Здравей Гост

Пророчески сънища- вярвате ли в тях?

• 70 Отговора
  • 21589 Прегледи
*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
Re:Пророчески сънища- вярвате ли в тях?
« Отговор #20 -: Май 27, 2009, 02:25:23 pm »
сега като се замисля и ми се струва, че болката в 6-та чакра идва от факта, че съм се натресла случайно в тази реалност и нейните вибрации изобщо не ми отговаряха  ::)  а онези, които са хукнали да бягат с мен - сигурно са имали близки до моите вибрации... ама къде пък избягаха те?!?!?!...  :o :o :o

Да,при активиран Хирон -който може да работи с по-висшите му изяви,може да попада в други реалности или измерения,астрално и всякак си.Пък при теб Светата Троица Нептун-Юпитер-Хирон ти е точно на АСЦ в тригон с упр Уран  :)

Транз Марс ти прави опозиция към Уран,а Уран квадрат към Сатурн-за това тези роботи са толкова акцентирани,все Уран е замесен.А квадрата на Уран към Сатурн-рушене на ограниченията,излизане извън "затвора".Този аспект може като цяло да показва излизане извън земните измерения като цяло,отваряне към други не материално области от битието,разчупване на вътрешните граници и освобождаване от ограничаващи обстоятелства.

А че 6та чакра ти е била активна това свидетелства за някакъв енергиен процес  :D

*

iris_n

• *
  • 208
« Отговор #21 -: Май 27, 2009, 02:28:24 pm »
Ми най-тривиалното тълкуване е ,за някакво бреме, но дали за теб или близък човек.....

Пропуснах да кажа,  още нещо за баба ми,че навремето , а и сега/но много радко/ е имала такива сънища, но при нея нещата са още по точни, за съжаление повече за нещастни случаи, които се са едно към едно със сънищата й. ::)

Да, и аз знам за това тълкувание- бреме, товар, грижи...и не че нямам...

И моите родители понякога имат подобни пророчески сънища, ако мога така да се изразя, а също и баба ми по бащина линия. може да сме по-чувствителни натури и за това да умеем да усещаме нещата на подсъзнателно ниво, които после чрез съня изплуват и в съзнанието ни :)

« Отговор #22 -: Май 27, 2009, 03:23:49 pm »
   Изключително рядко сънувам кошмари, повечето ми сънища са объркани неясни с непознати хора, по непознати места. Обикновено когато сънувам някой познат знам, че ще чуя новина за него. Но има един кошмар, оставил отпечатък в съзнанието ми още от ранно детство - сигурно съм била на 4-5 годинки, когато съм го сънувала. Сънят - излизам аз от портата на къщата в село /стара османска къща от 18 век, но вече е разрушена/ и след мене първоначално започва да се промъква нещо като черен дим, който впоследствие се разраства и разраства....Тръгвам да бягам, една мъничка точица съм, а над мен този черен дим е станал огромен дракон, който лети над мен и аха да ме настигне...Всъщност той си лети над мен, огромен черен, но аз цялата съм скована от страхх....Все още го помня този сън и се чудя, какво ли е значело....
   В днешни дни си правя разни аналогии, дали това не е имало някакво отношение към хората около мен, които по китайския знак са Дракони. Имам приятел, когото обичам, Дракон и приятелка, също Драконка. А аз съм Куче.......Иска ми се да вярвам, че ще имат отпечатък върху моя живот, но положителен...

*

Aniri

• *
  • 256
  • Where the land meets the sea
« Отговор #23 -: Май 27, 2009, 03:42:11 pm »
iris_n, аз съм сънувала себе си бременна. Съня беше доста странен, тъй като всички около мен твърдяха, че съм бременна в 5-я месец, а аз сякаш се събуждах от дълъг сън и нямах понятие за какво говорят. Дори, за да се убедя, че говорят истината, отидох пред огледало лично да видя корема си, тъй като не усещах никаква тежест и напрежение, или пък различност в тялото си. Когато се видях, че наистина бях бременна изведнъж ми стана адски щастливо и спокойно на душата. Просто самата новина и въприемането й ме накара да се почувствам изключително щастлива. Четох и аз тълкуването на бременност, но принципно не съм фен на стандартните тълкувания, а по-скоро се водя от собственото си усещане в съня и при събуждането си. За мен този сън означаваше изненадващи промени, евентуални отговорности, но с положителна насока. Не бих могла да кажа какво значи при теб, разбира се, просто споделям гледната си точка, ако има някаква полза ще е хубаво :)
It takes two to speak the truth: one to speak, and another to hear.

*

iris_n

• *
  • 208
« Отговор #24 -: Май 28, 2009, 12:34:03 am »
iris_n, аз съм сънувала себе си бременна. Съня беше доста странен, тъй като всички около мен твърдяха, че съм бременна в 5-я месец, а аз сякаш се събуждах от дълъг сън и нямах понятие за какво говорят. Дори, за да се убедя, че говорят истината, отидох пред огледало лично да видя корема си, тъй като не усещах никаква тежест и напрежение, или пък различност в тялото си. Когато се видях, че наистина бях бременна изведнъж ми стана адски щастливо и спокойно на душата. Просто самата новина и въприемането й ме накара да се почувствам изключително щастлива. Четох и аз тълкуването на бременност, но принципно не съм фен на стандартните тълкувания, а по-скоро се водя от собственото си усещане в съня и при събуждането си. За мен този сън означаваше изненадващи промени, евентуални отговорности, но с положителна насока. Не бих могла да кажа какво значи при теб, разбира се, просто споделям гледната си точка, ако има някаква полза ще е хубаво :)

Ще видим дали ще се случи все пак нещо, надявам се... да е с положителна насока :) благодаря ти

« Отговор #25 -: Май 28, 2009, 01:30:40 am »
Ирис, благодаря за отговора на това :
Сънувах бившият си приятел, с когото сме разделени от доста време и вече всеки си има свое семейство. Видях го починал и в ковчег от светло дърво. Близките му плачеха, но когато влязох в стаята, за да се простя с покойника, те всички замълчаха и бързо се оттеглиха към стените. Като, че ли ги плашех с нещо. Съпругата му се приближи до мен и ми заяви, че ще донесе ковчега в моя дом, за да го поргеба аз. Поосле се позвъни на вратата на апартамента ни и найстина донесоха ковчега. Жена му не ми се сърдеше, а напротив разговаряше много спокойно с мен. Малко след това видях, как лицето на починалия започва да се покрива с руменина и моят приятел възкръсна.Той беше жив.През цялото време изпитвах силна любов и мъка, болка от загубата. Какво означава това?  [/glow] !
Темата, която поставяш е много интересна. Аз сънувам непрекъснато. Сънищата ми от вторник и петък винаги са се сбъдвали. Често навременното им разтълкуване е предотвратявало лошите последствия.

« Отговор #26 -: Май 28, 2009, 10:34:45 am »
    При нас казват, че когато сънуваш жив човек мъртъв, му удължаваш живота...А близки починали в съня си, удължават твоя живот. А ковчега по принцип е съпружество, бремето му, страха от него. Не разбирам много от сънища, но винаги се водя от чувствата, които остават в мен след събуждането. Мисля си, че някъде дълбоко все още двамата взаимно се обичате...

*

malina

« Отговор #27 -: Май 28, 2009, 11:10:28 am »
    При нас казват, че когато сънуваш жив човек мъртъв, му удължаваш живота...А близки починали в съня си, удължават твоя живот.

не винаги е така ., сестра ми имаше един сън в който сънува погребението на баща ни, след месец или два  наистина го погребахме ..  :'(

« Отговор #28 -: Май 28, 2009, 11:16:23 am »
   Sorry ! :(

*

malina

« Отговор #29 -: Май 28, 2009, 11:42:46 am »
благодаря., дано съня на нежност да е само символичен ..

*

iris_n

• *
  • 208
« Отговор #30 -: Май 28, 2009, 01:18:46 pm »
Ga3l, и ти ли така се омъжи за някой друг, който не обичаш чак толкова много?

sorry за въпроса, от любопитство само  :P

« Отговор #31 -: Май 28, 2009, 01:39:11 pm »
благодаря., дано съня на нежност да е само символичен ..

Както казах по-горе, важното е чувството което остава след събуждането. Ако човек се познава достатъчно добре може да се поразрови в съзнанието си и да се опита да разбере, от какво е продиктувано това усещане. Дали е страх, който е неосъзнат, надежда и прочие.....Но ако след съня остава тягостно напрежение, което витае във въздуха около теб и нищо не може да те успокои, тогава съня може и да е пророчески.

*

malina

« Отговор #32 -: Май 28, 2009, 03:54:42 pm »

няма проблем, не ме притеснява въпроса ..  :P

ами да, за друг се омъжих, защото се уморих да го чакам, а и ми беше писнало да се скитам сама.

не че не обичам и мъжа си де, но като че ли енергийно не сме много съвместими, даже в началото изобщо не можеше да ме държи за ръка, защото му пусках ток и се налагаше да спазваме дистанция ..  :P ;D

а междувпрочем след омъжването ми, не успяхме да си останем приятели .. :-[

но за мен нищо не се е променило., в смисъл че го чувствам толкова близък колкото и преди и продължавам да си го сънувам чат пат и да се тревожа за него  ..   

« Отговор #33 -: Май 28, 2009, 04:21:14 pm »
ga3l и при теб ли хвърчат искри? Понякога са толкова силни, че хората отскачат от мен :'(. Съпругът ми ги понася добре! :P

*

iris_n

• *
  • 208
« Отговор #34 -: Май 28, 2009, 04:24:02 pm »

няма проблем, не ме притеснява въпроса ..  :P

ами да, за друг се омъжих, защото се уморих да го чакам, а и ми беше писнало да се скитам сама.

не че не обичам и мъжа си де, но като че ли енергийно не сме много съвместими, даже в началото изобщо не можеше да ме държи за ръка, защото му пусках ток и се налагаше да спазваме дистанция ..  :P ;D

а междувпрочем след омъжването ми, не успяхме да си останем приятели .. :-[

но за мен нищо не се е променило., в смисъл че го чувствам толкова близък колкото и преди и продължавам да си го сънувам чат пат и да се тревожа за него  ..   

ох и аз натам съм тръгнала, до кога да го чакам?!? а и той проваля всяка моя връзка, защото все си ме търси. но той не може да зареже приятелката си, имат сериозна връзка..., но пък ние все си се търсим и ми става на моменти толкова глупаво от цялата история. Беше престанал да ме търси цели 8 месеца, и аз бях престанала, но след 8 месеца всичко пак се почна. дори му поставих въпроса, какво искаш, сам казваш край, а после пак започваш отначало... но той остана безмълвен...а той е един рак, горкия ми стрелец, добре че пък асцендента ми е риби!

*

malina

« Отговор #35 -: Май 28, 2009, 07:19:08 pm »
ga3l и при теб ли хвърчат искри? Понякога са толкова силни, че хората отскачат от мен :'(. Съпругът ми ги понася добре! :P

Оо да., случва се от време на време да пускам тока в действие ..  :P  ..,    аа то и моя мъж вече взе да свиква..  :-[

.. а той е един рак, горкия ми стрелец, добре че пък асцендента ми е риби!

еми., то и моето съновидение е рак ..  :-X

*

iris_n

• *
  • 208
« Отговор #36 -: Май 29, 2009, 10:04:41 am »

еми., то и моето съновидение е рак ..  :-X
[/quote]

Ах тия раци... такова влияние да имат над мен...

*

mamma_mia

« Отговор #37 -: Май 29, 2009, 11:25:05 am »
Може би 10 години преди да родя синът си, го сънувах.
Беше русичко момченце със сини очи :)
Наистина имам такова момченце :)
Господ да ми го пази!!!

*

malina

« Отговор #38 -: Май 29, 2009, 07:05:39 pm »
ай, че интересно, mamma_mia .., да ти е живо и здраво русичко момченце със сини очички ..  :P

чела съм, че в древен Египет на посветените, обучавани за жреци, били необходими много прераждания, за да отворят напълно очите си за други действителности. Те били обучавани да се прераждат в определени семейства и да не забравят кои са. Майките и бащите разбирали кого ще родят, тъй като виждали това насън и знаели кой ще дойде в телата им, дори преди самото зачатие. Тогава очите били много по-отворени и можели да виждат в различни действителности - света на будното състояние и света на съня, света на смъртта и света на мечтите ..  

ах тия раци... такова влияние да имат над мен...

мда., то и аз все на раци налитам ..  :-[

« Отговор #39 -: Май 29, 2009, 10:20:20 pm »
Цитат
чела съм, че в древен Египет на посветените, обучавани за жреци, били необходими много прераждания, за да отворят напълно очите си за други действителности.  Тогава очите били много по-отворени и можели да виждат в различни действителности - света на будното състояние и света на съня, света на смъртта и света на мечтите .. 
Прочетете книгите на Владимир Мегре "Aнастасия- звънтящите кедри на Русия"- ако не се лъжа точно тези способности на древните са описани в книга 5,6. Има доста интересни нещица в тез малки книжлета. Книгите на Йорданка Николова от Ст. Загора "Съкровищата на тракийските царе"-1, 2, 3 и четвърта част- "Преходът започна" не са за пренебрегване.