Здравей Гост

Помощ!

• 187 Отговора
  • 32940 Прегледи
*

aiia

Помощ!
« -: Май 03, 2009, 07:40:36 pm »
Здравейте!
Пиша от името на един младеж, който се намира в много тежко положение. Той ми позволи да поместя данните му.
Данните му са 9.07.1981 , 9:00АМ, гр. Враца
Намира се в тежка депресия, със симптоми на БАР, пие по една шепа лекарства. Ходи по лекари, психотерапевти, лечители, знахари, врачки, баячки, ясновидци, лечители и тем подобни.
Пие около 20 вида лекарства. Представете си в какво положение е само.
Моля ако някой може да види, има ли оправия това нещо, защото той е загубил смисъл на живот. Работил е в шоу бизнеса  в софия сред доста популярни персони. Май 2008 сключва брак, август се ражда дъщеря му. А в момента той няма нищо.
Нито работа има, нито жена, нито дете, пълна изолация, лекарства, стрес и се чуди при кой знахар да отиде. Изключително лабилен е, и вярва във всичко.
Само си повтаря, ''умирам  , умирам., умирам''.  Само да кажа, наркотици не е употребявал.
Благодаря ви!  :o

*

Nebesna

Re:Помощ!
« Отговор #1 -: Май 03, 2009, 08:00:32 pm »
Ще ти напиша какво виждам. От теб зависи как ще му поднесеш информацията, защото на него наистина тепърва му предстои много труден период.

В момента преживява обръщане на нодалната ос- северният лунен възел е на мястото на южния и обратно. Това е кризисен период (квадратът на възлите не се преживява толкова тежко, но смяната на местата им може да доведе до "изгубване на смисъл и посока". това обаче ще премине след няколко месеца, щом възлите се преместят по оста Рак-Козирог.

При него работата, с която се прехранва, се управлява от господаря на 6-ти дом - Сатурн на 3,57 Везни. Сатурн е в съвпад с наталния Юпитер. В момента транзитен Плутон прави квадратура с господаря на 6-ти дом и с Юпитер. може да се асоциира с трансформация на източниците на доходи, загуба на работа и с финансови загуби въобще, но по причини, които са извън неговата воля. Аз мисля, че положението ще се затегне, когато тр. Уран навлезе в началните градуси на Овен и направи тао-квадрат. Уран е в 8-ми дом : да не взема заеми в никакъв случай, че може да затъне в дългове. По това време ще преживее е Сатурнов възврат.

От друга страна при него Венера управлява МЦ. По рождение Венера е в квадрат с МЦ откъм 12-ти дом. В момента Слънцето е в точен съвпад с МЦ, респективно в квадрат с натална Венера. Това може да даде напрежение и оттегляне от светски ангажименти, както доброволна или принудителна изолация ( в т. ч. заболяване). Слънце управлява Асцендента, а когато е в съвпад с МЦ, роденият може да чувства, че светът му налага прекалено високи изисквания/очаквания.

Съжалявам за лошата прогноза, но явно наистина момчето има нужда от помощ. По-нататък ще погледна кога евентуално може да се види светлина в тунела.

Говорете му, че след лошото винаги идва хубаво и че това е само един период, който отминава.
« Последна редакция: Май 03, 2009, 08:05:55 pm от Небесна »

*

Nebesna

« Отговор #2 -: Май 03, 2009, 08:30:59 pm »
В края на 2009 и началото на 2010 г. преживява Сатурново възвръщане. Ситуацията се повтаря и през август-септември 2010 г., поради ретроградостта на Сатурн. Тогава е налице и Юпитерова опозиция. последната се свързва с усещането, че не си щастлив, че твоят "ангел-пазител" те е изоставил. Същевременно Плутон е в квадрат с рождената сатурнова/юпитерова позиция. Като се има предвид, че Сатурн в тази натална карта управлява 6-ти дом на здравето, това ще бъде за него критичен период, не само по отношение на работата, но и в здравословно отношение.

Сатурн транзитира през неговия 2-ри дом - нормално е да изпитва финансови ограничения. Но Сатурн по рождение си е в неговия 2-ри дом и като управител на дома на здравето ни показва, че неговото здравословно състояние зависи предимно от чувството му за лично благоденствие и от спечелените с лични усилия пари. Мисля, че като премине сатурновия възврат, той ще бъде в състояние да си намери добра работа. но мисля, че на него му трябва работа, която да може да върши в уединение и без началник на главата си (венера в 12-ти дом), работа, в която той трябва да си е сам на себе си началник (сатурн във 2-ри дом - лично предприемачество).

*

veshti4ka

« Отговор #3 -: Май 03, 2009, 08:39:59 pm »
от това, което чета той има много ниска преработка на енергиите. ако не се обърне към духовната страна на живота ако ще и през всички врачки, баячки и екстрасенси да премине и да пие по сто лекарства на ден - абсолютно нищо няма да се получи. психолог може да му помогне само до някъде, защото психологията стига до пределите на ума, а за онова което е отвъд психоанализата и хабер си няма /изключвам големите психоаналитици, които работят с езотерика/... всички болести идват върху физическото тяло само и единствено когато емоционалното ни тяло е тотално скапано и отхвърлено - причини много и не всички са така видни. лекарствата ще премахнат само симптомите /ако изобщо го направят/, но причините - дълбоките емоционални причини ще останат и болестите дори и излекувани /в което не вярвам/ пак ще се появят.

дори и да е имал всичко както твърдиш - явно не е било всичко щом се е стигнало до тука... лошо е. много е лошо когато става така, но единственото което наистина може да направи е да се обърне към вътрешният си аз и да си изясни причините /емоционалните причини/ за това състояние и да започне да ги премахва една подир друга - само така може да излезе на светлина...

астрологията Небесна, може и да обяснява такова състояние, но ти сама казваш, че до няколко месеца ще премине обръщането на осите. а след като премине питам аз - пак ли ще обвиняваме даден аспект за някоя свинщина в живота си и така до безкрай - да търсим все външните причини и да не намираме вина в себе си.  

човек дори само с мислите си днес, си гради живота утре - това не са приказки заучени от някоя книжка - говоря от собственият си опит и живот. нещата могат да се оправят, но е нужна безпрекословна вяра в себе си и Абсолюта и внимателно подбиране на мислите ни за утрешният ден....

на мен ми предстоят много тежки аспекти, които май вече са започнали /плутонова квадратура, сатурнова квадратура и една камара възврати, които активират едно или друго/, но честно казано хич не ми и пука - просто вярвам в себе си и щастието си...

*

Nebesna

« Отговор #4 -: Май 03, 2009, 08:45:45 pm »
Вещичка, ти си абсолютно права! Аз не казвам, че звездите са виновни за всичко. Но звездите точно в момента поставят неговия Дух и неговата зрялост пред изпитание...А изпитанията няма да спрат дотук. малко след Сатурновото възвръщане му предстои съвпад на тр. Сатурн с рождена Луна и едновременно квадратура с наталното Слънце. Нарочно спрях дотук. Не мога да изброя всичките изпитания, които му предстоят. Зная, че болестта и нещастията в живота са сигнал за това, че човек трябва да се обърне навътре към себе си. Още повече, че управителката на МЦ - Венера е в 12-ти дом (в Лъв) и СЛВ е тук. Това момче има нужда да остава само със себе си, за да открие своите таланти и трябва да се посвети на някаква общочовешка, хуманитарна кауза (слънце в 11-ти дом).
« Последна редакция: Май 03, 2009, 08:52:54 pm от Небесна »

*

aiia

« Отговор #5 -: Май 03, 2009, 08:50:47 pm »
Благодаря ви много на всички.
Положението наистина е ужасно. Човек на 27 г. да иска да умре ...
Само тез баячки са го докарали дотук. Ритуали и кви ли не глупости са го карали да прави. Няма да ви кажа, колко хиляди лева е пръснал по лечители.
Наистина много искам да му вдъхна вяра в утрешния ден, защото е загубил смисъла на живот. Няма си никой той, сам е като куче. А е бил в центъра на вниманието години наред, а сега е напълно изолиран.  :o Не чува, не вижда, не излиза, пие лекарства и само се оплаква къде какво го боли. Какво по-лошо от това може да се случи на един човек? Транзитите на сатурн върху луна и другите кофти транзити, които предстоят дали ще го уплашат?  ???

*

Nebesna

« Отговор #6 -: Май 03, 2009, 08:55:08 pm »
Само тез баячки са го докарали дотук. Ритуали и кви ли не глупости са го карали да прави. Няма да ви кажа, колко хиляди лева е пръснал по лечители.
Наистина много искам да му вдъхна вяра в утрешния ден, защото е загубил смисъла на живот. Няма си никой той, сам е като куче. А е бил в центъра на вниманието години наред, а сега е напълно изолиран.  :o Не чува, не вижда, не излиза, пие лекарства и само се оплаква къде какво го боли. Какво по-лошо от това може да се случи на един човек? Транзитите на сатурн върху луна и другите кофти транзити, които предстоят дали ще го уплашат?  ???

Аия, твоето състрадание само може да предизвика нашето възхищение. Направи каквото е нужно. Всеки има нужда от подкрепа в трудни моменти.

*

veshti4ka

« Отговор #7 -: Май 03, 2009, 08:56:01 pm »
да де предполагам, че ги знаеш тези неща. не исках да звучи назидателно - извини ме ако е било така  :-[

просто когато човек изпадне в такава криза и обикновено започва да търси външни изрази на недоволството си и това, което ти изброяваш само може да налее вода в мелницата му за има какво да обвинява и пак да не направи нищо за себе си... такива случаи на тотален срив говорят само едно - нужен е абсолютен обрат във виждания, възприятия и светоусещане - иначе нищо няма да се получи... и в неговия случай планетите са му на разположение в момента да направи този обрат, но всичко си зависи от него и личното му желание...

нали се сещаш, че ако кажеш на някой твърд материалист, че парите са просто хартия, която служи за обмен - сигурно ще те линчува  ;D  или пък, че властта се дава да се тестват човешките качества - може и да си получиш пръчка по задника... нещата са много многопластови и затова е нужно да се пипа внимателно... в случая е необходимо да се разбере абсолютно целият живот на това момче и как се е стигнало до тук и защо - оттам нататък може да се започне да се гради нещо...

*

veshti4ka

« Отговор #8 -: Май 03, 2009, 08:59:48 pm »
Транзитите на сатурн върху луна и другите кофти транзити, които предстоят дали ще го уплашат?  ???

стига с тоз Сатурн и Луна бре - ко плашите народа  ;D ;D ;D

имам натален Сатурн на 27,48* в Близнаци и Луна на 0,42* /критичен градус/ в Рак - Сатурновото възвръщане и пльосването върху Луната ми съм го преживяла - е па на - жива съм и мърдам още  ;D  е по това време започнах да усещам някои неща, дето хич и не ми се искаха, но пък сега като се обърна назад - просто така е трябвало - поне станах по силна...

*

Nebesna

« Отговор #9 -: Май 03, 2009, 09:02:02 pm »
Мен не ме интересуват подробности от неговия живот. Всеки си го изживява по свой собствен начин. Аз казвам това, което виждам. Неговата съдба си е в неговите ръце. Но за така създалото се положение си има и външни причини, които го карат да се чувства така. Такъв е "космическият замисъл" за него. Смисълът е всеки сам да открие пътя. А астрологията е тази, която ни показва, че нищо не е случайно.

*

aiia

« Отговор #10 -: Май 03, 2009, 09:04:40 pm »
нещата са много многопластови и затова е нужно да се пипа внимателно... в случая е необходимо да се разбере абсолютно целият живот на това момче и как се е стигнало до тук и защо - оттам нататък може да се започне да се гради нещо...

Права си, Вещичка. Само психотерапия ще го оправи.
Казах му 100 пъти да спре поне с хапчетата, но той е привикнал. Тоз нептун в 5 дом ...  :-\
Ето колко хапчета е пил - ходи човека по лекари, всеки изписва по една рецепта и резултата е :
Ривотрил, Деанксит и Мумио и пчелен прашец. А до сега съм пил SAMENTO,БИЛКИ МНОГО,ГРАНДАКСИН,НООТРОПИЛ,СЕЛЕНОГИН,БЕТАСЕРК,ВИТАМИН Е,,Ксанакс,Бифлокс,Дормипланд,Цинарикс,Пирамен,ГинкоБилоба,Шисандра,Ремотив,Атаракс,Луцетам,Милгама,Антибиотици преди това да стана така,Нау Син Шу,Мегнерот,Халоперидол,Конвулекс.

*

Nebesna

« Отговор #11 -: Май 03, 2009, 09:07:04 pm »
Транзитите на сатурн върху луна и другите кофти транзити, които предстоят дали ще го уплашат?  ???

стига с тоз Сатурн и Луна бре - ко плашите народа  ;D ;D ;D

имам натален Сатурн на 27,48* в Близнаци и Луна на 0,42* /критичен градус/ в Рак - Сатурновото възвръщане и пльосването върху Луната ми съм го преживяла - е па на - жива съм и мърдам още  ;D  е по това време започнах да усещам някои неща, дето хич и не ми се искаха, но пък сега като се обърна назад - просто така е трябвало - поне станах по силна...

Предполагам, че не си пила хапчета, щото нито Сатурн, нито луната са ти управлявали 6-ти или 12-ти дом? Хайде сега, помисли, че всеки преживява транзитите в контекста на домовете. И ако на теб не ти се е отразило върху здравето, то при други хора не е така. Фактите при момчето говорят сами по себе си. И никой не плаши народа...  Аиа зададе въпрос и аз и отговорих. На нея. Не на него.

*

veshti4ka

« Отговор #12 -: Май 03, 2009, 09:07:37 pm »

Айя, това е пълна дивотия - много баячки и врачки има в тая страна и повечето хабер си нямат какво правят  >:( >:( >:(  от цялата работа може и да са му объркали тотално енергиите и те да изтичат нанякъде. ритуали тем подобни дивотии - това вече е кошмарно. и това като го направи човек, който хабер си няма от тези неща - сигурно става страшно. а това, че е загубил смисъла на живота е жалко и неприемливо... честно казано в момента ми минава през ума идеята да отиде в Рилския манастир и да остане там поне седмица на тишина, спокойствие и размисъл, а ако иска и в разговори със свещениците за Вярата - това много повече може да му помогне от всякви ритуали и хапчета ... или пък да замине някъде - да пътува и да се отдалечи от проблеми, болести и себе си...

човек трябва да загуби себе си понякога, за да успее да се намери...

*

veshti4ka

« Отговор #13 -: Май 03, 2009, 09:13:12 pm »

Ривотрил, Деанксит и Мумио и пчелен прашец. А до сега съм пил SAMENTO,БИЛКИ МНОГО,ГРАНДАКСИН,НООТРОПИЛ,СЕЛЕНОГИН,БЕТАСЕРК,ВИТАМИН Е,,Ксанакс,Бифлокс,Дормипланд,Цинарикс,Пирамен,ГинкоБилоба,Шисандра,Ремотив,Атаракс,Луцетам,Милгама,Антибиотици преди това да стана така,Нау Син Шу,Мегнерот,Халоперидол,Конвулекс.

вай, вай, вай, вай.... има едни капки глог, валериан и мента /смесени/ - чист билков екстракт - сигурно много повече биха му помогнали /аз не съм дофтор, но Скарлетката ги разбира тия неща  ::) /,  отколкото всичката тая химия дето я е погълнал... ужас - направо потръпвам като си помисля... брррр

*

aiia

« Отговор #14 -: Май 03, 2009, 09:14:12 pm »
Ходил е по черкви, Вещичка. Киприянови молитви са му чели. Спал е  по манастири и на кръстова гора и къде ли не, и на Св. Мина. Къде ли не е ходил, май само хороскопи не са му правили. При астролози не е ходил, май  ;D Ух как се надявам да се оправи. Знаете ли какво красиво момче е,...  :-[ А каква дъщеричка има, сладуранка голяма. А той не иска да живее. Що за лудост е това , Боже  >:(

*

Nebesna

« Отговор #15 -: Май 03, 2009, 09:17:13 pm »
Ходил е по черкви, Вещичка. Киприянови молитви са му чели. Спал е  по манастири и на кръстова гора и къде ли не, и на Св. Мина. Къде ли не е ходил, май само хороскопи не са му правили. При астролози не е ходил, май  ;D Ух как се надявам да се оправи. Знаете ли какво красиво момче е,...  :-[ А каква дъщеричка има, сладуранка голяма. А той не иска да живее. Що за лудост е това , Боже  >:(

Тя Вещичка, първо "навиква", после пита. С този СЛВ в 12-ти дом, Чадото Божие, няма как да не е търсило себе си.

*

veshti4ka

« Отговор #16 -: Май 03, 2009, 09:19:22 pm »

Айя, не е въпроса да ходи да спи по черкви заради идеята - нямах това предвид. смисълът е да остане насаме със себе си и мислите си на някое свято място - положителни вибрации на енергията. да релаксира, да осмисля, да е сам, да се обърне навътре към себе си и ако може да осъзнае някои неща за живота си...

и ако мога да попитам това момче се скапва така след като приключва работата със известните или по време на тази работа  ???

*

aiia

« Отговор #17 -: Май 03, 2009, 09:24:52 pm »
Работил е много, забързан начин на живот. Нощен живот. Умора.Стрес.
Влошава се. Става зле, след сватбата се влошава. Жена му го напуска. Губи и работа и остава сам. Живеел е в София, а сега е в родния си град, изолиран, загубил смисъла на живот. Преди година е почнал с врачките. При половината медийни звезди е ходил, рейки мрейки и тем подобни е пробвал. Абе всичко което се сетите е направил. Всички езотерични техники  и положението му е много зле. Март 2009 поп е ходил у тех , уж нещо да оправи в дома му, Бог знае какво е.

*

Nebesna

« Отговор #18 -: Май 03, 2009, 09:27:02 pm »
Слънцето е едновременно господар на Асцендента, Венера (управителка на МЦ) и на СЛВ в 12 ти дом. Същевременно господарят на Асцендента- Слънце е в квадратура с господаря на 12-ти дом (Луна). Търсенето на себе си при тези позиции на светилата не е нито лесна, нито занимателна задача. При него ще става по трудния начин с много загуби и сътресения. Съчувствам му.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #19 -: Май 03, 2009, 09:33:47 pm »
А е бил в центъра на вниманието години наред, а сега е напълно изолиран.  :o Не чува, не вижда, не излиза, пие лекарства и само се оплаква къде какво го боли. Какво по-лошо от това може да се случи на един човек?

За човек, чиято самоидентификация в голяма степен се определя от светските успехи, загубата на фокус и цел в живота наистина може да доведе до тежък срив.
С Венера/Раху в знака на Лагна роденият търси външни успехи, животът му често наистина се свързва с популярност, нерядко има изразен стремеж към показност, позьорство. Има много силна мотивация да търси външно одобрение.
Същеверменно Кету в 7 дом не е лесна позиция за партньорските връзки. Марс е даракарака, т.е. индивидуален сигнификатор на партньора; позицията му в 12 дом може да бъде една от индикациите за ранна загуба на партньор (Куджа доша), но тук влиянието му се смекчава, тъй като за Лагна в Рак Марс е Раджайога карака, т.е. планета с благоприятен статус. И все пак Марс си остава класически малефик и се намира в един от трудните домове, при това хвърля аспект към 7 дом и Кету.

В момента е вече навлязъл в тъй наречения Саде Сати период, а транзитния Сатурн преминава през знака на Луната в Навамша. От ноември 2007 тече антардаса на Сатурн, чието влияние ще продължи до май 2010 година. Само да отбележа, че Сатурн има връзка с трудни домове в неговата карта и затова младежът е усетил по-неприятната му страна - загуби, трудности и спънки.
От друга страна, обратът на Лунните възли, особено щом са му разположени по оста 1/7 дом, също може да донесе редица неочаквани събития, в такъв период роденият може да се чувства объркан и изтъкан от противоречия, като че ли е загубил фокус и посока в живота. Но нека не се отчайва, всяко състояние е временно и ни е дадено с определена цел.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.