Здравей Гост

Ко шъ стани на изборите?

• 370 Отговора
  • 51448 Прегледи
*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Ко шъ стани на изборите?
« -: Юни 02, 2009, 09:39:11 pm »
 ???
Въпреки че твърдо съм решила да запраша в чужбина при първи удобен случай, това няма как да не ме вълнува.
Какво ви го говорят звездите?
Може и бас да хващаме.
Аз без да гледам звезди, мисля, че на евроизборите картината ще е размазана, а на местните БатБойко ще е първи но без мнозинство. И вътре ще влязат ГЕРБ, БСП, ДПС, АТАКА и Яне.
Но като цяло и след изборите нещата пак няма да мръднат много.

Re:Ко шъ стани на изборите?
« Отговор #1 -: Юни 02, 2009, 09:48:24 pm »
Мисля, че ще има синьо-бембени преговори за правителство, които може да се провалят и да направим служебно правителство и нови избори.

Друг интересен момент е, че валутният борд може да падне или да презаредим лева към еврото, но този път четири към едно. Дано нИ съм прааа  :P.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #2 -: Юни 02, 2009, 10:36:35 pm »
Който подшушнат на Соломон Паси ,той ще е избраният.
Никой от управляващите няма интерес нещата да се променят в тази държава.
Смехотворно е да се мисли ,че една овца може да бъде различна в природата си от друга . Парламента е най-големият марионетен театър ,а парламентарните избори за създаване илюзорната представа между населението ,че и те са намесени в управлението на държавата и че имат някакво право сами да определят насоките в живота си.

« Отговор #3 -: Юни 02, 2009, 10:38:38 pm »

Ти щото гледаш филми като Езотерик Адженда  ;D  ;D  ;D и филми за илюминати  :P

« Отговор #4 -: Юни 02, 2009, 10:49:09 pm »

Успя ли да го изгледаш  ;D ;D ;D,защото аз стигнах само до половината и повече не издържах .
Част от нещата ми бяха правили впечатление  и бях правил коментари върху стелтата и формата на пентагона ,но днес останах попарен от филма.

В последно време все повече подобни неща ми попадат в полезрението ,а се сетих ,че преди време ,когато приемаха членове в масонското движение за прием се попълваше формуляр с данните ,които са необходими за изготвяне на хороскоп .
Тогава ми се стори доста странно да искат и час на раждане ,но крушката си имала опашка  :-\

*

Nebesna

« Отговор #5 -: Юни 02, 2009, 10:51:50 pm »
Ето ви една карта за разсъждение. Сложила съм час 12 на обяд. Казват, че резултатите няма да станят ясни по-рано от 23,00 часа, докато не приключи гласуването и в останалите европейски държави. Още на пръв поглед прави впечатление разделението между Слънцето и Луната ("левите" противопоставени на "десните"), че и Сатурн в тао-квадрат. Резултатът ще бъде изненадващ за крайно левите. Последният негативен аспект, който сключва Луната, преди да напусне знака е квадратура с Уран, но веднага следва секстилът с Юпитер - резултатът може да се обърне в тяхна полза. Още повече, че Юпитер управлява Луната. На крайно десните няма да им е лесно. Слънцето е под управлунието на Меркурий, който прави квадрат с Юпитер. И тук има известна  доза непредвидимост (Слънце квадрат Уран). Обаче мисля, че левите имат по-голям шанс като цяло (абстрахирам се от местната действителност).

« Последна редакция: Юни 02, 2009, 11:03:45 pm от Небесна »

« Отговор #6 -: Юни 02, 2009, 11:09:55 pm »
Бат Бойко в коалиция с Волен Сидеров ;D ;D ;D

*

kaily

• 5145
« Отговор #7 -: Юни 02, 2009, 11:56:03 pm »
Кои са тия крайно леви бе?!  :(
Сините и Костов са бита карта.
А ако крайно левите са БСП, верно ще е изненада за тех. Поне силно се надявам.  ;D
Ако това е изненадващ резултат за тях, за нас не е.

*

Uran

• 6041
« Отговор #8 -: Юни 03, 2009, 08:43:32 am »
Кои са тия крайно леви бе?!  :(
Сините и Костов са бита карта.
А ако крайно левите са БСП, верно ще е изненада за тех. Поне силно се надявам.  ;D
Ако това е изненадващ резултат за тях, за нас не е.
Кое те кара да мислиш, че сините с Костов са бита карта?!
Ако не споделяш десни политически възгледи, защо ги коментираш? Винаги ме е учудвал факта как хора с леви или псевдо центристки убеждения, коментират десни консервативни партии.
Яне Янев?!? Ами ...може, добре пасва на природонаселението по тези географски ширини. А до колко е политик ЯЯ..ами колкото аз съм астронафт. ;)
Лошото е, че такива като мен- фенове на "бутикови" партии трябва да влизаме ;D в матрицата на мнозинството оти нямаме 100-ина милиарда да си купим територия и да направим кастинг за население ;D :P
« Последна редакция: Юни 03, 2009, 08:48:02 am от Uran »

« Отговор #9 -: Юни 03, 2009, 10:39:02 am »
Uran, мило !

Ще ме светнеш ли как феновете на която и да е партия успяват да влязат в парламент ,щото аз простия човечец още не съм се докопал до тъквази възможност.
Народа никой не го е.....ва в калабалъка .
"Изборите" са предварително ясни , щото който изнася на ония импортните ,които ни диктуват политиката той ще получи парите .

Аз определено не чувствам ,че ми е оставен някакъв избор ,а и кандидатите са много вмирисани без изключения.

П.п Ако обръщението те подразни , то те умолявам да ме извиниш :)!

*

Uran

• 6041
« Отговор #10 -: Юни 03, 2009, 10:49:43 am »
Зъболекар, прителю,
къде привидя влизане на фенове в парламента? :)
Под МАТРИЦА разбирам рамките на битието, зададени благодарение избора на мнозинството, щото този избор НЕ Е мой, ама какво да се прави, трябва да битувам в него.
 :)

*

Uran

• 6041
« Отговор #11 -: Юни 03, 2009, 10:51:23 am »
п.п.Не си ме засегнал. И аз се извинявам ако нещо в писанията ми те подразни или приемеш като лична нападка. :)

« Отговор #12 -: Юни 03, 2009, 11:47:21 am »
Зъболекар, прителю,
къде привидя влизане на фенове в парламента? :)
Под МАТРИЦА разбирам рамките на битието, зададени благодарение избора на мнозинството, щото този избор НЕ Е мой, ама какво да се прави, трябва да битувам в него.
 :)
;D ;D ;D Аз се опитвах да иронизирам ситуацията . Въпросът е че нито мнозинството ,нито малцинството избира ,защото нама от какво да изберем.

Нищо в писанията ти не ме е подразнило ,ами ми иде да вия от простотията на някой който се е счел за богоизбран и сега с лека ръка разпродава народ и държава с цел лично облагодетелстване или от факта ,че е изпаднал в заблудата на една красива лъжа.

От въпросните партии и политиччески лидери ми се гади  :-X
Изпитвам погнуса както от сини ,така и червени . Бат Бойко ми е отврат щото паричките му са мръсни от бял прашец ,но добре изпрани в Си банк . От Волен изпадам в див ужас .
Милен Велчовата рода ,Ахмед Соколовата и разни други така забогатиха родата си , че да се чудиш как те от обикновени люде станаха видни собственици на изгодни имоти .
На онази екскурзиантката дето се кипри по телевизията и говори мазничко и оправдава фамилията си ми иде да я накарам да обясни на простия човечец ,който цял живот се е трудил защо му се случва да рови в кофите за коричка хляб .Нека да обясни на майките как да си гледат децата със близо 100 кинта социално майчинство ,щото видите ли някой друг месец преди да  забременее е останала по независещи от нея причини без работа .
Какви бяха тия екстри до нейната  собственост на морето .

Та , що ми е да си тровя нервите с тия избори кат пак ще си мириша лайната .

« Отговор #13 -: Юни 03, 2009, 02:05:32 pm »
Док,

що се косиш друже, ами избора нарочно е между л..на, все миришат дори без да ги разровиш , пък знаем около л....ната се въдят и виреят само бели червей и глисти, страхотна стръв за гладните рибки на който им плащат да маршируват  под строй до...
 въпроса е кой скри "Доместоса" да ги залеем и избием до крак ,
ма миризмата е убийствена, как да ги доближиш - търсят се доброволци,
безрезултатно явно до сега....интереса клати феса

изненада на изборите ако се намерат огромно количество доброволци, указани от Водолейският съвпад ::)
« Последна редакция: Юни 03, 2009, 02:13:30 pm от strelicka »
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #14 -: Юни 03, 2009, 02:20:49 pm »
Честно да ти кажа изплашен съм от това ,което ни чака .
Доброволци недей да търсиш ,щото тях ги поливат с доместоса.

Гледай тези клипчета . Пущам само тези ,защото и без това доста се отплеснах извън астрологията.
http://www.youtube.com/watch?v=BGpTrDEqQRs

http://www.youtube.com/watch?v=FH9opUzlF18&feature=related

« Отговор #15 -: Юни 03, 2009, 08:14:20 pm »

Успя ли да го изгледаш  ;D ;D ;D,защото аз стигнах само до половината и повече не издържах .

Този филм съм го сваляла преди много време, но нямам спомен да съм го гледала. Спомням си, че ме дразнеше монотонния глас на диктора /а за мен мъжкия глас е много важен!!! ;D/ и не ми задържа интереса повече от 15 минути. Както и да е. Ако си фен на подобен вид филми третиращщи световната конспирация за теб е Цайтгайст /в няколоко части/. Бих ти препоръчала една книжка на А. Попов "Тяхната борба". И разбира се филмът на Майкъл Мур "9/11 по Фаренхайт" - това нещо вече е направено по интелигентен и забавен начин.

Аз принципно не съм фен на конспиративните теории. Полуистини се представят на масовата публика. Знаем, че Вашингтон е основан от масони и връзките между главните административни сгради образуват пентаграми, "Новият световен ред" върху банкнотата, че зеленото е цвета на парите.Много скоро всичко това няма да има особено значение  :-[ Тези дни сутринта в новините по радиото чух, че Обама повдигнал въпроса пред израелците за признаване на палестинска държава. Може и това да доживеем...

« Отговор #16 -: Юни 03, 2009, 08:35:20 pm »
Цайтгайст съм му хвърлил мерника ,но още не му е дошло времето  . Прекалено съм разпилян и като започна да разглеждам филмови каталози не се знае къде ще ме отвее вятъра . По принцип бягам от филми за политика ,че много бързо паля от мръсотията ,която съществува в нея .

Пробвай се да изгледаш филма само на субтитри без звук ,защото след петнадесетата минута идват по -съществените неща ,например за флуор ,генни мутации и други подобни . Не съм склонен да приема всички неща от филма , защото съм оптимист и не вярвам в края на света за 2012 година  ;) ;D

*

kaily

• 5145
« Отговор #17 -: Юни 03, 2009, 10:59:50 pm »
Кое те кара да мислиш, че сините с Костов са бита карта?!
Ако не споделяш десни политически възгледи, защо ги коментираш?

Че кой е рекъл, че трябва да коментираме само което споделяме?
Правя обзор на политиката като цяло. Направо съм сигурна, че сините няма да влязат. Кое ме кара да мисля така? Ми много се изложиха. Напоследък. И преди това.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #18 -: Юни 04, 2009, 07:02:30 am »
Всички партии се изложиха, Кайличке, без изключение. Което и правителство дойде на власт, все същото ще е. Зад всички тея партии стоят едни и същи играчи.  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

AH

• 2201
« Отговор #19 -: Юни 04, 2009, 07:09:26 am »
Миналата неделя гледах Теди Москов. Според него, има две партии – комунисти и анти, а между тях- вариации. Чудя се, дали не може да опрости още поделянето, докато изчезне:)
Пък и от картата на Небесна, гледам някаква опозиция на тия, които сега са на власт, и народа:) При това, властващите имат подкрепата на Юпитер, та много лесно мога да стигна до извод:)