Здравей Гост

Ко шъ стани на изборите?

• 370 Отговора
  • 51706 Прегледи
*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Re:Ко шъ стани на изборите?
« Отговор #280 -: Юли 06, 2009, 10:27:32 pm »
Ма ти си завършен песимист бе, от кой аспект ти е тва?  :o
Давай да го оправяме, как може при толкова слънце и надежда да се оставяш дребните неудачи да ти помрачават радостта.
Дето имаше един пример цял слънчев и успешен ден и секретарката забравила да пусне едно писмо, от което забавяне няма кой знае какво значение и тоя факт е в състояние да ти скапе настроението напук на всички останали радости.
Даваха го като пример как не трябва да се живее.
Ма заеби го Доган, той ще е никой скоро, помни ми думата. ДПС са силни щото се обединиха около кокала. Сега с изчезването на кокала ще се топят и те.

« Отговор #281 -: Юли 06, 2009, 10:46:20 pm »
Винаги съм се чудела какво ще стане, когато спрът да им субсидират изкупната цена на тютюна и да им гарантират количествата. Ама айде да не си говорим за тях.

Имаше анонс за сутрешния блок на БТВ за някаква книга на някакъв астролог, ама не чух кой  ;D  ;D  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #282 -: Юли 07, 2009, 08:34:28 am »
Това, че няма да има служебно правителство по
време на криза е добре за страната, а и европейските
фондове стана ясно, че няма да ги дадат на БСП-ДПС....

Но абстрахирайки се от емоционалната и убедителна
изборна победа ( най-важното е да има работещо правителство)
ето как коментира Б.Б. вестник " Монд" :

http://dnes.dir.bg/2009/07/01/news4698210.html

Естествени минерали и амулети

*

malina

« Отговор #283 -: Юли 07, 2009, 09:52:12 am »
Вежди Рашидов измести Доган в Кърджали

За пръв път от 12 години ДПС губи мандат в Кърджали. За последно регионът изпрати депутат от чужда политическа формация през 1997 г., когато беше избран Пламен Иванов от СДС. Сега Кърджали ще бъде представляван в Народното събрание и от Вежди Рашидов, водач на листата на ГЕРБ.

А са гласували 600 000, щото се страхуват хората.   :(

*

malina

*

Helo

« Отговор #285 -: Юли 07, 2009, 10:31:02 am »
Винаги съм се чудела какво ще стане, когато спрът да им субсидират изкупната цена на тютюна и да им гарантират количествата. Ама айде да не си говорим за тях.

Имаше анонс за сутрешния блок на БТВ за някаква книга на някакъв астролог, ама не чух кой  ;D  ;D  ;D

Да, някакъв американски астролог, който щял да казва как можем да променим живота се. Ама не го гледах.

Сега го открих в сайта на БТВ. Ако не сте на работа сега можете да гледате интервюто с него тук:

http://www.btv.bg/videos/broadcast_video.pcgi

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #286 -: Юли 07, 2009, 10:42:53 am »
Казва се Гал Сасон, а най интересното е, че има български корени от Варна. Търсих данните му , защото ми е интересно , пишеше ,че е Овен и че е роден 1968г. в Хайфа, Израел.
Иначе в youtube имаше две лекциики за партньорската съвместимост. Казва,че най -добре била връзката между противоположни знаци, защото се допълвали.

*

Helo

« Отговор #287 -: Юли 07, 2009, 10:50:13 am »
Казва се Гал Сасон, а най интересното е, че има български корени от Варна. Търсих данните му , защото ми е интересно , пишеше ,че е Овен и че е роден 1968г. в Хайфа, Израел.
Иначе в youtube имаше две лекциики за партньорската съвместимост. Казва,че най -добре била връзката между противоположни знаци, защото се допълвали.

Казва, че енергията влизала през лявата ръка, а излизала през дясната. Като се слага червен конец на лявата ръка това спирало отрицателната енергия и не и позволявало да влезе в тялото. Но, като се носи погрешно на дясната ръка, както нашите премиери, това пречело на негативната енергия да излезе от тялото.

Вие вярвате ли ги тези неща, че енергията влизала през лявата ръка, а излизала от дясната? Аз се съмнявам. Енергията винаги може да влезе и да излезе от тялото, независимо от разни конци.

*

kaily

• 5145
« Отговор #288 -: Юли 07, 2009, 07:43:05 pm »
Цитат
Вие вярвате ли ги тези неща, че енергията влизала през лявата ръка, а излизала от дясната? Аз се съмнявам. Енергията винаги може да влезе и да излезе от тялото, независимо от разни конци.
Има си опашка крушка.
Тялото не е дадено на човека само да се мотка с него из планетата. С тялото могат да се правят чудеса.
На изток имат много техники с дясната и лявата страна, ноздра, ръка и т.н.
Кофти, че аз мноого рядко се сещам за тях.

*

Aniri

• *
  • 256
  • Where the land meets the sea
« Отговор #289 -: Юли 07, 2009, 08:46:20 pm »
Това ми напомня за една техника за лечение с ръцете, за която бях чела преди доста години и прилагах при болка. Имаше ефект - дали от вярата ми в техниката или от енергията в ръцете е вече друг въпрос :)
It takes two to speak the truth: one to speak, and another to hear.

*

Helo

« Отговор #290 -: Юли 08, 2009, 07:38:28 pm »
А сега можете ли да предскажете какво ще бъде бъдещето на България през следващите 4 години?  :P  ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #291 -: Юли 08, 2009, 07:42:38 pm »
Ако имаше такъв астролог в България или където и да било другаде, да е станал милионер досега...  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
« Отговор #292 -: Юли 08, 2009, 08:28:55 pm »
Апостол Апостол предсказа много точно в зората на демокрацията какво ще се случи с България в следващото минимум десетилетие.
Второто му предсказание беше в Орбита май и там пишеше за първото и даваше ново занапред. И беше бая мрачно. И уви, верно.

*

Nebesna

« Отговор #293 -: Юли 08, 2009, 09:10:00 pm »
Апостол Апостол предсказа много точно в зората на демокрацията какво ще се случи с България в следващото минимум десетилетие.
Второто му предсказание беше в Орбита май и там пишеше за първото и даваше ново занапред. И беше бая мрачно. И уви, верно.

Би ли посочила източника, че ми стана интересно?

*

Skarlet

« Отговор #294 -: Юли 08, 2009, 09:13:20 pm »
А сега можете ли да предскажете какво ще бъде бъдещето на България през следващите 4 години?  :P  ;)

Що,ти можеш ли? Ще се радвам да прочета някоя твоя прогноза.   :P

*

kaily

• 5145
« Отговор #295 -: Юли 08, 2009, 09:14:10 pm »
Ми не мога да го посоча.
По онова време немаше още нет, Тодор Колев го немаше даже...

*

Helo

« Отговор #296 -: Юли 08, 2009, 09:29:08 pm »

Не, аз само питам.  ;)  ;D

*

Skarlet

« Отговор #297 -: Юли 08, 2009, 09:30:52 pm »
Тодор Колев го немаше даже...

Ма,как го немаше,бе?  ;D Къде е бил,в чужбина май ходи човека,но се повърна.  ;D

*

Skarlet

« Отговор #298 -: Юли 08, 2009, 09:36:28 pm »

Не, аз само питам.  ;)  ;D

Няма лошо,ама за да се направят прогнози,се иска време. Но на човек не му остава време за личен живот,камоли да седне на направи сериозна прогноза. Все някой плаче за нещо. По цял ден глава не можеш да вдигнеш от работа и някой друг ревящ за нещо.

*

kaily

• 5145
« Отговор #299 -: Юли 08, 2009, 09:41:42 pm »
Пардон, Тодор Колев си го имаше, немаше я песента "Тодор Колев го нямаше дажееее..."  :P