Не се учудвай, Лили! Не съм обичала, нито съм се привързвала. Имала съм стотици флиртове, просто флиртове. Влюбвания и т.н. , но дотам.
Обзалагам се, че много хора никога не са обичали. Бъркат любовта с обсебването/привързване, навик/, както с физическото привличане.
Страх от самота, или нещо подобно, и така си втълпяват, че ''обичат'' човека. Изричат едни думииии без съдържание. Една заблуда е, лъжат се взаимно. Идва момент в който балона се пука, рано или късно.
Казват, че ''който не обича той не ревнува''. Има логика в това. Аз затова не съм ревнувала и чувствам че на този етап от живота ми, няма мъж, който да ме накара да ревнувам. Но един ден е възможно да се случи - поне да се страхувам да не го изгубя. Не толкова че ще отиде да се ''биииийп'' с друга, колкото че ще загубя доверието в него.
И друго, всеки разбира по различен начин ''любовта и обичта''. Нямат дефенеция тези неща.
За мен да обичаш някого е, това да си готов да умреш за него/нея, да дадеш сърцето си, орган от тялото си и т.н.. Другото е алабала.