Здравей Гост

Ко шъ стани на изборите?

• 370 Отговора
  • 51736 Прегледи
*

Nebesna

Re:Ко шъ стани на изборите?
« Отговор #200 -: Юли 06, 2009, 12:21:52 am »
И мене ме е страх от Болен Сидеров.
Аз имам приятелка туркиня - Севим. Тя гласува за Бойко. Най-много я кефи това, че лансира равенството между половете и участието на жените във властта. Туркините са много потискани от мъжете си. Затова турция скоро няма да влезе в европейския съюз.

*

Nebesna

« Отговор #201 -: Юли 06, 2009, 12:23:50 am »
Цитат
лансира равенството между половете и участието на жените във властта

Явно си е проработил квадратурата между Слънцето и Луната в натала.

*

aiia

« Отговор #202 -: Юли 06, 2009, 12:33:35 am »
Усещате ли какво чистене ще падне в бюрократичния апарат?
Направо не ми се мисли... колко бюрократчета ще са на свободния пазар на труда.
И знаете ли, това което най-много се надявам е големите ''риби и тарикати''- бивши вече министърчета с или без портфейл и техните съмишленици и дупедавци, да бъдат разследвани и съдени след това, да им бъде отнемано имуществото придобито по престъпен начин.
Крайно време е.

Трябва да пуснем скоро една тема за егоистите на зодиака, за алчните, арогантни и безпардонни човечета. Казвам човечета, понеже за мен те са дребни душици, мислещи се за ''велики''. Дали Лъвът не води класацията, м? Като казвам Лъв, впредвид стелиуми в Лъв.

Какъв изрод трябва да си, да гледаш как умират хора от глад и болести и т.н. и да крадеш и да продължаваш да крадеш без да ти мигне окото. Наистина трябва да си урод.

В политиката трябва да има хуманни хора, милосърдни, състрадателни, хора които всеки ден да дават отчет за свършеното на обществото, човеколюбци.
На мен лично ми допадат Антония Първанова / НДСВ/ както и Мария Капон/ независима/. Харесвам и Татяна Дончева / БСП/ . Не ме интересува от кои партии са. Аз гледам личности.
« Последна редакция: Юли 06, 2009, 01:00:34 am от Asla »

*

malina

« Отговор #203 -: Юли 06, 2009, 07:45:11 am »
Така че, мисля че няма нужда да се настройваме повече против партията ДПС. Има я и ще продължава занапред.

Да си я има ДПС, никой не е казал да я няма. Но занапред може и да ни лиши от вота на избиратели, които дори не знаят за какво и за кого гласуват!  Гласували за кмет на селото!   >:(  Бедна ми е фантазията как са ни отразили чуждите наблюдатели! Позор!

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #204 -: Юли 06, 2009, 08:10:39 am »
Харесвам и Татяна Дончева / БСП/ .
Не понасям бесепари, но Татяна Дончева ми е любим политик!Адски много ме кефи острия й водолейски език. ;D ;D

*

Mia21

• 2502
« Отговор #205 -: Юли 06, 2009, 08:21:15 am »
Моят любим политик и историк е проф.Андрей Пантев.Обожавам го! :)

« Последна редакция: Юли 06, 2009, 08:31:41 am от Мia21 »

*

malina

« Отговор #206 -: Юли 06, 2009, 08:33:12 am »
На мен много ми допада проф. Божидар Димитров. Като започне да говори така ме унася .., чак ми се приспива   ;D 

Иначе преди малко в предаването на Бареков даваха Борисов с пура., беше ного секси ..   :-[ :P

*

Skarlet

« Отговор #207 -: Юли 06, 2009, 08:41:34 am »
Иначе преди малко в предаването на Бареков даваха Борисов с пура., беше ного секси ..   :-[ :P

Хаха,съвпад на Венера,Марс и Уран в Лъв.  ;D

« Отговор #208 -: Юли 06, 2009, 08:49:27 am »
Въпросът е сега Б. Борисов да си удържи на думата и да не се коалира с кой да е. Дай боже всичко се подреди. Поживеем увидем.  :-[

Надявам се,че ще я удържи.Той обеща пред много хора,а е мъжкар,който си държи на думата.Дай Боже всичко да тръгне добре и от твоите устни,в Божиите уши!  ;D Толкова съм щастлива,че ми се рИве. От възбуда не мога да си легна,а съм мъртва от умора.Имам един час на раждане на Бойко,но не съм сигурна в него.Като разглеждах обаче прогресиите и дирекциите на базата на този час,има попадения.Та, може и да е ректифициран.Но вече неам сили за нищо.Ще циклим утре по ная. Целувки на всички и сладки сънища!  ;D :-*
Кажи ми ,че имаш карта с час на раждане около 13ч.   ;D

« Отговор #209 -: Юли 06, 2009, 08:56:22 am »
Снощи като го гледах ме отвя на аналогии с един актьор  ;D ;D ;D

*

malina

« Отговор #210 -: Юли 06, 2009, 09:01:57 am »

Хаха,съвпад на Венера,Марс и Уран в Лъв.  ;D

Ми че добре му се е получил съвпада ..    :-[ :P

*

Helo

« Отговор #211 -: Юли 06, 2009, 09:23:12 am »
Момичета, не ви разбирам какво толкова му харесвате на Бойко Борисов... в смисъл, като мъж.  ??? Аз като гледам това очевидно перчене, лееко прикрито, за да не е толкова явно си мисля за други, не толкова хубави неща, свързани с неговата ЛИЧНОСТ. Външността е едно, но човек трябва да прозира и отвъд показността.

...Все едно.

*

malina

« Отговор #212 -: Юли 06, 2009, 09:53:04 am »
На Бойко Борисов най-много му харесвам това, че е мъжкар, както го определи Скарлет. Последно време направо ми се повдига от метро- и хомосексуални мъже .. Пфуу .. Абе то направо вече не се срещат нормални мъже ..   :-X 

Друго, което много ми допада е оригиналното му чувство за хумор и умението да разчупва обстановката, когато реши да го направи разбира се. Не мога да се сетя за друг БГ политик, който да го умее това.. Може би Петър Стоянов на времето се опитваше да прави опити в тази посока, ама не много успешно ..

Принципен и отговорен! Харизматичен! Външният му вид е само положително допълнение към основните качества! 

*

Skarlet

« Отговор #213 -: Юли 06, 2009, 10:02:21 am »
Момичета, не ви разбирам какво толкова му харесвате на Бойко Борисов... в смисъл, като мъж.  ??? Аз като гледам това очевидно перчене, лееко прикрито, за да не е толкова явно си мисля за други, не толкова хубави неща, свързани с неговата ЛИЧНОСТ. Външността е едно, но човек трябва да прозира и отвъд показността.

...Все едно.

Той няма нищо общо с показността извън ефира.Изключително естествен и народен човек.И изобщо не е надут.Показното му "перчене" е само защитна реакция пред досегашните нападки.Пък и какво да правиш,има силен акцент на Лъв.Нека да е царствен.Трябват ни силни управляващи хора.

*

Skarlet

« Отговор #214 -: Юли 06, 2009, 10:05:46 am »
Кажи ми ,че имаш карта с час на раждане около 13ч.   ;D
Ми,не.Този час го нямам,но имам 17,08 часа.И пак не съм сигурна в него.Но се надявам рано или късно да науча истинския час.  ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #215 -: Юли 06, 2009, 10:08:08 am »

...Все едно.
Абсолютно съгласна.
Много ви се чудя на софиянци, преди време имахте възможност да си изберете страхотен кмет- бившият гуверньор на бнб Св. Гаврийски, но не би.
Като говорим за политици и то млади, аз съм за Петър Москов- инетелект, визия за нещата,
преофесионализъм, сексапил и умерена арогантност. ;) ;) Това обаче не са качества, които се нравят на широките народни маси, отдалечен един такъв...някакси неможеш да разпознаеш себеси в такъв един човек.  ;D ;D

*

Mia21

• 2502
« Отговор #216 -: Юли 06, 2009, 10:12:59 am »
Да,може би е точно това,че е мъжкар.Аз лично кой знае колко на външен вид не го харесвам,но ме привлича това,че е директен,човек на действието,не мрънка като другите политици за щяло и нещяло и да говори отнесени,заучени фрази.Според мен е човек,който може да носи отговорност и не се притеснява от многото предизвикателства,с които ще трябва да се справя за в бъдеще,а те ще бъдат адски много.И не на последно място,като мъж,който държи на честта и достойнството си не мисля,че ще допусне да стане за резил пред народа си-прекалено горд е,за да го направи!

*

Skarlet

« Отговор #217 -: Юли 06, 2009, 10:15:33 am »
Не очаквам всички на 100 % да харесват някого.Няма такъв филм никъде.Всеки си има предпочитания.На едни ще се харесва,на други-не.Но така е и с всички хора.

*

Uran

• 6041
« Отговор #218 -: Юли 06, 2009, 10:16:38 am »
Ама тоя сега ще ни заплашва ли?Защото нищо не направи на изборите и не може за в бъдеще да се оправи с Бойко.Така ли?!Е...,няма такава наглост! >:(
Заплашва, защото похарчи едни пари, които по-високата избирателна активност неутрализира. През предния мандат неможа да докопа еврофондовете, а при този някакси не се очертава да играе любимата си роля на "балансьор". Ако в следващите 4 години партията му и апарата и бъдат държани на един пушечен изстрел от парите на данъкоплатците, ще започне естествения разпад на дпс както и личното му политическо крушение.
Лостовият ефект на парите няма да действа за него. ;)

*

Skarlet

« Отговор #219 -: Юли 06, 2009, 10:19:45 am »
Абсолютно съгласна.
Много ви се чудя на софиянци, преди време имахте възможност да си изберете страхотен кмет- бившият гуверньор на бнб Св. Гаврийски, но не би.
Това е твое мнение,което видимо не съвпада с мнението на софиянци.Все пак той управляваше доста успешно София за това кратко време.Снощи дори една от БСП си призна,че никога досега не е получавала толкова пари,откакто работи в столична община.