Здравей Гост

ЗА РЕВНОСТТА

• 147 Отговора
  • 23460 Прегледи
*

Nebesna

Re:ЗА РЕВНОСТТА
« Отговор #100 -: Септември 05, 2010, 10:01:47 pm »
Цитат
МОЛЯ ТЕ Небесна , не ме карай да си мисля , че си в менопауза.....
Уф,това много ли е лошо :-XДа си направим такава тема-кой как е преживял менопаузата-аспекти и проявление

Не зная, аз все още имам редовен цикъл.

*

Инти

• 2068
« Отговор #101 -: Септември 05, 2010, 10:02:28 pm »
Цитат
Уф,това много ли е лошо :-XДа си направим такава тема-кой как е преживял менопаузата-аспекти и проявление

Важното е да имаш редовен ум ;)

*

missKapriz

« Отговор #102 -: Септември 05, 2010, 10:03:39 pm »
Ум,да ;D ;D ;D
А той има ли общо с цикъла?!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #103 -: Септември 05, 2010, 10:05:26 pm »
При някои може да е в пряка зависимост - като дойде (/спре) цикълът, и умът изфирясва.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #104 -: Септември 05, 2010, 10:05:30 pm »
Цитат

Важното е да имаш редовен ум ;)

Или с други думи - ако акъл и месечен цикъл не ти дойдат навреме, хич не ги чакай  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Инти

• 2068
« Отговор #105 -: Септември 05, 2010, 10:07:34 pm »
Ум,да ;D ;D ;D

Ами цикъла си е чувствителен към всичко , към цялото състояние на човека, влияе се от климат, стрес, главния команден център праща сигнали, тъй че ако нещо не е наред там може и на цикъла да окаже влияние  ;) ;) ;D ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #106 -: Септември 05, 2010, 10:22:55 pm »
Цитат

Верно бе! ;D ;D Има ли такива преживяли тоя период! Сещам се само за един , но той не пише , а само чете! ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #107 -: Септември 05, 2010, 10:36:52 pm »
Ум,да ;D ;D ;D

Ами цикъла си е чувствителен към всичко , към цялото състояние на човека, влияе се от климат, стрес, главния команден център праща сигнали, тъй че ако нещо не е наред там може и на цикъла да окаже влияние  ;) ;) ;D ;D

Значи аз съм много корава в това отношение, нито сняг, нито дъжд, нито стрес му влияят. Точен е като швейцарски часовник.

*

Инти

• 2068
« Отговор #108 -: Септември 05, 2010, 10:39:23 pm »
Ум,да ;D ;D ;D

Значи аз съм много корава в това отношение, нито сняг, нито дъжд, нито стрес му влияят. Точен е като швейцарски часовник.

При мен по едно време пристигаше точно по Новолуние или на Пълнолуние, в същия ден. Явно съм била във форма  ;D ;D

Интересно повечето жени в цикъл са криви, а дали стават и по-ревниви?  :rolleyes: :rolleyes:

*

Инти

• 2068
« Отговор #109 -: Септември 05, 2010, 10:42:20 pm »
Да не ви е дошло на всичките едновременно? ;D

Ти гледай шоу на ретро Венера,  вече на ретро Меркурий не е интересно, тоя сериал сме го гледали  ;D ;D

« Отговор #110 -: Септември 05, 2010, 11:01:31 pm »
Болезнено ревнива съм. Някой ден мога да излежавам присъда за убийство от ревност като нищо.. :(
Стелиум в Скорпион, Луна в Телец  :'(

*

Nebesna

« Отговор #111 -: Септември 05, 2010, 11:08:34 pm »

Писна ми от лицемерие Небесна! Повръща ми се от това! Дори и на Синухе правиш забележки за приятелката му и темите....
НЯКОГА МИ НАПРАВИ ПРЕДЛОЖЕНИЕ ДА НАПРАВИМ НЕЩО ЗАЕДНО , И ...КОГАТО ТИ КАЗАХ ,ЧЕ ИСКАМ ОЩЕ ЕДИН ЧОВЕК ТИ СТАНА ДРУГА!
МОЛЯ ТЕ Небесна , не ме карай да си мисля , че си в менопауза..... :angry: :angry:

На мен ли говориш за лицемерие? Кой се изпокара с половината редовни посетители във форума пък после се държи с хората така, все едно нищо не се е случило (Скарлет, Лили, Вижън, Айа..). Пращаш целувки на Вижън, караш Скарлет да ти гледа картата, при положение, че се опита да и докажеш, че от нея астролог не става... Ето това е причината да се откажа от съвместното начинание, което бяхме замислили, не е заради другия човек. Ти на него можеш да му казваш какво си мислиш, но той трябва да чуе и моята позиция...Периодично обиждаш хората, намесваш приятелите им, изваждаш лична информация на публичен показ. С този човек дето му описа къщата и градината (ни вклин, ни в ръкав) сме приятели от 15 години. Отдръпнах се от тебе, понеже не ми е приятно да обиждаш във форума и ти казах, че не одобрявам това НА ЛИЧНИ.. още когато се скарахте с Лили. Не можеш да ме обвиниш в лицемерие.

*

Инти

• 2068
« Отговор #112 -: Септември 05, 2010, 11:18:28 pm »
На мен ли говориш за лицемерие? Кой се изпокара с половината редовни посетители във форума пък после се държи с хората така, все едно нищо не се е случило (Скарлет, Лили, Вижън, Айа..). Пращаш целувки на Вижън, караш Скарлет да ти гледа картата, при положение, че се опита да и докажеш, че от нея астролог не става... Ето това е причината да се откажа от съвместното начинание, което бяхме замислили, не е заради другия човек. Ти на него можеш да му казваш какво си мислиш, но той трябва да чуе и моята позиция...Периодично обиждаш хората, намесваш приятелите им, изваждаш лична информация на публичен показ. С този човек дето му описа къщата и градината (ни вклин, ни в ръкав) сме приятели от 15 години. Отдръпнах се от тебе, понеже не ми е приятно да обиждаш във форума и ти казах, че не одобрявам това НА ЛИЧНИ.. още когато се скарахте с Лили. Не можеш да ме обвиниш в лицемерие.

Е най-накрая го написа и във форума, точно навреме по ретро Меркурий!

*

Марая

• 28287
« Отговор #113 -: Септември 05, 2010, 11:21:15 pm »

Писна ми от лицемерие Небесна! Повръща ми се от това! Дори и на Синухе правиш забележки за приятелката му и темите....
НЯКОГА МИ НАПРАВИ ПРЕДЛОЖЕНИЕ ДА НАПРАВИМ НЕЩО ЗАЕДНО , И ...КОГАТО ТИ КАЗАХ ,ЧЕ ИСКАМ ОЩЕ ЕДИН ЧОВЕК ТИ СТАНА ДРУГА!
МОЛЯ ТЕ Небесна , не ме карай да си мисля , че си в менопауза..... :angry: :angry:

С никой не съм се карала - имам различно мнение! А ЛИЛИ- НЕ ПИПАЙ ТАМ -СТЪПВАШ ПО ВЪГЛЕНИ! ВИГЪН Е ДРУГА ИСТОРИЯ И ТЯ НЕ ТЕ БЪРКА- ПРИКЛЮЧИЛА Е ЗА МЕН , АЙЯ - ДНОНОЩНО ДОНДУРКАНЕ ДА РАЗВЕДА РАКА ИЛИ ДА ХВАНА БЛИЗНАКА...НЕ СЪМ СЕ КАРАЛА , СКАРЛЕТ - ТАМ ИСТОРИЯТА Е ДРУГА! ИСКА ТИ СЕ МНОГО ДА СЪМ СКАРАНА С ЛИЛИ АМА НЕ СЪМ!!!!НАПРОТИВ- МНОГО СА НИ БЛИЗКИ ОТНОШЕНИЯТА! АМА МНОГО И ТОВА Е ДРУГОТО КОЕТО ТЕ ДРАЗНИ! ЗНАМ!ВИЖДАМ КАК КЪЛВЕШ ИЛИ МЕН ИЛИ НЕЯ! НЕ ТИ -АЗ НЕ МОГА ДА ИНВЕСТИРАМ В ХОРОСКОП БЕЗ НАЛИЧИЕ НА АСПЕКТИРАНИ ГОКЛЕНОВИ ЗОНИ И АКЦЕНТИРАН ТВЪРД АСПЕКТ МАРС-ЮПИТЕР , А И НОДАЛНА ОС 2-РИ/8-МИ Е В СПИСЪКА! ЛЮБОПИТНО МИ Е ЩО ЗА ФУРНАДЖИЙСКА ЛОПАТА СИ И ЗАЩО СА ТИ ТОЛКОВА СЕРИОЗНИ КОМПЛЕКСИТЕ? :-\ХЕЛО БЕШЕ ПРАВА!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #114 -: Септември 05, 2010, 11:23:58 pm »
Вчера или днес Венера трябва да е навлязла в ретроградната си сянка и тръгнахме веднага да си изясняваме отношенията.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Инти

• 2068
« Отговор #115 -: Септември 05, 2010, 11:26:39 pm »
Вчера или днес Венера трябва да е навлязла в ретроградната си сянка и тръгнахме веднага да си изясняваме отношенията.  ;D

Лили, истината винаги е била ясна, няма какво да се изяснява!

Някои хора не се били карали с другите просто имат различно мнение,  но хронологията на форума ще докаже обратното.

*

Марая

• 28287
« Отговор #116 -: Септември 05, 2010, 11:26:43 pm »

Личи си! Иска им се на някой да имат АСЦ СТРЕЛЕЦ , ама ми мирише на риби от всичко....
Юпитер е друга бира....нищо общо с НЕПТУН!

*

Инти

• 2068
« Отговор #117 -: Септември 05, 2010, 11:30:38 pm »
Какво ли разбира Юпитер от висша Любов :rolleyes:

*

Марая

• 28287
« Отговор #118 -: Септември 05, 2010, 11:32:11 pm »
и ОЩЕ НЕЩО...Защо да не целувам ВИЖЪН ,СКАРЛЕТ И ВСИЧКИ ,КОГАТО ВИЖДАМ И ЧОВЕЩИНАТА И ДОБРИНАТА...
НЕБЕСНА ,АЗ НЕ СЪМ ФУРНАДЖИЙСКА ЛОПАТА И НАЗОВАВАМ НЕЩАТА С ИСТИНСКИТЕ ИМЕНА И ТОВА Е МОЕ ПРАВО!
ВБЕСИ СЕ ЗАЩОТО ТЕ НАРЕКОХ ПЕРФЕКТЕН АСТРОЛОГ НО...ХОРАРЕН! ТОВА БЕШЕ ПРИЧИНАТА И АЗ ГО ЗНАМ!
НЕ ГИ МИСЛИ ДРУГИТЕ , НЕ СА ТИ АСПЕКТИРАНИ ПЛАНЕТИТЕ ЗА ЛИДЕРСКИ ПОСТ-НЕ СИ НИТО ЛЕВСКИ НИТО БОТЕВ.... :57: :57: :57:

*

Vision

• 3523
« Отговор #119 -: Септември 06, 2010, 12:40:15 am »

аз заради това не мисля да се виждам или общувам с нея по друг начин, освен тук..но отдавна забелязах, че издивява при определени положения, обаче не съм проследила на луната ли, или на други неща..просто има цикличност..да, влече я силно популизма и лобира агресивно за себе си, но това предполагам и е професионално изкривяване..като и свикне човек на номерата започва да не се вбесява..поне е директна, мен примерно повече ме дразнят подмолните жиления, дето уж са уравновесени и възпитани, а всъщност са истински злобни и безмилостни..това при нея го няма, стрелеца си е вечното чаве..дори и асц. скорпион не може да го смачка..макар че при нея и този асц. скорпион не си личи, все едно асц. и е стрелец и той..ама щом казва, че най- видните астролози са и ректифицирали картата, знам ли..може да е така..девешките неща много обичат да изтъкват кои известни личности познават и въобще- опитвам се да гледам по- астрологично на издивяването.. ;)

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..