Зъболекар, прителю,
къде привидя влизане на фенове в парламента? 
Под МАТРИЦА разбирам рамките на битието, зададени благодарение избора на мнозинството, щото този избор НЕ Е мой, ама какво да се прави, трябва да битувам в него.

Аз се опитвах да иронизирам ситуацията . Въпросът е че нито мнозинството ,нито малцинството избира ,защото нама от какво да изберем.
Нищо в писанията ти не ме е подразнило ,ами ми иде да вия от простотията на някой който се е счел за богоизбран и сега с лека ръка разпродава народ и държава с цел лично облагодетелстване или от факта ,че е изпаднал в заблудата на една красива лъжа.
От въпросните партии и политиччески лидери ми се гади

Изпитвам погнуса както от сини ,така и червени . Бат Бойко ми е отврат щото паричките му са мръсни от бял прашец ,но добре изпрани в Си банк . От Волен изпадам в див ужас .
Милен Велчовата рода ,Ахмед Соколовата и разни други така забогатиха родата си , че да се чудиш как те от обикновени люде станаха видни собственици на изгодни имоти .
На онази екскурзиантката дето се кипри по телевизията и говори мазничко и оправдава фамилията си ми иде да я накарам да обясни на простия човечец ,който цял живот се е трудил защо му се случва да рови в кофите за коричка хляб .Нека да обясни на майките как да си гледат децата със близо 100 кинта социално майчинство ,щото видите ли някой друг месец преди да забременее е останала по независещи от нея причини без работа .
Какви бяха тия екстри до нейната собственост на морето .
Та , що ми е да си тровя нервите с тия избори кат пак ще си мириша лайната .