Здравей Гост

Пророчески сънища- вярвате ли в тях?

• 70 Отговора
  • 21550 Прегледи
Re:Пророчески сънища- вярвате ли в тях?
« Отговор #60 -: Октомври 14, 2009, 09:20:02 am »
да, Уран, напълно си права!

« Отговор #61 -: Октомври 15, 2009, 04:42:14 pm »
Най-интересното е, че баба ми е сънувала този човек дори как се казва, как изглежда още преди да го срещна. И то татко ми ( който е починал ) е бил в съня й. Много странно. Въпреки всичко се разделихме.

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #62 -: Октомври 17, 2009, 01:35:23 pm »
Искам да споделя един интересен сън, който се пренесе отчасти в реалността и ме накара да се позамисля.

Сънувам се много бременна от човек, с когото съм имала връзка в миналото.Разхождам се  на определено място в определен град и .Чувам звън на уличен телефон и го вдигам. Отсреща е човека от когото съм бременна и аз му съобщавам, че чакаме момиченце. Последва невероятен скандал - той не искал момиче, а момче. Дълго плаках насън заради това.
След няколко дни се чувам с въпросния човек по телефона и му разказвам съня си. Аз го попитах къде се намира в момента и той ми каза, че шофира и е на същото място, където аз проведох разговора си насън по телефона с него.
Стори ми се странно съвпадение. :)
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

« Отговор #63 -: Октомври 24, 2009, 05:44:16 pm »
Тази нощ сънувах, че влизам в банята на скоро починалата си майка и в мивката видях моя черна блуза, покрита с тлъсти червеи. Излязох от банята, защото изпитах отвръщение. Какво означава това?

« Отговор #64 -: Октомври 25, 2009, 12:39:16 am »
страшна работа са тези червеи.  Миналата нощ сънувах невероятно огромно количество червеи в чаршафите ми...беше тих ужас!!!! и аз питам как да тълкувам това?

« Отговор #65 -: Октомври 26, 2009, 11:14:26 am »
ЧЕРВЕЙ - ако сънуваш, значи имаш големи възможности. Ако видиш много дъждовни ЧЕРВеи, приятелите ти са неверни или користни. Ако късаш или мачкаш ЧЕРВеи, пари и материални блага щедро ще се изсипят в дома ти. Ако използваш ЧЕРВеи за ловене на риба, ще поставяш на изпитание късмета си.

Не си направих труда да тълкувам - просто копнах, та според зависи да си ги разтълкувате...

« Отговор #66 -: Октомври 26, 2009, 08:57:40 pm »
благодаря! javascript:void(0);
Усмивчица
А как ще разтълкуваш това? - аз по рождение си имам белег. Снощи сънувах този белег ( съвсем същия ) но на един мъж, но на друго място по тялото му. После се оказа,че този мъж беше бившият ми приятел.

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #67 -: Октомври 27, 2009, 11:40:18 am »
Цяла нощ сънувам, че съм в някакъв ресторант, пълен с хора, които стоят по масите и всички пеем с пълно гърло някакви евъргрийни. Отначало нямах достъп до ресторанта, но се вмъкнах вътре с помощта на непозната жена.  :)
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

« Отговор #68 -: Октомври 27, 2009, 12:13:48 pm »
   А аз сънувах, че съм много ценна приятелка за един мафиотски бос. Който ме е обградил с много специално внимание.... ;D  - гладна кокошка просо сънува, та мойта такава...

« Отговор #69 -: Юли 27, 2010, 12:11:20 pm »
Аз мисля,че има пророчески сънища,ако можем така да ги наречем.И го съдя по себе си,имала съм такива сънища и по принцип не греша.
Мога да дам пример за преди доста време,баща ми отиде в предишната си фирма да търси работа,а аз през това време го сънувах как отива и че веднага му казват,че го взимат.Събудих се и аз бях силно обедена,че ще стане,но когато се върна каза,че са му казали,че засега няма свободни места.Мина се 1/2 часа и щяхме да излизаме и му звънят по телефона от фирмата да отиде да подпише договора. :blink:
Имала съм и други сънища,повечето пъти този вид сънища са с реални лица,но се случва и да трябва да си ги тълкувам.
А относно кошмарите,лично аз си спомням два мой и мисля,че ми дадоха някаква информация,особено втория.
Първия беше март месец,тогава бившия ми приятел си беше хванал ново гадже и аз се чувствах ужасно,та сънувах нещо,което и аз не мога да си го обесня,някакви уравнения,тях двамата ги сънувах покрай уравненията и каквото и да излезе все аз съм виновната,нямах даже право на глас да се оправдая,че нищо не съм направила,чувствах се ужасно некомфортно,докато сънувах,добре че ме събуди алармата през нощта,че трябваше да уча за изпити,та свърши кошмара.Явно просто някой ме е винял или просто аз така съм се виждала,не знам.
А втория кошмар беше май месец,тъкмо започнах връзка с едно момче и бях много щастлива и емоционална и едва успях да спя.Малкото което успях да дремна беше кошмар,не си го спомням точно,единственното,което си спомням е че сънувах това момче,но се чувствах много некомфортно докато сънувах,беше ми неприятен съня.Като се събудих го отдадох на емоциите,но следобяда той скъса с мен,така че ....

*

Jeni_

« Отговор #70 -: Септември 11, 2010, 02:50:02 am »
Винаги съм сънувала интензивно, но тази година почти не си запомних сън! Снощи сънувах нещо интересно, събуди ме тел. и всичко се изпари.
За сметка на това тази година имах поне 1 много силен пророчески сън на пролет. Беше пълнолуние. Сънувах една позната, която не бях виждала от повече от 2 години, не си бях мислела за нея, просто не ми е близка. След като се събудих се чудих за какво точно нея сънувах. На същия ден същата се появи изневиделица с наша обща позната и ми направи предложение, което приех и тази среща доста ме отклони от пътя, който бях поела и ми промени живота така да се каже.. :blink:
А сега искам някак пак да имам по-ярки сънища, които да помня..