Изключително рядко сънувам кошмари, повечето ми сънища са объркани неясни с непознати хора, по непознати места. Обикновено когато сънувам някой познат знам, че ще чуя новина за него. Но има един кошмар, оставил отпечатък в съзнанието ми още от ранно детство - сигурно съм била на 4-5 годинки, когато съм го сънувала. Сънят - излизам аз от портата на къщата в село /стара османска къща от 18 век, но вече е разрушена/ и след мене първоначално започва да се промъква нещо като черен дим, който впоследствие се разраства и разраства....Тръгвам да бягам, една мъничка точица съм, а над мен този черен дим е станал огромен дракон, който лети над мен и аха да ме настигне...Всъщност той си лети над мен, огромен черен, но аз цялата съм скована от страхх....Все още го помня този сън и се чудя, какво ли е значело....
В днешни дни си правя разни аналогии, дали това не е имало някакво отношение към хората около мен, които по китайския знак са Дракони. Имам приятел, когото обичам, Дракон и приятелка, също Драконка. А аз съм Куче.......Иска ми се да вярвам, че ще имат отпечатък върху моя живот, но положителен...