Аз мисля,че има пророчески сънища,ако можем така да ги наречем.И го съдя по себе си,имала съм такива сънища и по принцип не греша.
Мога да дам пример за преди доста време,баща ми отиде в предишната си фирма да търси работа,а аз през това време го сънувах как отива и че веднага му казват,че го взимат.Събудих се и аз бях силно обедена,че ще стане,но когато се върна каза,че са му казали,че засега няма свободни места.Мина се 1/2 часа и щяхме да излизаме и му звънят по телефона от фирмата да отиде да подпише договора. :blink:
Имала съм и други сънища,повечето пъти този вид сънища са с реални лица,но се случва и да трябва да си ги тълкувам.
А относно кошмарите,лично аз си спомням два мой и мисля,че ми дадоха някаква информация,особено втория.
Първия беше март месец,тогава бившия ми приятел си беше хванал ново гадже и аз се чувствах ужасно,та сънувах нещо,което и аз не мога да си го обесня,някакви уравнения,тях двамата ги сънувах покрай уравненията и каквото и да излезе все аз съм виновната,нямах даже право на глас да се оправдая,че нищо не съм направила,чувствах се ужасно некомфортно,докато сънувах,добре че ме събуди алармата през нощта,че трябваше да уча за изпити,та свърши кошмара.Явно просто някой ме е винял или просто аз така съм се виждала,не знам.
А втория кошмар беше май месец,тъкмо започнах връзка с едно момче и бях много щастлива и емоционална и едва успях да спя.Малкото което успях да дремна беше кошмар,не си го спомням точно,единственното,което си спомням е че сънувах това момче,но се чувствах много некомфортно докато сънувах,беше ми неприятен съня.Като се събудих го отдадох на емоциите,но следобяда той скъса с мен,така че ....