Здравей Гост

Ко шъ стани на изборите?

• 370 Отговора
  • 51667 Прегледи
*

Mia21

• 2502
Re:Ко шъ стани на изборите?
« Отговор #140 -: Юли 05, 2009, 06:51:53 pm »
Всеки си гласува за когото си иска.За мен на този фон няма по нормален кандидат от Бойко Борисов.Не искам да чуя нито за БСП,нито за СДС-за мен те са изпята песен-недопята.Даскал Орешарски,нали беше върл седесар кво дири при БСП?А и не само той...Миро Севлиевски,НДСВ-въобще не намирам и смисъл да ги коментирам...
Волен-нема по краен от него,на моменти чак освирепява-какво до война ли да стигнем?!На нас ни трябва човек,който да потушава конфликтите,да нормализира положението,то е ясно,че трябва по някакъв нормален начин да съжителстваме с различното от нас население,какво да правим история,съдба.
Така,че-това е моя кратък коментар по темата.Никой не ангажирам с него.
Бойко-това е!Просто немаме друг избор!
« Последна редакция: Юли 05, 2009, 07:16:07 pm от Мia21 »

*

Nebesna

« Отговор #141 -: Юли 05, 2009, 06:53:27 pm »
Всеки си гласува за когото си иска.За мен на този фон няма по нормален кандидат от Бойко Борисов.Не искам нито да чуя за БСП,нито за СДС-за мен те са изпята песен-недопята.Даскал Орешарски,нали беше върл седесар кво дири при БСП?А и не само той...Миро Севлиевски,НДСВ-въобще не намирам и смисъл да ги коментирам...
Волен-нема по краен от него,на моменти чак освирепява-какво до война ли да стигнем?!На нас ни трябва човек,който да потушава конфликтите,да нормализира положението,то е ясно,че трябва по някакъв нормален начин да съжителстваме с различното от нас население,какво да правим история,съдба.
Така,че-това е моя кратък коментар по темата.Никой не ангажирам с него.
Бойко-това е!Просто немаме друг избор!

А знаеш ли колко БСП-ари използваха мандата на ДПС, за да се задържат във властта. Такъв един е адмирал Контров - областния управител на Варна.

*

malina

« Отговор #142 -: Юли 05, 2009, 06:53:36 pm »
що, вие за кой по-достоен кандидат гласувахте?!  ???

Не очаквай да ти кажат..

Всъщност въпросът ми беше реторичен ..  :-[

*

Nebesna

« Отговор #143 -: Юли 05, 2009, 07:01:27 pm »
То си е заслужена победа. Сега един социолог каза, че никога по света (в друга държава) не е печелила избори извънпарламентарна партия толкова убедително.

« Отговор #144 -: Юли 05, 2009, 07:03:30 pm »
Историята знае и по-триумфални победи. Аз продължавам да съм, че престоящото правителство едва ли ще е дълголетно. :( НА никой не са му необходими 8 парии в парламента.

Да, Небесна - никоя друга по света. Само в БГ преди 10-тина години царя за 2 месеца направи партия и спечели 50%. Съгласна съм, че това може да се случи отново и отново само в БГ.  ;)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Nebesna

« Отговор #145 -: Юли 05, 2009, 07:18:53 pm »
Аурорче, нека се сформира правителството. На ГЕРБ със 118 депутата не му трябва парламентарна подкрепа от други парламентарни групи, за да управлява. Важното е, че червените и турците са вън от изпълнителната власт. Аз съм доволна.

*

123

« Отговор #146 -: Юли 05, 2009, 07:21:07 pm »
Историята знае и по-триумфални победи. Аз продължавам да съм, че престоящото правителство едва ли ще е дълголетно. :( НА никой не са му необходими 8 парии в парламента.

Да, Небесна - никоя друга по света. Само в БГ преди 10-тина години царя за 2 месеца направи партия и спечели 50%. Съгласна съм, че това може да се случи отново и отново само в БГ.  ;)

:)

*

123

« Отговор #147 -: Юли 05, 2009, 07:22:26 pm »
Аурорче, нека се сформира правителството. На ГЕРБ със 118 депутата не му трябва парламентарна подкрепа от други парламентарни групи, за да управлява. Важното е, че червените и турците са вън от изпълнителната власт. Аз съм доволна.

хубаво е все в един момент да оставим детското у нас да си отиде ;D

*

Mia21

• 2502
« Отговор #148 -: Юли 05, 2009, 07:28:04 pm »

123,мисля,че преди да даваш оценка на другите мнения,първо трябва да си изразила твоята позиция по въпроса.Така,че ако имаш смелост-направи го! :)
« Последна редакция: Юли 05, 2009, 07:45:36 pm от Мia21 »

*

Helo

« Отговор #149 -: Юли 05, 2009, 07:30:11 pm »
По спомените на майка ми, по времето на Жан Виденов едно кафе е струвало 500 лева, а заплатата е била няколко пъти по-ниска от цената на кафето.

След Жан Виденов дойде Костов и нека тези от вас, които си спомнят да кажат какви са били цените и заплатите преди и след Иван Костов - преди и след кризата, а не само да се поддават на пропагандата по телевизията, която се правеше дълги години от някои хора.

Е?

*

Nebesna

« Отговор #150 -: Юли 05, 2009, 07:32:31 pm »

Аз детското си пускам много рядко на воля. Твърде сериозни отговорности имам през повечето време...Не ме познаваш изобщо.

*

123

« Отговор #151 -: Юли 05, 2009, 07:43:19 pm »
много ми се ще да е въпрос на смелост
трябва малко повече информация и мисъл
оценките не си ги позволих и на ум, иначе смелостта ми ще вземе връх :)
не мога да ти дам, това което искаш - не обичам махленските спорове
съжалявам за импулса, но искрено се...
Helo е млада и й липсват историческите данни на живо, но успява да разсъждава, това ме радва
спирам с импулсите :)

ще пропусна забележката за сгрешения ми ник :D от страх...

« Отговор #152 -: Юли 05, 2009, 07:45:24 pm »
По спомените на майка ми, по времето на Жан Виденов едно кафе е струвало 500 лева, а заплатата е била няколко пъти по-ниска от цената на кафето.
След Жан Виденов дойде Костов и нека тези от вас, които си спомнят да кажат какви са били цените и заплатите преди и след Иван Костов - преди и след кризата, а не само да се поддават на пропагандата по телевизията, която се правеше дълги години от някои хора.
Е?

И като ти кажем ти какво ще разбереш от това? След Ив. Костов дойде царя, който трябваше да бъде президент и им обърка сметките, а сега не може да влезне в парламента. Ох, отивам да си гледам Битва экстрасенсов...

*

Mia21

• 2502
« Отговор #153 -: Юли 05, 2009, 07:47:03 pm »

Е,след като го отрази...Разбира се,че ще го поправя. :)

*

Nebesna

« Отговор #154 -: Юли 05, 2009, 07:52:01 pm »
Каквото и да си говорим, такъв е вота на 40% от българите.
Съжалявам за чувствата на останалите.
Вероятно само на негласувалите им е безразлично.
Аз не съм от тях.

*

123

« Отговор #155 -: Юли 05, 2009, 07:55:02 pm »

Е,след като го отрази...Разбира се,че ще го поправя. :)

благодаря

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #156 -: Юли 05, 2009, 07:56:07 pm »
Бравос, бравос.  ;D
Бойко май почти сам ще си направи кабинет.
Дедо не влиза.
Остава само и Ковачки да не влезе и кой ще каже, че няма пълно щастие.
 ;D
 ;D

« Отговор #157 -: Юли 05, 2009, 07:56:20 pm »
Казаха, че хората са се активирали заради кампанията на Доган. Това пак му е била цел на маймуната. Каква ли е тя ще разберем в следващите епизоди, защото при него празни ходове няма. В последните 3 дни са се активирали да грасуват около 300 000 човека, които до този момент не са имали намерение да гласуват.

*

Nebesna

« Отговор #158 -: Юли 05, 2009, 08:00:07 pm »
Казаха, че хората са се активирали заради кампанията на Доган. Това пак му е била цел на маймуната. Каква ли е тя ще разберем в следващите епизоди, защото при него празни ходове няма. В последните 3 дни са се активирали да грасуват около 300 000 човека, които до този момент не са имали намерение да гласуват.

Глупости, и аз чух. Беше изказване на един психолог.... Баш си беше си пияна МАЙМУНАТА.
Я, я! Да се изрита сам от властта. Де го тоз глупак?

*

Helo

« Отговор #159 -: Юли 05, 2009, 08:00:40 pm »
Май Галев от братята Галеви щял да влезе и да получи имунитет.  ;)