Здравей Гост

ЗА РЕВНОСТТА

• 147 Отговора
  • 23526 Прегледи
*

Nebesna

Re:ЗА РЕВНОСТТА
« Отговор #120 -: Септември 06, 2010, 12:45:54 am »

аз заради това не мисля да се виждам или общувам с нея по друг начин, освен тук..но отдавна забелязах, че издивява при определени положения, обаче не съм проследила на луната ли, или на други неща..просто има цикличност..

такаааа.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #121 -: Септември 06, 2010, 12:46:20 am »

Писна ми от лицемерие Небесна! Повръща ми се от това! Дори и на Синухе правиш забележки за приятелката му и темите....
НЯКОГА МИ НАПРАВИ ПРЕДЛОЖЕНИЕ ДА НАПРАВИМ НЕЩО ЗАЕДНО , И ...КОГАТО ТИ КАЗАХ ,ЧЕ ИСКАМ ОЩЕ ЕДИН ЧОВЕК ТИ СТАНА ДРУГА!
МОЛЯ ТЕ Небесна , не ме карай да си мисля , че си в менопауза..... :angry: :angry:

На мен ли говориш за лицемерие? Кой се изпокара с половината редовни посетители във форума пък после се държи с хората така, все едно нищо не се е случило (Скарлет, Лили, Вижън, Айа..). Пращаш целувки на Вижън, караш Скарлет да ти гледа картата, при положение, че се опита да и докажеш, че от нея астролог не става... Ето това е причината да се откажа от съвместното начинание, което бяхме замислили, не е заради другия човек. Ти на него можеш да му казваш какво си мислиш, но той трябва да чуе и моята позиция...Периодично обиждаш хората, намесваш приятелите им, изваждаш лична информация на публичен показ. С този човек дето му описа къщата и градината (ни вклин, ни в ръкав) сме приятели от 15 години. Отдръпнах се от тебе, понеже не ми е приятно да обиждаш във форума и ти казах, че не одобрявам това НА ЛИЧНИ.. още когато се скарахте с Лили. Не можеш да ме обвиниш в лицемерие.
[/b][/size]аз заради това не мисля да се виждам или общувам с нея по друг начин, освен тук..но отдавна забелязах, че издивява при определени положения, обаче не съм проследила на луната ли, или на други неща..просто има цикличност..да, влече я силно популизма и лобира агресивно за себе си, но това предполагам и е професионално изкривяване..като и свикне човек на номерата започва да не се вбесява..поне е директна, мен примерно повече ме дразнят подмолните жиления, дето уж са уравновесени и възпитани, а всъщност са истински злобни и безмилостни..това при нея го няма, стрелеца си е вечното чаве..дори и асц. скорпион не може да го смачка..макар че при нея и този асц. скорпион не си личи, все едно асц. и е стрелец и той..ама щом казва, че най- видните астролози са и ректифицирали картата, знам ли..може да е така..девешките неща много обичат да изтъкват кои известни личности познават и въобще- опитвам се да гледам по- астрологично на издивяването.. ;)
Вижън- не бива! Падаш много ниско! Един ден ще го разбереш1  ;D ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #122 -: Септември 06, 2010, 12:50:18 am »
Само да вметна , че не става дума за издивяване Вижън , а за безкомпромисно хапане! ;D
НЕБЕСНА НЕ СИ МИ ПЛАТИЛА НИКЪДЕ СМЕТКАТА - НАВСЯКЪДЕ СИ БИЛА НА МОЙ РАЗНОСКИ! ДОРИ И КОЛАТА МИ ТИ Е БИЛА НА РАЗПОЛОЖЕНИЕ!ЗАТВОРИ СИ ПЛЮВАЛНИКА! ХЕЛОТО БЕШЕ ПРАВА!!!!!АБСОЛЮТНО ПРАВА!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Vision

• 3523
« Отговор #123 -: Септември 06, 2010, 12:56:08 am »

максимално искрена съм и не мисля, че това, което казвам трябва да те обижда по някакъв начин..
но наистина не мисля да се виждам с теб и някой ден като издивееш да започнеш да ми обсъждаш дрехите, чантата или обувките..не мога да разбера какви са тия евтини репродукции и кукли барби..възпитаните хора не обсъждат такива неща публично..нали стана дума за венера в козирог, че е ценител и естет, но това включва и добрия вкус в отношенията с другите..колкото и да те е яд на някого, не обсъждаш репродукции и занемарени градини, защото отстрани това изглежда зле..да не говорим за лично инфо, което някой ти е дал на бележка или в личен разговор и ти го пляскаш тука, това просто е извън всякакви норми..няма как да стане, разбираш ли..
просто искам да съм ясна и точна..не да те обидя..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Vision

• 3523
« Отговор #124 -: Септември 06, 2010, 01:01:34 am »
стрелеца си е вечното чаве..дори и асц. скорпион не може да го смачка.
Принципно какво наричаш "чаве" ? ;D
Просто информативно питам.
Стрелеца като знак много спори. Или поне повечето ми познати обичат. ;D

чаве е дете, ама едно такова- малко по- хитро от децата..заради това, че живота го е научил как да оцелява в трудни ситуации..всичко е борба за живот..

*

Марая

• 28287
« Отговор #125 -: Септември 06, 2010, 01:02:14 am »
стрелеца си е вечното чаве..дори и асц. скорпион не може да го смачка.
Принципно какво наричаш "чаве" ? ;D
Просто информативно питам.
Стрелеца като знак много спори. Или поне повечето ми познати обичат. ;D

Имам съмнение , че е интегрирана Сиганка ;D ;D, или е от Фикултето у Софето или от Комлука от Бургас- нали е от там! ;D ;D
превод в ефир- Чаве е дете!
Бях HR i PR по време на предпоследните и последни избори и имах щастието да науча някоя и друга Сиганска дума.... ;D ;D ;D

*

Nebesna

« Отговор #126 -: Септември 06, 2010, 01:05:40 am »
и ОЩЕ НЕЩО...Защо да не целувам ВИЖЪН ,СКАРЛЕТ И ВСИЧКИ ,КОГАТО ВИЖДАМ И ЧОВЕЩИНАТА И ДОБРИНАТА...
НЕБЕСНА ,АЗ НЕ СЪМ ФУРНАДЖИЙСКА ЛОПАТА И НАЗОВАВАМ НЕЩАТА С ИСТИНСКИТЕ ИМЕНА И ТОВА Е МОЕ ПРАВО!
ВБЕСИ СЕ ЗАЩОТО ТЕ НАРЕКОХ ПЕРФЕКТЕН АСТРОЛОГ НО...ХОРАРЕН! ТОВА БЕШЕ ПРИЧИНАТА И АЗ ГО ЗНАМ!
НЕ ГИ МИСЛИ ДРУГИТЕ , НЕ СА ТИ АСПЕКТИРАНИ ПЛАНЕТИТЕ ЗА ЛИДЕРСКИ ПОСТ-НЕ СИ НИТО ЛЕВСКИ НИТО БОТЕВ.... :57: :57: :57:

Марая, марая! Не ме познаваш изобщо. Престани да си измисляш неща, които дори за секунда не съм си и помисляла. Аз имам друго призвание и то не е астрологията. Отдавна съм ти го казала...още когато ме навиваше да започна да практикувам. Много си далеч от реалността.

ПП. Между другото възлите ми не са по оста 2-8-ми дом. май гледаш нечия чужда карта.
« Последна редакция: Септември 06, 2010, 01:11:51 am от Небесна »

*

Vision

• 3523
« Отговор #127 -: Септември 06, 2010, 01:07:29 am »
Щото аз под чаве разбирам.. такаота.. ;D  
..шаман, "италианец", бразилец.. или направо казано най-обикновен циганин.  ;D

ама оцеляват нали??и то с нищонеправене..истински кастанедианци..не е нужно да ги харесваме.. :P

*

Vision

• 3523
« Отговор #128 -: Септември 06, 2010, 01:11:57 am »
нали стана дума за венера в козирог, че е ценител и естет, но това включва и добрия вкус в отношенията с другите..
Юпитер също е по естетиката. ;)
Но при него е някак бохемски. (koeto пък в повечето случаи е хубаво) ;D

юпитер в 28-мия градус на скорпион, в съвпад с нептун в първия градус на стрелец ми е толкова мъгляво понятие, че не мога да го понасям..по- хаотичен ми е и от уран, а аз мразя хаоса..леко интересно- да, импровизации- защо не, ама пълната лудост ме кара да бягам бързо и без да се обръщам назад..не намирам нищо интересно в нея..тук вече говоря принципно за юпитер, а не във връзка с определен човек, освен със себе си..

*

Nebesna

« Отговор #129 -: Септември 06, 2010, 01:18:10 am »
ама пълната лудост ме кара да бягам бързо и без да се обръщам назад..не намирам нищо интересно в нея..

При мен са в тригон - Юпитер 26 Рак в тригон с Нептун на 25 Скорпион. бохемски аспект - верно е. (Юпитер у1)

*

Divna

« Отговор #130 -: Септември 06, 2010, 01:20:50 am »
Принципно, енергията на Юпитер не ми е много позната. К2 е в Стрелец, а Юпитер е почти на К2/Стрелец/ в съвпад с Нептун, секстил с Венера, Слънце и Плутон и опозиция със Сатурн. Доста аспектиран е, но не усещам влиянието му. Не мога да го разбера.

*

Nebesna

« Отговор #131 -: Септември 06, 2010, 01:22:53 am »
Принципно, енергията на Юпитер не ми е много позната. К2 е в Стрелец, а Юпитер е почти на К2/Стрелец/ в съвпад с Нептун, секстил с Венера, Слънце и Плутон и опозиция със Сатурн. Доста аспектиран е, но не усещам влиянието му. Не мога да го разбера.

как, мила? Юпитер на К2 ти защитава дарбите и движимото имущество - всичко, което можеш да отнесеш със себе си. А в буквалния смисъл и джобните пари (джобът ти никога няма да е празен).

*

Vision

• 3523
« Отговор #132 -: Септември 06, 2010, 01:27:37 am »
ама пълната лудост ме кара да бягам бързо и без да се обръщам назад..не намирам нищо интересно в нея..

При мен са в тригон - Юпитер 26 Рак в тригон с Нептун на 25 Скорпион. бохемски аспект - верно е. (Юпитер у1)

виж..учих 5 години психология, но не се дипломирах..да, така се стекоха обстоятелствата, но аз не се и борих..без да мога да го обясня добре на другите..сега знам, че лудостта може да ме погълне и помня кога го разбрах..и то не моята лудост, а чуждата, заради юпитер и нептун в трети дом, нептун у7, в скорпион и стрелец..лудост, алкохолизъм, наркомания..нямам контрол над тези чужди състояния, затова избягвам да съм в обсега им..не знам какво е бохемски аспект, знам какво е бохем, но не знам какво е при мен, сатурн ми е силен, имам много земя, това ме държи далеч от лудостта и другите..предпочитам да съм скучна..

*

Nebesna

« Отговор #133 -: Септември 06, 2010, 01:35:32 am »

виж..учих 5 години психология, но не се дипломирах..да, така се стекоха обстоятелствата, но аз не се и борих..без да мога да го обясня добре на другите..сега знам, че лудостта може да ме погълне и помня кога го разбрах..и то не моята лудост, а чуждата, заради юпитер и нептун в трети дом, нептун у7, в скорпион и стрелец..лудост, алкохолизъм, наркомания..нямам контрол над тези чужди състояния, затова избягвам да съм в обсега им..не знам какво е бохемски аспект, знам какво е бохем, но не знам какво е при мен, сатурн ми е силен, имам много земя, това ме държи далеч от лудостта и другите..предпочитам да съм скучна..

Кайли и аз съм така, между другото. Тригонът ми между Юпитер в Рак и Нептун в Скорпион завършва с голям воден тригон - прибавям и Сатурн в Риби.

ПП. Подозирах, че имаш нещо общо с психологията - много си проницателна и обикновено преценките ти са изключително точни. Изненадана съм...все си мислех, че си прочела стотина книги най-малко, но не допусках, че имаш академично образование.

*

Divna

« Отговор #134 -: Септември 06, 2010, 01:38:04 am »

как, мила? Юпитер на К2 ти защитава дарбите и движимото имущество - всичко, което можеш да отнесеш със себе си. А в буквалния смисъл и джобните пари ( ;D

Ела да го видиш в момента как е  ;D Даже и стотинки не дрънкат  :-[.

*

Nebesna

« Отговор #135 -: Септември 06, 2010, 01:39:45 am »

как, мила? Юпитер на К2 ти защитава дарбите и движимото имущество - всичко, което можеш да отнесеш със себе си. А в буквалния смисъл и джобните пари ( ;D

Ела да го видиш в момента как е  ;D Даже и стотинки не дрънкат  :-[.

Ще се намерят...ще видиш!  :wink2:

*

Марая

• 28287
« Отговор #136 -: Септември 06, 2010, 01:45:49 am »

максимално искрена съм и не мисля, че това, което казвам трябва да те обижда по някакъв начин..
но наистина не мисля да се виждам с теб и някой ден като издивееш да започнеш да ми обсъждаш дрехите, чантата или обувките..не мога да разбера какви са тия евтини репродукции и кукли барби..възпитаните хора не обсъждат такива неща публично..нали стана дума за венера в козирог, че е ценител и естет, но това включва и добрия вкус в отношенията с другите..колкото и да те е яд на някого, не обсъждаш репродукции и занемарени градини, защото отстрани това изглежда зле..да не говорим за лично инфо, което някой ти е дал на бележка или в личен разговор и ти го пляскаш тука, това просто е извън всякакви норми..няма как да стане, разбираш ли..
просто искам да съм ясна и точна..не да те обидя..

Твое право е! Както прецениш и каквото прецениш!
Във форума е щото на лични не става!
НЕ Е ЛИЧНО: ЛИЛИ ,СИНУХЕ ,НЕБЕСНА - даже Хело изтипоса щастливите ни снимки!
Не се оправдавам-както искаш така го разбирай! Нищо лично1 Твое право...А , за мен...още едно разкриване на натални карти...

*

Vision

• 3523
« Отговор #137 -: Септември 06, 2010, 01:56:09 am »

Твое право е! Както прецениш и каквото прецениш!
Във форума е щото на лични не става!
НЕ Е ЛИЧНО: ЛИЛИ ,СИНУХЕ ,НЕБЕСНА - даже Хело изтипоса щастливите ни снимки!
Не се оправдавам-както искаш така го разбирай! Нищо лично1 Твое право...А , за мен...още едно разкриване на натални карти...

нали цениш искренността и прямотата?? би трябвало да оцениш моята сега..сега разбираш и защо говоря косвено обикновено- защото не искам да се сблъсквам директно с чуждата агресия, за мен това е нещо извън контрол и е равно на лудост..но ето, през ноща нещата са ралични..сенките са други..луната прави чудеса с хората..

*

Vision

• 3523
« Отговор #138 -: Септември 06, 2010, 02:01:27 am »

Кайли и аз съм така, между другото. Тригонът ми между Юпитер в Рак и Нептун в Скорпион завършва с голям воден тригон - прибавям и Сатурн в Риби.

ПП. Подозирах, че имаш нещо общо с психологията - много си проницателна и обикновено преценките ти са изключително точни. Изненадана съм...все си мислех, че си прочела стотина книги най-малко, но не допусках, че имаш академично образование.

това е заради плутон в първи дом, в дева.. ;) психологията е начин на мислене за него..научих малко терминология, както сега уча астро терминология..никой не иска да му посочваш петната в душата..но след време това дава резултат..аз чистя и моите петна също така, все пак е в първи дом плутон, но не и професионално..професионализма убива удоволствието от любимите занимания.. ;)

*

Vision

• 3523
« Отговор #139 -: Септември 06, 2010, 02:03:23 am »
къде е луната сега.. мамка и пак не мога да заспя ;D

в лъв, девети градус..опозиция ти е с венерата, пиле.. :P