Хри81, имаш моралната подкрепа от всички участници във форума, всеки един те дари с разбиране и топлина, а това е от мен:
"В себе си носим ключа към всяка неотключена врата и стига да поискаме, можем да докоснем светлината, скрита зад всяка тъмнина. Търсим някой да ни погледне с нежността на разтворено от слънцето венчелистче, да ни потопи в своите очи, скрили бездна от звезди, да ни погледне сякаш ни вижда за първи път, а всъщност познава до болка душата, скрита зад маската. „Днес" се срещаме отново, за пореден път, за да разкрием тайната на "вчера", а "утре" се разделяме, оставили след себе си стъпки от тъга и радост.
Понякога имаме чувството, че участваме в нямо кино, сякаш животът ни е черно-бяла лента, в която единствено успяваме да наблюдаваме безучастно хода на колелото на Съдбата. Искаме да избягаме, да се скрием, да крещим, но не можем, ние сме неми, защото гласът на Душата ни е скрит на дъното на океана и само, когато заспим в дълбоко мълчание, филмът изведнъж оживява, става цветен и току успяваме да доловим зад воала на невидимото частица от истинския ни Аз."
Преди известно време си купих книгата " Нови клетки, нови тела, нов живот", в нея има написана много мъдрост, ето част от един абзац, надявам се да го използваш практически , за да може да ти помогне , но при всички случай се изисква от теб да потърсиш ЛЮБОВТА към твоята божествена същност,т.е да заобичаш себе си и по този начин да задвижиш механизма на вдъхване на енергия към тялото и Душата. Твоят висш Аз знае отговорите, ти вече си ги открил, сега трябва да ги приемеш съзнателно и волево да предприемеш действия към решаването на належащите неща в живота ти.
Утвърждения за промяна:
1.Аз съм безкраен Дух във физическа форма. Ежедневно ме води безкрайният ум. Аз съм движение в развитие и съм свободен да се променя.
Аз съм собствената си сила, собствената си проекция и собственото си проявление в материалната реалност.
2. Аз приемам собствената си степена на завършеност.Аз й позволявам да проникне в собственото ми същество. Ум, ТЯЛО и ДУХ- Аз съм цялостен и завършен.
3.Сега ме ръководи вътрешният ми навигатор. Аз го приемам и се освобождавам от негативното. С радост освобождавам пълния си потенциал на Висшия си Аз и постигам всичко.
4. Всичко , от което се нуждая и желая , става чрез моята правилна мисъл и действие.
Аз съм господар на всичко , което Съм. Аз се реализирам , чрез това прозрение.
5. Аз се освобождавам от всички предишни представи за моето здраве.
Аз приемам,че промяната е възможна и се осъществява.Всеки ден е доказателство , че това е така.