Здравей Гост

Ко шъ стани на изборите?

• 370 Отговора
  • 51434 Прегледи
*

Mia21

• 2502
Re:Ко шъ стани на изборите?
« Отговор #260 -: Юли 06, 2009, 03:12:38 pm »
Ето ги резултатите от гласуването в чужбина.Българите там се оплакват,че са чакали по 4-5 часа,за да си пуснат вота.На места са свършвали бюлетините и се е стигало до там да ги ксерокопират.В Лондон,където живеят 25 000 българи е имало само 4 секции,на фона на 123-те в една наша съседка.Ама хайде пак да не я похващаме тази тема... :-X

http://rezultati.cik2009.bg/results/proportional/rik_32.html

*

aiia

« Отговор #261 -: Юли 06, 2009, 05:46:54 pm »
Борисов е сигурен, че ще бъде закрито Министерството на извънредните ситуации на зам.-председателката на ДПС Емел Етем.

Ще бъдат закрити също постовете на министър по европейските въпроси и на вицепремиер по еврофондовете, които сега се заемат от Гергана Паси и Меглена Плугчиева

В същото време лидерът на ГЕРБ подчерта, че "всички чиновници, които имат някаква вина за спирането на еврофондовете, трябва да си търсят нова работа".

Новата власт ще смени хората на досегашната в бордовете на държавните фирми, а някои от дружествата ще бъдат закрити.

"Тези, които пратя там, ще взимат максимум по една заплата, а не както досега по 6-7 и да си докарват по 10 хил. лв. доход като приятелския кръг на Станишев", каза Борисов.

Запитан дали Меглена Кунева е неговият фаворит за еврокомисар, Борисов каза, че тя си е избрала нова професия - да е евродепутат.

извадка от:
http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2278971

« Отговор #262 -: Юли 06, 2009, 06:19:02 pm »
Малеее, темата станала 15 страници! Вие с какво си изкарвате хляба?  ;D А се оплаквате, че парите не стигали  :P  :P  :P
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

123

« Отговор #263 -: Юли 06, 2009, 06:52:01 pm »
Малеее, темата станала 15 страници! Вие с какво си изкарвате хляба?  ;D А се оплаквате, че парите не стигали  :P  :P  :P

;D ;D ;D :-X

*

123

« Отговор #264 -: Юли 06, 2009, 06:53:22 pm »
Интересна държава е България, не мислите ли? Да си припомним кои ни управляваха последните няколко години -  прокуден от комунистите бивш цар, който поправете ме, ако греша, но не е българин..., при това не беше ли назначен неговият дядо едно време от руснаците? Каква ирония...

Сергей - руски произход, ноооооооо беше задено с прокудения от комунистите!!! бивш цар, чиито дядо едно време е бил поставен от руснаците, ама той не се е съборазявал много с тях и точно при него и синът му Борис България е била против Русия в двете световни войни и губи; ... и турците, също изгонени едно време от комунистите...

Сега един човек, който е бил свързан в миналото и с Бай Тошо и с НДСВ, макар и в ролята на нещо като охранител, но дядо му е бил убит от комунистите!

Интересна държава е България.

Поправете ме, ако бъркам някъде в данните ми.  ???  ::)

евала :)

*

malina

« Отговор #265 -: Юли 06, 2009, 07:16:07 pm »

Моя мъж не ме пуска да работя, щото му излизало много скъпо ..  :-[

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #266 -: Юли 06, 2009, 07:46:41 pm »
Тая сутрин по улиците на София за сефте не ми се прииска да се омитам в чужбина.
И нещо повече.
Гледах лицата на хората и се гордеех с тях, и се усещах съпричастна, че съм българка.
 :)

*

Mia21

• 2502
« Отговор #267 -: Юли 06, 2009, 08:04:26 pm »
Тая сутрин по улиците на София за сефте не ми се прииска да се омитам в чужбина.
И нещо повече.
Гледах лицата на хората и се гордеех с тях, и се усещах съпричастна, че съм българка.

Сериозно ли,бре?!Най-накрая да се откажеш от тая чужбина и да искаш да си стоиш тука при нас! ;D ;D ;D

*

kaily

• 5145
« Отговор #268 -: Юли 06, 2009, 08:11:03 pm »
Е, не съм рекла, че съм се отказала.
Просто тая сутрин ми беше различно.  ;)

« Отговор #269 -: Юли 06, 2009, 08:23:12 pm »
Е, не съм рекла, че съм се отказала.
Просто тая сутрин ми беше различно.  ;)

Това ми напомня следния виц: Ако света ви се стува по-добър, ако хората наколо ви изглеждат щастливи - време е да спрете наркотиците!  ;D  ;D  ;D

*

kaily

• 5145
« Отговор #270 -: Юли 06, 2009, 08:24:08 pm »
Верно така ми се струва света. Тая сутрин беше по-добър и хората ги виждах различно. Време е да заживея в тоя различен свят.  :P

*

Helo

« Отговор #271 -: Юли 06, 2009, 08:24:54 pm »
И нещо повече.

Не се поддавай на общия егрегор.  ;D Сега хората са под влияние на силни емоции и очакване за промяна и това общо енрегийно поле ти влияе.  ;)  ;D  ;D  ::)  

*

kaily

• 5145
« Отговор #272 -: Юли 06, 2009, 08:28:26 pm »
Е че що да не ми влияе, като е щастливо излъчване?
Немам нищо против да се поддавам на светлите егрегори.

*

Nebesna

« Отговор #273 -: Юли 06, 2009, 08:31:47 pm »
И нещо повече.

Не се поддавай на общия егрегор.  ;D Сега хората са под влияние на силни емоции и очакване за промяна и това общо енрегийно поле ти влияе.  ;)  ;D  ;D  ::) 

Това е хубав егрегор. И мен ме вдъхновява. За пръв път от доста време се чувствам сигурна. Знам, че е временно усещане и че няма да се оправим с магическа пръчка, но поне съм заредена с оптимизъм. Половината от това, което обещаха, ако свършат, ще бъде голям напредък.

*

Skarlet

« Отговор #274 -: Юли 06, 2009, 09:19:02 pm »
Антонио Лопес е дал изявление,че сега евро съюза ще отпусне спряните пари от еврофонда за България.В чужбина наричат Бойко Батман. Как да не ти е приповдигнато настроението. Изпълнени сме с надежди.  ;D

*

Nebesna

« Отговор #275 -: Юли 06, 2009, 09:28:38 pm »
Антонио Лопес е дал изявление,че сега евро съюза ще отпусне спряните пари от еврофонда за България.В чужбина наричат Бойко Батман. Как да не ти е приповдигнато настроението. Изпълнени сме с надежди.  ;D

По-скоро каза, че ще настоява пред евросъюза да освободи фондовете за България.
А за "Батман" писал един турски вестник.

« Отговор #276 -: Юли 06, 2009, 09:35:42 pm »
Бе вие хора къде бяхте последните 20 години? Царя като много го познаваше и уважаваше Европата дойде и ни е*****ба майката. Не случайно на триумфаторите в Рим са им дърдорили в ухото "Помни, че си смъртен!". Сега ще гледам Слави да видя какво е станало в изборния ден във Варна и колко човека са гласували за Валерия. Надявам се да коментира.

*

malina

« Отговор #277 -: Юли 06, 2009, 09:53:01 pm »
Бе вие хора къде бяхте последните 20 години? Царя като много го познаваше и уважаваше Европата дойде и ни е*****ба майката.

Царя още преди да дойде ме бяха информирали за него, че е изпечен мошеник от класа., така че изобщо не успя да ме изненада с действията си..

А ей това видео си го пускам отвреме на време като показно за  идентифициране на патологичния лъжец:

http://vbox7.com/play:788e1658

*

kaily

• 5145
« Отговор #278 -: Юли 06, 2009, 09:57:34 pm »
Аурора, питах те, ти не отговори...от кои си? Вечно недоволна изглеждаш и като черна радиостанция.
В политическия ми форум има един като теб, от нощеска е заплюл по Бойко. Ма той е всепризнат и всеизвестен мръсник, пък ти си свестен човек, ма отде го извади тоя уклон?

« Отговор #279 -: Юли 06, 2009, 10:13:21 pm »
Ох, Кайли, аз съм голям скептик. Никога не съм ходила по митинги /или манифестации  ;D/. Не съм еуфорична. Съжалявам, че не мога да се зарадвам, защото не мисля че е повод за радост факта, че Доган има 20% ръст на гласовете. Преди 15 години за ДПС са гласували 200 000 човека. Това нощес го каза той. Сега са гласували 600 000!!! Този винаги ще държи България в шах, а заради него ще никнат партии с невръстенични лидерчета.

Валерия във Варна е спечелила 34 000 гласа. Браво на Варна!  :)