Ще ти напиша какво виждам. От теб зависи как ще му поднесеш информацията, защото на него наистина тепърва му предстои много труден период.
В момента преживява обръщане на нодалната ос- северният лунен възел е на мястото на южния и обратно. Това е кризисен период (квадратът на възлите не се преживява толкова тежко, но смяната на местата им може да доведе до "изгубване на смисъл и посока". това обаче ще премине след няколко месеца, щом възлите се преместят по оста Рак-Козирог.
При него работата, с която се прехранва, се управлява от господаря на 6-ти дом - Сатурн на 3,57 Везни. Сатурн е в съвпад с наталния Юпитер. В момента транзитен Плутон прави квадратура с господаря на 6-ти дом и с Юпитер. може да се асоциира с трансформация на източниците на доходи, загуба на работа и с финансови загуби въобще, но по причини, които са извън неговата воля. Аз мисля, че положението ще се затегне, когато тр. Уран навлезе в началните градуси на Овен и направи тао-квадрат. Уран е в 8-ми дом : да не взема заеми в никакъв случай, че може да затъне в дългове. По това време ще преживее е Сатурнов възврат.
От друга страна при него Венера управлява МЦ. По рождение Венера е в квадрат с МЦ откъм 12-ти дом. В момента Слънцето е в точен съвпад с МЦ, респективно в квадрат с натална Венера. Това може да даде напрежение и оттегляне от светски ангажименти, както доброволна или принудителна изолация ( в т. ч. заболяване). Слънце управлява Асцендента, а когато е в съвпад с МЦ, роденият може да чувства, че светът му налага прекалено високи изисквания/очаквания.
Съжалявам за лошата прогноза, но явно наистина момчето има нужда от помощ. По-нататък ще погледна кога евентуално може да се види светлина в тунела.
Говорете му, че след лошото винаги идва хубаво и че това е само един период, който отминава.