Добър вечер на всички :-))
Та да река и аз.
Гласувах днес. Доволна съм от изборния вот.
Що се отнася до турците и вота на ДПС , то не е новина. И след 100 години тук в БГ пак ще има 10-20% вот за ДПС. Ако не Доган, то ще е Хасан. Все ще има един турски лидер.
Аз лично нямам нищо против турците, само да не ни управляват.
Симпатизирам на Волен Сидеров, макар че никога не бих пуснала гласа си за него. Прекалено е краен и революционно настроен. Не може с един замах да ''отсече'' главата на който и да е. Мисля си, че Сидеров също допринесе много за победата на Бойко Борисов. Тъй като отвори очите на много хора. Но тези хора се страхуват малко или много от Сидеров и пуснаха гласа си за Бойко, който играе тежко и на сцената и вдъхва респект. Говори по-уверено и уравновсено.
И ако Волен Сидеров заеме висок пост в политиката, тука ще се разхождаме с ножове и ками. После не сини каски ами не знам кой ще идва да ни оправя.
Така че, мисля че няма нужда да се настройваме повече против партията ДПС. Има я и ще продължава занапред. Въпросът е сега Б. Борисов да си удържи на думата и да не се коалира с кой да е. Дай боже всичко се подреди. Поживеем увидем.