Здравей Гост

Анкета за подписите

• 29 Отговора
  • 14496 Прегледи
*

jinom

• **
  • 1753
Анкета за подписите
« -: Май 30, 2009, 07:18:25 pm »
Понеже възникна спор между потребителите за размера на подписите, нека да решим нещата демократично.

Моето лично мнение е, че подписите трябва да изглеждат като...подписи и няма да крия, че ще гласувам за първия вариант.  8)

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
Re:Анкета за подписите
« Отговор #1 -: Май 30, 2009, 07:48:21 pm »
.

« Последна редакция: Февруари 27, 2013, 01:52:57 am от Синухе »

*

malina

« Отговор #2 -: Май 30, 2009, 08:00:55 pm »
гласувах за 'картинки до 130 пиксела' ., мързи ме да се обосновавам  ..

на мнение съм, че админа след като участва с мнения и в останалите теми от форума /а не се грижи само за техническата поддръжка/, може да си позволи да гласува или да не гласува в настоящата анкета!

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #3 -: Май 30, 2009, 08:03:48 pm »
Ето ви един примерен ФОРУМ  в който има сравнителна свобода както за аватар,така и за подписи (в тях дори може да има и видео).

Форума, който ми показваш е форум към сайт за анимации. Нормално е там визуалното да има предимство пред писаното слово.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #4 -: Май 30, 2009, 08:12:00 pm »
 )
« Последна редакция: Февруари 27, 2013, 01:53:06 am от Синухе »

*

Инти

• 2068
« Отговор #5 -: Май 30, 2009, 08:30:07 pm »
Аватарите са смалени. Вече няма супер големи такива.  8)

Господин Джином, вие вече предварително взехте страна, което не е никак подобаващо, това си е чиста форма на цензура. Това,че в някои форуми са си създали правила, не означава неминуемо и тук да се създава такова. Не виждам с какво толкова  обременява един подпис и един аватар бил той и по-голям. Защо това намаляне на аватарите беше направено след изискване за увеличаване на размера му, ако сте искали от самото начало да зададете малък размер аватари , защо не е било направено отдавна, след като е имало налице големи аватари вече, или пък най-малкото , не сте направи правилник , с който всеки да се запознае, а в движение променяте правилата.

Затова навсякъде преди регистрация всеки се съгласява с правилата на форума и тогава му се активира акаунта, а тук нямаше такова правило и хоп вече има.

Въпросът беше повдигнат за аватарите, но се засегнаха и подписите и т.н., смятам това за некоректно !!!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6 -: Май 30, 2009, 08:33:47 pm »
И ще си чакам анкетата,а ако няма такава ,сериозно ще се замисля дали да влизам вече в този форум, където българската психика от сорта на "на мене ми е добре,когато на другият му е зле " май е тенденциозна.

Синухе, надявам се репликата за евентуалното ти невлизане в този форум да не звучи напълно сериозно. В крайна сметка така, както всеки е в правото си да избира този или онзи начин на изразяване, така има и право сам да реши дали да пише или да не пише в даден форум, без това да засяга останалите. Или ще кажеш, че не е така?
Видях форума, който ни посочваш за "пример", но не мислиш ли че е малко инфантилно да сравняваме един от най-посещаваните и известни форуми за астрология в България с "аниме" форум? Нямам предвид, че е инфантилно от твоя страна. Но не бих искала да възприемат форума ни по този начин.  :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #7 -: Май 30, 2009, 08:39:12 pm »
И само да вметна ,че във въпросният аниме форум най-големият във височина подпис е до 200 пиксела ,поне от мненията ,които прегледах.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #8 -: Май 30, 2009, 08:46:36 pm »
..
« Последна редакция: Февруари 27, 2013, 01:53:15 am от Синухе »

« Отговор #9 -: Май 30, 2009, 08:51:05 pm »
Максималният размер на подпис във въпросният форум е 500 пиксела ширина и 200 височина ,на аватарите е 180 х180

*

Lillie

• 30532
« Отговор #10 -: Май 30, 2009, 08:55:29 pm »
Синухе, да го разбираме ли като заплаха, че ще спреш да пишеш в този форм?
Определено на всички ще ни липсваш, но мислиш ли, че този форум ще спре да съществува без теб, без мен, без който и да било друг?
Учудваш ме наистина.  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #11 -: Май 30, 2009, 09:02:05 pm »

а има опция да не се виждат и аватари и подписи, то нека да си слагат големи подписи и аватари, ако искат и снимки в цял ръст  ::)  На мен не ми пречи да гледам потребителски мнения без аватар и без подпис, важното е написаното в коментара  :) и полезната информация която евентуално мога да имам.

Права си за тази опция, но е за мен е прегледно да има аватар. Има юзъри, на които никога не чета мнението, а ако аватара го няма трябва да се зачитам това кой го е писал. Виж за опцията за скриване на подписа - ползвам я от време на време. Имаше момент, когато пробвах да скрия аватарите, а да оставя подписа - не ми беше удобно.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #12 -: Май 30, 2009, 09:07:56 pm »
  :(
« Последна редакция: Февруари 27, 2013, 01:53:24 am от Синухе »

*

Инти

• 2068
« Отговор #13 -: Май 30, 2009, 09:09:21 pm »
Синухе, да го разбираме ли като заплаха, че ще спреш да пишеш в този форм?
Определено на всички ще ни липсваш, но мислиш ли, че този форум ще спре да съществува без теб, без мен, без който и да било друг?
Учудваш ме наистина.  :)

Първо Лили, анкетата не е приключила, за да изказваш мнение сякаш Синухе вече е напуснал и казал чао, не можеш ли да не прибързваш толкова. Сантиментално е да, защото вместо да уважите труда на Синухе, който направи арт галерията да изглежда стойностна и естетична, вие се заядохте за един аватар и за подписите, а уж не ти пукало, а пък взе отношение по въпроса за аватарите и подписите.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #14 -: Май 30, 2009, 09:17:03 pm »
Не съм казал,че ще спре да съществува,но тя "пустотата" може да се случи постепенно

Пустотата, която ще настъпи, ли те притеснява?
Наслаждавай се на пустотата, Синухе. Това е единственото, което можеш да имаш, всичко друго е толкова преходно и илюзорно.  :)
Нали си запознат с учението на даосите?

Надявам се да си имал предостатъчно време да разгледаш архивите на форума и  между другото да отчетеш факта кога е създаден и как се е развивал?
Четейки постингите на потребителите назад във времето, можеш да отбележиш някои интересни тенденции. А също и факта, че качеството далеч не винаги се обуславя от количеството, дори напротив. Смея да твърдя, че има обратнопропорционална зависимост.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #15 -: Май 30, 2009, 09:21:13 pm »
Първо Лили, анкетата не е приключила, за да изказваш мнение сякаш Синухе вече е напуснал и казал чао, не можеш ли да не прибързваш толкова.

Никой не е казал Синухе да напуска, той сам ще си прецени. Достатъчно зрял човек е.
А ти защо създаваш впечатление за пристрастност?
И, повярвай ми, това впечатление не е от вчера.
Отдавна наблюдавам.
И не прибързвам, тук грешиш. Научете се да четете безпристрастно.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Инти

• 2068
« Отговор #16 -: Май 30, 2009, 09:24:09 pm »
Когато една личност е творческа, интелигентна, духовна, и има опит и познание в астрологията, в което спор няма, това се изразява на всички нива, дори и в един подпис и един аватар, не става въпрос само слагането на картинката в горния ляв ъгъл.

Спора , тръгна оттам, но ако ще се спори за съдържанието на форума, и с това , кой как допринася за него вече наистина отиваме в друга посока , и ако трябва да си казваме днес всичко , да отворим друга тема, а не да пишем в тази за подписите?

*

Синухе

• 4978
« Отговор #17 -: Май 30, 2009, 09:27:56 pm »
...
« Последна редакция: Февруари 27, 2013, 01:54:31 am от Синухе »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #18 -: Май 30, 2009, 09:30:36 pm »
и с това , кой как допринася за него вече наистина отиваме в друга посока...

А не мислиш ли, че тази посока ти си я задала?
Всъщност кой започна да изтъква приноса на потребителите?
Приносът на всеки от вас е нещо, което наистина ценя.
Но защо трябва да го навираме някому в очите в качеството на аргументация?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Инти

• 2068
« Отговор #19 -: Май 30, 2009, 09:35:17 pm »
Първо Лили, анкетата не е приключила, за да изказваш мнение сякаш Синухе вече е напуснал и казал чао, не можеш ли да не прибързваш толкова.

Никой не е казал Синухе да напуска, той сам ще си прецени. Достатъчно зрял човек е.
А ти защо създаваш впечатление за пристрастност?
И, повярвай ми, това впечатление не е от вчера.
Отдавна наблюдавам.
И не прибързвам, тук грешиш. Научете се да четете безпристрастно.

След като ти претендираш за безпристрастност, защо те интересува дали Синухе, може взависимост от протичането на анкетата и други фактори да прецени дали ще напусне или не форума,аз съм взела страна ДА, това не се дължи на пристрастност към личността, а към отношение по даден въпрос,и поради това че има налице единомислие, не ТРЯБВА ДА СЕ БЪРКА  с пристрастност към личност, това е отношение към принципите !!!

Ти сама го каза, че форума ще съществува със или без който и да било, така че не би трябвало изобщо да питаш дали това е реална заплаха, ние не сме деца , да си играем на "НЕ СЕ СЪРДИ ЧОВЕЧЕ", достатъчно интелигентни сме, ако някои заяви подобно нещо, поне що се касае за Синухе, знам че стоят реални мотиви в този евентуален избор, а не повод да привлече нечие внимание.

Не знам какви са ти наблюденията, но ако смятам нещо за правилно, стоя зад всеки който е изразил тази позиция, както и бях на едно мнение с теб, когато Джей ди кей взе решение да си тръгне.

ИЛИ МОЖЕ БИ И ТОГАВА БЯХ ПРИСТРАСТНА ????