Аз също не съм ревнив човек. Мразя го това чувство. За мен ревността е болестно състояние. Не се знае кой е по-обсебен в случая - този който ревнува или този, когото ревнуват. Като Водолей (слънчев и лунен) с Асцендент в Стрелец пазя ревностно свободата си. Може да се каже, че аз ревнувам свободата си. За съжаление, обаче забелязвам, че обратната страна се чувства застрашена точно от този мой стремеж. Водолеите рядко показват чувствата си, по-точно, правят го по един имперсонален начин. Всъщност ние сме много романтични и чувствителни хора (без да сме блудкаво сантиментални) и който е имал възможността да ни опознае по-отлизо, се е убедил в това. Обаче съм попадала на партньори, които са ме предиззиквали да ревнувам само и само да видят някаква проява на чувство...Зная, че е тенденциозно и пощурявам в такива моменти. В такива случаи не се разправям и малко по малко се отдръпвам от такъв човек...
Пък да ви се оплача мъжът ми ме е ревнувал от приятелките ми, от кариерата ми, от свободните ми занимания извън семейството и от всичко друго, но никога не е показвал ревност, заради друг мъж.