Здравей Гост

Помощ!

• 187 Отговора
  • 32985 Прегледи
*

Инти

• 2068
Re:Помощ!
« Отговор #80 -: Май 04, 2009, 09:03:38 pm »
Хри81, имаш моралната подкрепа от всички участници във форума, всеки един те дари с разбиране и топлина, а това е от мен:

"В себе си носим ключа към всяка неотключена врата и стига да поискаме, можем да докоснем светлината, скрита зад всяка тъмнина. Търсим някой да ни погледне с нежността на разтворено от слънцето венчелистче, да ни потопи в своите очи, скрили бездна от звезди, да ни погледне сякаш ни вижда за първи път, а всъщност познава до болка душата, скрита зад маската. „Днес" се срещаме отново, за пореден път, за да разкрием тайната на "вчера", а "утре" се разделяме, оставили след себе си стъпки от тъга и радост.

Понякога имаме чувството, че участваме в нямо кино, сякаш животът ни е черно-бяла лента, в която единствено успяваме да наблюдаваме безучастно хода на колелото на Съдбата. Искаме да избягаме, да се скрием, да крещим, но не можем, ние сме неми, защото гласът на Душата ни е скрит на дъното на океана и само, когато заспим в дълбоко мълчание, филмът изведнъж оживява, става цветен и току успяваме да доловим зад воала на невидимото частица от истинския ни Аз.
"

Преди известно време си купих книгата " Нови клетки, нови тела, нов живот", в нея има написана много мъдрост, ето част от един абзац, надявам се да го използваш практически , за да може да ти помогне , но при всички случай се изисква от теб да потърсиш ЛЮБОВТА към твоята божествена същност,т.е да  заобичаш себе си и по този начин да задвижиш механизма на вдъхване на енергия към тялото и Душата. Твоят висш Аз знае отговорите, ти вече си ги открил, сега трябва да ги приемеш съзнателно и волево да предприемеш действия към решаването на належащите неща в живота ти.

Утвърждения за промяна:

1.Аз съм безкраен Дух във физическа форма. Ежедневно ме води безкрайният ум. Аз съм движение в развитие и съм свободен да се променя.

Аз съм собствената си сила, собствената си проекция и собственото си проявление в материалната реалност.

2. Аз приемам собствената си степена на завършеност.Аз й позволявам да проникне в собственото ми същество. Ум, ТЯЛО и ДУХ- Аз съм цялостен и завършен.

3.Сега ме ръководи вътрешният ми навигатор. Аз го приемам и се освобождавам от негативното.  С радост освобождавам пълния си потенциал на Висшия си Аз и постигам всичко.

4. Всичко , от което се нуждая и желая , става чрез моята правилна мисъл и действие.

Аз съм господар на всичко , което Съм. Аз се реализирам , чрез това прозрение.

5. Аз се освобождавам от всички предишни представи за моето здраве.

Аз приемам,че промяната е възможна и се осъществява.Всеки ден е доказателство , че това е така.

« Отговор #81 -: Май 04, 2009, 09:10:20 pm »
въздух и огън са застъпените стихий в хороскопа ти - липсва ти
земя- и най-често акцентираш на " никаква опора", как ще я имаш
приятелю, като си се ограждал с хора- еднодневки,търсил си опора в хора, който са очаквали същото от теб...
сатурн през Асц. е разчистил  всички партньорства, който не са били стойностни за теб, всичко ненужно остава в миналото, просто
забрави и продължи напред....автосугестията може и да те излекува, ако мислиш позитивно и да те загроби ако продължаваш в същият ред на мисли, не мога да проумея как можеш да се предадеш на 28,
дори обречени хора, с онко- болести, минавайки през ада не спират
да вярват в чудеса и в това, че ще се преборят и пак ще живеят
пълноценен живот, я се събуди , липсва ти Вяра, липсва ти смиреност, номер 1 и какво от това, ако не си, живота продължава
само ако ти самият имаш силна воля и  желание това да се случи ...

желая ти успех ! :)
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Helo

« Отговор #82 -: Май 04, 2009, 09:18:48 pm »
Знаеш ли какво, аз по принцип не търся вината за нещастията на хората в магиите, но като прочетох как някой правел магии на къщата на жена ти и как си се чувствал отпаднал, когато отиваш в този дом, мисля, че явно наистина има нещо лошо в тази къща. Щом си се чувствал отпаднал там, изобщо не е трябвало да отиваш да живееш там. Нали вече не си там? Този дом просто допълнително е влошил положението, но е просто един от многото фактори.

Като си унил, ще си отпаднал - то е ясно!  :-\ Развличай се по някакъв начин, занимавай се с музика или слушай музика, прави нещо, което ще ти дава добро настроение.

*

Nebesna

« Отговор #83 -: Май 04, 2009, 10:25:21 pm »
Опитай се да спреш ривотрила. Много бавно и с намаляващи дози. Организмът ти е привикнал. Трябва да го излъжеш. Храни се добре и спортувай!

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #84 -: Май 04, 2009, 10:44:38 pm »
Опитай се да спреш ривотрила. Много бавно и с намаляващи дози. Организмът ти е привикнал. Трябва да го излъжеш.

Ето тука можеш да прочетеш за намаляващи дози и спиране на ривотрила,
а също и да споделиш проблема с други хора, които го взимат - споделянето с другите е добра начална терапия :

Спиране на Ривотрил:

http://www.puls.bg/forum/viewtopic.php?f=23&t=4709

http://www.puls.bg/forum/viewtopic.php?f=23&t=4540
Естествени минерали и амулети

*

hri81

• 20
« Отговор #85 -: Май 04, 2009, 10:58:57 pm »
Мали от такова спиране на всички неща стигнах до тук аз го пия 20 дена вече!1 година съм пил всичко и съм го спирал ей така и хоп на нов лекар.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #86 -: Май 04, 2009, 11:16:26 pm »
Мали от такова спиране на всички неща стигнах до тук аз го пия 20 дена вече!1 година съм пил всичко и съм го спирал ей така и хоп на нов лекар.

Е, ние казахме, каквото можахме, това е форум, а не лечебен кабинет,
какво ще направиш, кого ще послушаш, на кого ще се довериш - решението е в твоите ръце....

Желая ти търпение и успешно лечение.

« Отговор #87 -: Май 04, 2009, 11:32:34 pm »
hri81,аз бих ти предложила,като за начало,да влизаш по-често тук във форума,да контактуваш със всички нас,без значение,че не знаеш нищо за астрологията.Има си една темичка "Говорилня",където всеки може да си каже каквото иска,какво му тежи,какво го тревожи,какво го интересува и т.н.Общувайки с хора,макар и виртуално,ще започнеш да чувстваш подкрепа и да срещаш разбиране(това,което винаги ти е липсвало,според историята,която си разказал).Аз също мисля,че е добре да заминеш на морето,за да смениш обстановката,да срещнеш нови хора,нови идеи,нови възможност,нови приятели.......Ще се оправиш,ако си търпелив,ако се вслушаш в съветите на всички нас и насочиш усилията си за да промениш себе си.Аз ти пожелавам УСПЕХ! ;D
Слънце в Телец,АС в Дева,Луна в Риби,МС в Близнаци,ИС в Стрелец

*

hri81

• 20
« Отговор #88 -: Май 04, 2009, 11:44:10 pm »
Много ви благодаря на всички,най-вече най много на aiia.

*

Nebesna

« Отговор #89 -: Май 04, 2009, 11:47:38 pm »
Цитат
много съжелявам ама аз съм си виновен сам защото съм позволил да стане.

Чувството за вина, че сам си си го причинил, поради погрешен избор и недостатъчна грижа към себе си, е ужасно....след вината идва срама, че не си бил достатъчно прозорлив, за да предвидиш обстоятелствата и неусетно си направил компромис с най-ценното нещо - здравето си. На първо място трябва да си простиш и да продължиш да обичаш себе си. Да допуснеш, че всеки греши и ти също не правиш изключение. После трябва да простиш на всички останали. ЛЮБОВТА И ПРОШКАТА СА НАЙ-ДОБРОТО ЛЕКАРСТВО ЗА НАРАНЕНАТА ДУША. ОБИЧАЙ СЕ, МОМЧЕ! ТИ СИ СИ НАЙ-ДОБРИЯ ПРИЯТЕЛ!

*

hri81

• 20
« Отговор #90 -: Май 05, 2009, 12:34:30 pm »
Искам да ви попитам нещо.Значи съгласен съм да спра този Ривотрил.Ще го спра бавно защото бързно немога,че от такива неща стигнах до това положение.Искам да ми кажете как става това прочистване напълно да си прочистя организма от химията която съм натрупал за една година.Също искам да ви попитам какво мислите за класическите хомеопати това също ли е химия защото ми предложиха лечение все пак имам нужда от няково успокойтелно и нещо да ме накара малко да имам настроение,че колкото и да се мъча не става.Осъзнавам,че трябва да обичам себе си.Ще се опитам да се възтановя напълно и да продължа моя път напред и това което обичам да правя да пускам музика и да немеря нов човек в живота ми.Но никога повече алхохол ред бул.Видях че няма да ми е хич лесно според вашите прогнози.Но някой от вас каза че съм здрав но съм психически не добре.Искам да се обърна към Синухе
да го попитам къде онлине мога да си купя тези неща защото нещо не ги намирам тук в нашия град или някой ако може да ми помогне за тях.И дали ако отида на хомеопат ще има някви действия тъй,че ми каза да српа химията и тогава да ги ползвам тия неща.Леко по леко ще спра ривотрила,но ми къжете за класическите хомеопати какво мислите все пак имам един шум в ушите който няма да изчезне ей така от самовношение имам също проблеми със черния дроб,и паметта и ителекта,зрението,и нестабилната походка.Решил съм да посетя Кръстова Гора и да се много моля за всичко.Дано станат нещата и да съм в добре.Някой ако има ощя някъви съвети да каже.

*

hri81

• 20
« Отговор #91 -: Май 05, 2009, 01:01:07 pm »
Не знам за хомеопатията, но ако става въпрос за настроението ....я виж какво хубаво време е навън, слънчо как хубаво се е усмихнал, птички пеят, ако си рибар може да отидеш на някое хубаво местенце, ако не си просто да се поразходиш сред природата или си направи някой готин микс или ремикс на песен, която много харесваш ... просто да направиш нещо което те радва. Настроението не се постига с лекарства, то се постига само ако се отвориш към него. Ако имаше магични хапове за щастие и добро настроение, то откривателят им щеше да е Нобелов лауреат  ;D

Виж аз нямам сили нямам идей как да направя нещо опитвам се но не става нямам идей в главата.Правих упражнения и ми стана много зле.Как да излезна като съм като недъгав нямам сили не разбирате ли ако имах сили щях ли да седя тук и да пиша.Правя усилия леки леко по леко.Но след всички тия фактори несъм в много добра форма.Как ви кажа мозъка ми така е промит че незнам какво става.Затъпяване някво което не ми харесва.Ако покажа преди как съм изглеждал и сега ще видите супер разлика.И преди какви миксове и какви партита съм правил,и аз го искам много силно да съм същия ама много силно да съм озни мъж койото бях а не да хленча само.Правя супер усилия но ако знаех че след всичката тая химия така ще ми се съсипе всичко.И след това бързне за работа и за доказване.Но сигорно така ме некарал живота от 2002 така тичах по жена ми да не я опусна и за миг.Е все пак несъм от железо.Просото супер ми е объркана химията в организма баланса и енергията която трябва да балансирам супер кофти е чувствам се като дядо.Честно тялото е супер изтощено.Днес от 20 кликания и упражнения ми стана много зле ама много.Просто имам депресия която е много повече аз немога да се осмихна на нищо.Преди се смех като палячо и супер се забаялявах когато гледах Слави и най вече Краси Радков но сега и той неможе да ме разсмеее.Супер кофти е знам сего осъзнавам всичко,но правя усилията и и ви слушам.Затова попитах за фитотерапия и хомеопатия,защото ми предложиха една лекърка която много добре се справяла с психични разтройства била е класически хомеопат не ги разбирам.Но трябва да излезна от дупката да не седя като на едно място и да въртя само една плоча трябва развитие.

*

Nebesna

« Отговор #92 -: Май 05, 2009, 01:47:19 pm »
Ти си си разстроил нервната система като си вземал стимуланти в съчетание с алкохол. Нашите клетки се състоят от 80-90 % вода, а водата има памет. Рецепторите също. В нашия организъм има рецептори за настроение, а определени хормони са причината за липсата или наличието на настроение и чувство за щастие. Някъде се е нарушила връзката между рецепторите и хормоните в твоя организъм.

Хомеопатията е официално призната в България и хомеопатите у нас са лекари. Хомеопатията лекува, чрез природни продукти, разредени многократно до много малки дози. Основава се на хипотезата за паметта на водата, според която даден обем вода "помни свойствата" на веществото, което е било  резредено в него. Хомеопатичните продукти няма да ти навредят, дори да ги употребяваш цял живот. Не се получава физиологично привикване. В момента имаш нужда от поддържаща терапия. Хомеопатията е по-доброто средство. Към ривотрила се привиква и после ще ти бъде трудно да се лишиш от него. Но не го спирай изведнъж. Казах ти трябва да стане много бавно, за да "излъжеш" организма си. Може да ти отнеме 2-3- месеца. Междувременно отиди при тази лекарка. Но трябва да бъдеш упорит.

« Последна редакция: Май 05, 2009, 01:56:34 pm от Небесна »

*

hri81

• 20
« Отговор #93 -: Май 05, 2009, 01:56:02 pm »
Ти си си разстроил нервната система като си вземал стимуланти в съчетание с алкохол. Нашите клетки се състоят от 80-90 % вода, а водата има памет. Рецепторите също. В нашия организъм има рецептори за настроение, а определени хормони са причината за липсата или наличието на настроение и чувство за щастие. Някъде се е нарушила връзката между рецепторите и хормоните в твоя организъм.

Хомеопатията е официално призната в България и хомеопатите у нас са лекари. Хомеопатията лекува, чрез природни продукти, разредени многократно до много малки дози. Основава се на хипотезата за паметта на водата, според която даден обем вода "помни свойствата" на веществото, което е било  резредено в него. Хомеопатичните продукти няма да ти навредят, дори да ги употребяваш цял живот. Не се получава физиологично привикване. В момента имаш нужда от поддържаща терапия. Хомеопатията е по-доброто средство. Към ривотрила се привиква и после ще ти бъде трудно да се лишиш от него. Но не го спирай изведнъж. Казах ти трябва да стане много бавно, за да "излъжеш" организма си. Може да ти отнеме 2-3- месеца. Междувременно отиди при тази лекарка. Но трябва да бъдеш упорит.

Благодаря много!

*

Nebesna

« Отговор #94 -: Май 05, 2009, 01:57:10 pm »
Не се притеснявай, че може да ти се налага да пиеш препарати цял живот. Важното е да уцелиш правилното лечение, което да не ти вреди и към което не се привиква физически.  Помисли, че не си единствен. Например, хипертониците цял живот пият лекарства? Баба ми си внушаваше си, че има разни болести и цял живот пиеше лекарства за какво ли не. Живя до 80 и повече години. Важното е да бъдеш работоспособен и лекарствата да са на основата на естествени продукти, за да не ти вредят.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #95 -: Май 05, 2009, 01:58:35 pm »
Хайде-взимай се в ръце!Всички сме с теб!Стига се оплаква-действай по въпроса!НЯМА ДА СЕ ПРЕДАВАШ-В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ!!! :P

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #96 -: Май 05, 2009, 02:11:24 pm »
hri81 , В хороскопа ти липсва елемента Земя, която
ни дава практичност, прагматичност и възможност да
се справяме със земните житейски проблеми.

Полезна терапия в този случай може да се окаже
" трудотерапията" като ежедневна дейност - без физически
натоварвания - ако имате градина или нещо друго да си
човъркаш - всеки ден точно определен режим да се спазва.

Ако правиш упражнения - да не са силови, а повече дихателни
и леки за раздвижване , но не натоварващи, а като за болен човек,
лека гимнастика .
« Последна редакция: Май 05, 2009, 02:17:41 pm от Moonlady »

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #97 -: Май 05, 2009, 02:12:28 pm »
Понеже в момента се лекувам с хомеопатия,мога да кажа ,че помага..Дълго се лутах и трових и аз,преди да реша да се взема в ръце и да повярвам,че всичко зависи от мен..Традиционната медицина ми навреди,дълго ще има да сърбам попарата на една самовлюбена в себе си докторица и не на последно място-астрологията ми посочи пътя,по който да поема..
Първо -трябва да си сигурен в себе си,че ИСКАШ да изплуваш.Не да отлагаш за утре,за др. месец,а да си готов на секундата..Намираш ли си оправдания,не си готов.
Второ,намери си свестен лекар-хомеопат,не някой самозванец..Лечението се определя в резултат на много дълги и обстойни разговори,в които си казваш и майчиното мляко..В твой интерес е да си честен..Резултатите не са бързи,поне 3 месеца е продължителността.
Освен това има хиляди неща,които помагат за прочистване на организма-много вода,за препоръчване лично налята от теб от някой извор,покълнало жито,мед с прашец и пчелно млечице,прополисова тинктура,вземана по определена схема..Преди време са ми инжектирали и ампули алое..Има доволно много природни средства.
И най важното-ОБИЧАЙ СЕ..Не си припомняй какъв си бил,не си представяй какъв щеше да бъдеш,ако...
Приеми се такъв,какъвто си в момента..Заобичаш ли се,и другите ще почнат да го правят..Не очаквай мигновено чудо,започни по нов път и вярвай,че всеки следващ ден ще е по-смислен и по-добър..Ще имаш безброй много разочарования и препъни-камъни,но тъкмо те ще те карат да опитваш пак и пак..
УСПЕХ!!!

*

hri81

• 20
« Отговор #98 -: Май 05, 2009, 02:49:03 pm »
Понеже в момента се лекувам с хомеопатия,мога да кажа ,че помага..Дълго се лутах и трових и аз,преди да реша да се взема в ръце и да повярвам,че всичко зависи от мен..Традиционната медицина ми навреди,дълго ще има да сърбам попарата на една самовлюбена в себе си докторица и не на последно място-астрологията ми посочи пътя,по който да поема..
Първо -трябва да си сигурен в себе си,че ИСКАШ да изплуваш.Не да отлагаш за утре,за др. месец,а да си готов на секундата..Намираш ли си оправдания,не си готов.
Второ,намери си свестен лекар-хомеопат,не някой самозванец..Лечението се определя в резултат на много дълги и обстойни разговори,в които си казваш и майчиното мляко..В твой интерес е да си честен..Резултатите не са бързи,поне 3 месеца е продължителността.
Освен това има хиляди неща,които помагат за прочистване на организма-много вода,за препоръчване лично налята от теб от някой извор,покълнало жито,мед с прашец и пчелно млечице,прополисова тинктура,вземана по определена схема..Преди време са ми инжектирали и ампули алое..Има доволно много природни средства.
И най важното-ОБИЧАЙ СЕ..Не си припомняй какъв си бил,не си представяй какъв щеше да бъдеш,ако...
Приеми се такъв,какъвто си в момента..Заобичаш ли се,и другите ще почнат да го правят..Не очаквай мигновено чудо,започни по нов път и вярвай,че всеки следващ ден ще е по-смислен и по-добър..Ще имаш безброй много разочарования и препъни-камъни,но тъкмо те ще те карат да опитваш пак и пак..
УСПЕХ!!!

Ами кажи ми кой хомеопат те лекува теб и кой ти е правил тия програми където ми написа.Много ясно че искам да се оправя.Ето днес ми е много ама много зле но стискам зъби.И искам да се почувствам добре от мен зависи знам правя усилия.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #99 -: Май 05, 2009, 04:26:57 pm »
 с риск да прозвуча грубо към hri81 : ако искаш да се почувстваш по- добре престани да делегираш отговорността за себе си на други: знахари, баячи, хомеопати и т.н.;
никой освен теб не може да носи тази отговорвност:)
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.