Здравей Гост

Pluton opoziciq Luna

• 41 Отговора
  • 9509 Прегледи
*

нина

Pluton opoziciq Luna
« Отговор #20 -: Декември 15, 2004, 04:12:58 pm »
Цитат
Цитат
Здравей АН! Най-напред искам да ти благодаря за отзивчивоста. А след това още малко да поговоря за транзита Плутон квадрат Марс....защото нещо бая съм се притеснила. :unsure:  Значи той тепърва предстои, но тоя Плутон вече ми мина през къде ли не, и се чуствам доста изтерзана.
Та, по натал Путон ми е в 1-ви, което така и не разбрах добре ли е, зле ли е спрямо усещането на транзитите му?
 А повода за притеснението ми/Плутон-Марс/ е че:
1. Марс ми управлява 8 дом :(
2. В някакъв чужд форум за астрология четох тема за индикатори за смъртна опастност, та въпросния човек казваше, че това се случвало и при Плутон квадрат Марс и при Юпитер съвпад Венера - т.е., че е божа работа. Но останах с впечатлението, че посочва квдрата Плутон-Марс едва ли не, като най-злокобния възможен транзит?
аз бих казала, че Плутон в радикса в първи се грижи за самосъхранението повече, отколкото където и да било другаде :) Даже и доста обаяние носи :) Същевременно може да даде и някои сътресения и трансформации из семейния живот, защото е в опозиция на 7-ми дом :)

а предстоящата квадратура....Спомням си, че скоро сме я коментирали, защото любимата ми фраза за нея е: на война с меч, но без щит - т.е. доста сили хабим през тоя период и е много важно и да ги възстановяваме... Но чак пък категорична смърт... :) Аз лично съм твърде далеч от фатализма в астрологията :)

Пък и сама казваш, че си вече подготвена - Плутон през ИС ли е минал?
Цитат
Плутон през ИС ли е минал?

Аха, през ИС и ми беше в квадрат с асцедента.
Уфф и какво - това, че Марс управлява 8-ми мн. ли е кофти? Какво би ме посъветвала?
Нещо съм се притеснила и се чувствам  :(  

*

Dd

Pluton opoziciq Luna
« Отговор #21 -: Декември 15, 2004, 10:45:08 pm »
Цитат
Здравей АН! Най-напред искам да ти благодаря за отзивчивоста. А след това още малко да поговоря за транзита Плутон квадрат Марс....защото нещо бая съм се притеснила. :unsure:  Значи той тепърва предстои, но тоя Плутон вече ми мина през къде ли не, и се чуствам доста изтерзана.
Та, по натал Путон ми е в 1-ви, което така и не разбрах добре ли е, зле ли е спрямо усещането на транзитите му?
2. В някакъв чужд форум за астрология четох тема за индикатори за смъртна опастност, та въпросния човек казваше, че това се случвало и при Плутон квадрат Марс и при Юпитер съвпад Венера - т.е., че е божа работа. Но останах с впечатлението, че посочва квдрата Плутон-Марс едва ли не, като най-злокобния възможен транзит?
pRI MEN te4e opoziciq na tr. pluton s mars,upravlqwat syotvetno 4-ti i 9-ti dom.Ve4e opoziciqta se razpada i e okolo 1 gradus. Ima6e dosta opasni riskovani situacii,voina e podhodq6ta duma(kakto AN e pisala)Ima6e i nepriqtni situacii v doma(i 4ujdi domove) no za radost nikoi ne e umrql.

*

gostenka

Pluton opoziciq Luna
« Отговор #22 -: Декември 15, 2004, 11:46:32 pm »
:) AH,zdravei!
Onzi syvpad na Tr. Mars s Pluton ,v treti dom ,moje li da e nositel i na internet problemi? :unsure:
 :rolleyes:

*

mistik

Pluton opoziciq Luna
« Отговор #23 -: Декември 16, 2004, 02:20:08 am »
Цитат
Цитат
Цитат
Здравей АН! Най-напред искам да ти благодаря за отзивчивоста. А след това още малко да поговоря за транзита Плутон квадрат Марс....защото нещо бая съм се притеснила. :unsure:  Значи той тепърва предстои, но тоя Плутон вече ми мина през къде ли не, и се чуствам доста изтерзана.
аз бих казала, че Плутон в радикса в първи се грижи за самосъхранението повече, отколкото където и да било другаде :) Даже и доста обаяние носи :) Същевременно може да даде и някои сътресения и трансформации из семейния живот, защото е в опозиция на 7-ми дом :)

а предстоящата квадратура....Спомням си, че скоро сме я коментирали, защото любимата ми фраза за нея е: на война с меч, но без щит - т.е. доста сили хабим през тоя период и е много важно и да ги възстановяваме... Но чак пък категорична смърт... :) Аз лично съм твърде далеч от фатализма в астрологията :)

Пък и сама казваш, че си вече подготвена - Плутон през ИС ли е минал?
Цитат
Плутон през ИС ли е минал?

Аха, през ИС и ми беше в квадрат с асцедента.
Уфф и какво - това, че Марс управлява 8-ми мн. ли е кофти? Какво би ме посъветвала?
Нещо съм се притеснила и се чувствам  :(
Сега като се заприказвахте се сетих ,че пък на мен Марс не ми управлява мого,щото ми е интерсептиран Овена в 11 дом!Съуправлява ми шести с Плутон ест.Ама това кък ли се отразява!Иначе си ми е силен Марса в тоя стелиум в пети дом!Кипя от енергия та чак преливам-някой да иска малко?Ей на виж кое време е а аз и не мисля за сън а съм чиновник все пак -не спя до обед!!! ;) А в квадрата с Плутон изригва направо ;)  :o  :blink:  ;) на война с меч, но без щит-Ан ще ме умориш от смяхх :D  :D  :D ама си е така че даже и не е смешно!!Но си права за фатализма!Тя енергията при тоя транзит хич не се губи май,поне при мен е необходима ама аз съм сложен случай!То верно Нина ще я пази!!!!Че си и красавица сигурно!Аз мъжете с Плутон на Ас ги засичам отдалече ;)  ;)  ;) Той през ИЦ ти минал и си го преживяла и оцеляла та сега от един  квадрат с Марс ли ще се плашиш!!!Аз пък го възприемам като разчистване на всичко което ми възпрепатства разстежа!Ама точно!!!Аз щото малко съм колеблива,тъкмо да ме пришпори!!!Е малко Марсово разчистване -нетърпеливо и гневливо,ама то щото дълго се е търпяло и сега му е времето и слата да се покаже!!!
Започнах да си го харесвам аз транзитния Плутон!Мен пък ме плаши повече съвпада с Луната-все си мисля че нещо с майка ми ще се случи!Макар че аспектите са му все по 1,5 и 7,пък аз за какво съм се притеснила...........да се случи -каво да се случи!Ние с нея все спорим по теми от ,5-ти и 7-ми-не ми харесва мъжете,не че няма защо

*

нина

Pluton opoziciq Luna
« Отговор #24 -: Декември 16, 2004, 12:27:54 pm »
Здравей Мистик,

и благодаря за добрите думи - имам нужда.Не знам защо така ме параноясва тоя Плутон :huh:  :(  Радвам се, че така добре усещаш квадрата.Дай боже всекиму ;) Аз все още нямам представа как ще ми се отрази, чакам го след около месец, но обещавам да споделя...

*

gostenka

Pluton opoziciq Luna
« Отговор #25 -: Декември 16, 2004, 03:09:15 pm »
Цитат

2. В някакъв чужд форум за астрология четох тема за индикатори за смъртна опастност, та въпросния човек казваше, че това се случвало и при Плутон квадрат Марс и при Юпитер съвпад Венера -
upiter syvpad venera..
tova ne sa li dobri planeti?:)
brat mi i chicho mi sa vezni i dvamata s veneri vyv vezni,sega ,kogato upiter e vyv vezni ,ima li opasnost za tqh?

*

edna

• **
  • 541
Pluton opoziciq Luna
« Отговор #26 -: Декември 16, 2004, 04:19:20 pm »
Цитат
Цитат

2. В някакъв чужд форум за астрология четох тема за индикатори за смъртна опастност, та въпросния човек казваше, че това се случвало и при Плутон квадрат Марс и при Юпитер съвпад Венера -
upiter syvpad venera..
brat mi i chicho mi sa vezni i dvamata s veneri vyv vezni,sega ,kogato upiter e vyv vezni ,ima li opasnost za tqh?
hmm Jupiter savpad s Venera -harchish bratceh kato lud  :D i pari padat , no tova da si pravish kef s razni glezotii krai moje da niama dokato ne mine savpada, s dve dumi e super, no posle moje iako da zakasash shtoto tochno tezi dve planeti te karat da se chustvash, che beresh parite po darvetata :) a darveta nima ;)  

*

АН

Pluton opoziciq Luna
« Отговор #27 -: Декември 16, 2004, 06:05:07 pm »
Цитат
Onzi syvpad na Tr. Mars s Pluton ,v treti dom ,moje li da e nositel i na internet problemi? :unsure:
тоя транзит е минал, но пък се е появила една квадратура на тр.Марс към управителката на 3-ти дом Венера :ph34r: - това може да е някаква виртуална любов, затруднена от нета :ph34r: -шегувам се :)

надявам се проблемите с нета да са се решили или скоро да се разрешат :)  

*

Guest

Pluton opoziciq Luna
« Отговор #28 -: Декември 16, 2004, 08:33:10 pm »
Цитат
Здравей Мистик,

и благодаря за добрите думи - имам нужда.Не знам защо така ме параноясва тоя Плутон :huh:  :(  Радвам се, че така добре усещаш квадрата.Дай боже всекиму ;) Аз все още нямам представа как ще ми се отрази, чакам го след около месец, но обещавам да споделя...
Хич не го усещам добре,ама вече толкова време ми квадратира и Марс и Слънцето и Меркурий,че взех да му свиквам!За усещането добре го усещам аз ама на мен дали ми е добре си е друг въпроса!!!!За Луната и Сатурна пък да не говорим!Ама каво сега да ревнем ли!Нали уж сме наградени с тия астрологични знания,да ни помагат не да ни отчайват!Добро и лошо тук няма!!!Затова са те квадратите-да те подстрекават ,да те учат,ако не си се научил до сега,да те издърпат напред ако съумееш да ги отработиш!!!Иначе ще си живуркаме безметежно,а къде е интригата в тоя живот???Пък и той бавно си движи дълго време там ще стои ,ако вземем само за него да мислим ,ще пропилеем момента,щото от Плутоновия транзит може да излезеш изтерзан и съкрушен-празна обвивка,а може и възроден да излезеш-по силен и одухотворен-преживял себе си човек!Аз искам да съм от вторите :D  :D  :D  

*

gostenka

Pluton opoziciq Luna
« Отговор #29 -: Декември 16, 2004, 11:21:03 pm »
Цитат
Цитат
тоя транзит е минал, но пък се е появила една квадратура на тр.Марс към управителката на 3-ти дом Венера :ph34r: - това може да е някаква виртуална любов, затруднена от нета :ph34r: -шегувам се :)

надявам се проблемите с нета да са се решили или скоро да се разрешат :)
 AH,blagodarq ti,mnogo. :rolleyes:
Цитат
това може да е някаква виртуална любов, затруднена от нета :ph34r: -шегувам се :)
;) virtualna lubov nqma ,chuvala sym ,che mnogo hora se namirat taka ,no az moje bi sym malko rezervirana,pyk i ne mi e do nikakvi lubovi:).pri men sega neta e nepostoqnna velichina ,otnovo avarii,no i az se nadqvam vednuj za vinagi vsichki problemi da se reshat.нет net ;)
Pochnah da cheta "razgovori s Boga 1" ,sigurna sym, che si q chela ,oshte sym v nachaloto ,no nemoga da razbera neshto.
tozi chovek izliva gneva si na hartiq;
izvednuj nqkakva sila zapochva da dviji rykata mu ,i da pishe mnogo interesni ,mydri neshta.
Da,moje i da e Bog.
No strashno mnogo mi prilicha na spiritizym.
Ediniq nachin e s dyska ,a drugiq s list hartiq i himikal .
Mislq ,che vtoroto e po-trudno.
A moje bi sym prekaleno mnitelna?I na men mnogo mi se iska tova da e Bog:)
AH ,kakvo mislish za tazi kniga? :rolleyes:

*

gostenka

Pluton opoziciq Luna
« Отговор #30 -: Декември 16, 2004, 11:34:46 pm »
Цитат
Цитат
Цитат

upiter syvpad venera..
hmm Jupiter savpad s Venera -harchish bratceh kato lud  :D i pari padat , no tova da si pravish kef s razni glezotii krai moje da niama dokato ne mine savpada, s dve dumi e super, no posle moje iako da zakasash shtoto tochno tezi dve planeti te karat da se chustvash, che beresh parite po darvetata :) a darveta nima ;)
Blagodarq ti!
 ah tezi harchove ,pone bratcheto planuva nova kola.Samo ,che nemoje da se opredeli kakva iska -redovno si smenq poziciqta i ne vqrvam da reshi skoro.chichoto -sled nqkolko meseca idva pyrvoto mu bebe  :rolleyes:
Ne im e mnogo losho :rolleyes:  

*

edna

• **
  • 541
Pluton opoziciq Luna
« Отговор #31 -: Декември 17, 2004, 02:03:25 pm »
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат

upiter syvpad venera..
Blagodarq ti!
 ah tezi harchove ,pone bratcheto planuva nova kola.Samo ,che nemoje da se opredeli kakva iska -redovno si smenq poziciqta i ne vqrvam da reshi skoro.chichoto -sled nqkolko meseca idva pyrvoto mu bebe  :rolleyes:
Ne im e mnogo losho :rolleyes:
E tova  sa vse  pstiatni neshta i samo hubavi povodoi za radost  :D  

*

АН

Pluton opoziciq Luna
« Отговор #32 -: Декември 17, 2004, 02:25:50 pm »
Цитат
Pochnah da cheta "razgovori s Boga 1" ,sigurna sym, che si q chela ,oshte sym v nachaloto ,no nemoga da razbera neshto.
tozi chovek izliva gneva si na hartiq;
izvednuj nqkakva sila zapochva da dviji rykata mu ,i da pishe mnogo interesni ,mydri neshta.
Da,moje i da e Bog.
No strashno mnogo mi prilicha na spiritizym.
Ediniq nachin e s dyska ,a drugiq s list hartiq i himikal .
Mislq ,che vtoroto e po-trudno.
A moje bi sym prekaleno mnitelna?I na men mnogo mi se iska tova da e Bog:)
AH ,kakvo mislish za tazi kniga? :rolleyes:
може да е спиритизъм, а може и да е и художествена измислица :) - религията казва, че Бог е във всичко и навсякъде, значи и в художествената измислица и в спиритизма :)

резерви ли имаш към спиритизма?

а аз харесвам всички книги - после ставам безкритична към нещата, които харесвам :ph34r: - ако са книги, както и да е, но когато са хора.... :ph34r:

какво се случи с Близнака - след него не можа да се влюбиш ли? :)

а книгата...- това със записките е ефективен метод дори за хора, които не обичат да пишат...- но си мисля, че е важно на кого си разгневен...- има наистина гневни книги...Но Уолш не пише гневно :) - само така си е почнал книгата според мен :)  

*

gostenka

Pluton opoziciq Luna
« Отговор #33 -: Декември 20, 2004, 11:20:12 am »
:rolleyes: Zdravei ,AH !
Цитат
резерви ли имаш към спиритизма?
Ne,nikakvi rezervi nqmam:)
No ne sym osobeno zapoznata na teoriq za kakvo stava vypros ,kak se obqsnqva takova qvlenie.Nito sys otricatelnite posledstviq za praktikuvashtiq go,ili kakvo e tova ,koeto pishe.Samo s praktikata.. :ph34r:
AH,ti kakvo mislish za spiritizma?:)
Цитат
ако са книги, както и да е, но когато са хора.... 
ne e mnogo hubavo da sme syvsem bezkritichni kym horata ,koito haresvame,i pri men e taka.Ne sluchaino sa kazali ,che" Lubovta e slqpa" :) ,seshtam se za "Tartuf",no tova e edno golqmo otklonenie  :rolleyes:

Цитат
след него не можа да се влюбиш ли?
Da,nemojah,no sym otlojila tova ,za po-natatyk.
To vyobshte ne e lesno chovek da se vlubq ,pone za men de  :) A i ne sym si go postavqla za cel,dobre mi e taka:)
Pyk i dori da se sluchi ,ponqkoga moje otvednuj da resha ,che sym se zablujdavala i da ohladneq. :) Ima vreme..:)
 :) Usmivki

*

АН

Pluton opoziciq Luna
« Отговор #34 -: Декември 20, 2004, 12:44:42 pm »
Цитат

AH,ti kakvo mislish za spiritizma?:)

Не знам много за спиритизма, но се опитвам да нямам нищо лично против нещата, които се срещат по белия свят :) - особено, когато не знам достатъчно за тях :) - ти, като се сети за спиритизъм, да не би да имаш някакъв опит ?:) - с викане на духове, контакти с тях или нещо такова :)  

*

gostenka

Pluton opoziciq Luna
« Отговор #35 -: Декември 20, 2004, 01:06:32 pm »
Moje da se kaje :D
Za poslednite 2 godini imam nqkolko uspeshni opita ,no pyrvo iskam da utochnq ,che ne sym pravila nisho specialno ,i opitah na shega.
Dylgo vreme uveshtavah maika mi i tq se syglasi s neohota.
Beshe mi razkazvala ,che kato uchenichka sys svoi syuchenichki ,sa pravili tova s dyska ,s izpisani bukvi ,poluchilo se e ,no vednuj e izpisalo seriozna zaplaha kum maika mi ,tq se e uplashila mnogo i se e zaklela nikoga poveche da ne opitva.
Kakto i da e ,az uspqh da q ubedq.Bqh absolutno sigurno ,che nishto nqma da stane ,i ne mojeh da spra da se kikotq .i zachakahme chinikiata da se razdviji ,koeto stana ,
tova e pyrviq pyt ,az pomislih ,che maika mi q dviji ,no posle se ubedih che ne e taka.Popitah tozi ,koito beshe "online" kak se kazva i se predstavi za pokoiniq mi dqdo.Togava i az i maika mi onemqhme :ph34r: Sled minuta zapochnahme da zadavame nai-razlichni vyprosi i vyobshte ne useshtah nikakyv strah.Predskaza mi stranni neshta ,koito togava mi zvuchaha absurdni ,no v posledstvie se sbydnaha s tochnost  :ph34r: Izpolzvashe razni shegi i izrazi ,koito naistina dqdo mi izpolzvashe prejive.Nakraq kaza "obichai jivota".Na sledvashtiq seans se vkluchi nqkakva "ora" ,dobre pomnq imeto i mnogo se sheguvashe ,beshe si napravo zabavno ,tova bqha nai-dylgite i podrobni takiva razgovori ,i da sym sigurna v sebe si ,prosto zadavah vyprosite si na um i mi otgovarqshe tochno ,za dati i t.n. :ph34r:
No posle si kazah ,che ima nehsto stranno v tova i moje da e opasno.V momenti ,v koito nepremenno iskah otgovori na vyprosite si pribqgvah do tova ,no veche razgovorite ,bqha dosta nepriqtni ,vseki pyt se predstavqt razlichni imena ,i nqkoi prosto se dvijat iz dyskata bez posoka ,tyrsqt bukvite ,drugi sa zaqdlivi ,i posledniq pyt  mi kaza ,che dogodina shte byda v "Zimbabwe"  :lol: ,da se pazq ot ogyn i mi napisa "cherep " ,imashe drugi jeni s men ,koito ne znaqt i duma na bylgarski ,a i bukvite sa na kirilica i ostanah s vpechatlenie ,che mnogo lyjeshe.Pomnq mnogo interesni podrobnosti ot tezi razgovori . :)
No choveshkoto neznanie moje da dovede do mnogo greshki .Moje bi i tova e greshno.Moje da sa duhove na razni ubiici ,koito ne sa mogli da si otidat ot tozi svqt..
Neznam.. :rolleyes: I vse pak moga da e podpisha pod dumite si  i tova ne si go izmislqm :)

*

DD

Pluton opoziciq Luna
« Отговор #36 -: Декември 20, 2004, 08:38:59 pm »
Kato u4enici ima6e edna vylna kogato vsi4ki "uj vikaha duhove" vzemaha se po 3 moliva ot 2-ma 4oveka i se dopiraha edin sre6tu drug ,togava molivite zapo4vaha ot samosebe si da se dvijat v razni posoki. Oba4e ne se polu4ava6e sys vseki,trqbva6e da se namerqt podhodq6tite hora. Az uspqvah s edna bratov4edka... Oba4e ne znam dali sme vikali duhove ili prosto nqkakvi biotokove

*

АН

Pluton opoziciq Luna
« Отговор #37 -: Декември 21, 2004, 07:59:58 am »
Цитат
Moje da se kaje :D
Za poslednite 2 godini imam nqkolko uspeshni opita ,no pyrvo iskam da utochnq ,che ne sym pravila nisho specialno ,i opitah na shega.
Dylgo vreme uveshtavah maika mi i tq se syglasi s neohota.
Beshe mi razkazvala ,che kato uchenichka sys svoi syuchenichki ,sa pravili tova s dyska ,s izpisani bukvi ,poluchilo se e ,no vednuj e izpisalo seriozna zaplaha kum maika mi ,tq se e uplashila mnogo i se e zaklela nikoga poveche da ne opitva.
Kakto i da e ,az uspqh da q ubedq.Bqh absolutno sigurno ,che nishto nqma da stane ,i ne mojeh da spra da se kikotq .i zachakahme chinikiata da se razdviji ,koeto stana ,
tova e pyrviq pyt ,az pomislih ,che maika mi q dviji ,no posle se ubedih che ne e taka.Popitah tozi ,koito beshe "online" kak se kazva i se predstavi za pokoiniq mi dqdo.Togava i az i maika mi onemqhme :ph34r: Sled minuta zapochnahme da zadavame nai-razlichni vyprosi i vyobshte ne useshtah nikakyv strah.Predskaza mi stranni neshta ,koito togava mi zvuchaha absurdni ,no v posledstvie se sbydnaha s tochnost  :ph34r: Izpolzvashe razni shegi i izrazi ,koito naistina dqdo mi izpolzvashe prejive.Nakraq kaza "obichai jivota".Na sledvashtiq seans se vkluchi nqkakva "ora" ,dobre pomnq imeto i mnogo se sheguvashe ,beshe si napravo zabavno ,tova bqha nai-dylgite i podrobni takiva razgovori ,i da sym sigurna v sebe si ,prosto zadavah vyprosite si na um i mi otgovarqshe tochno ,za dati i t.n. :ph34r:
No posle si kazah ,che ima nehsto stranno v tova i moje da e opasno.V momenti ,v koito nepremenno iskah otgovori na vyprosite si pribqgvah do tova ,no veche razgovorite ,bqha dosta nepriqtni ,vseki pyt se predstavqt razlichni imena ,i nqkoi prosto se dvijat iz dyskata bez posoka ,tyrsqt bukvite ,drugi sa zaqdlivi ,i posledniq pyt  mi kaza ,che dogodina shte byda v "Zimbabwe"  :lol: ,da se pazq ot ogyn i mi napisa "cherep " ,imashe drugi jeni s men ,koito ne znaqt i duma na bylgarski ,a i bukvite sa na kirilica i ostanah s vpechatlenie ,che mnogo lyjeshe.Pomnq mnogo interesni podrobnosti ot tezi razgovori . :)
No choveshkoto neznanie moje da dovede do mnogo greshki .Moje bi i tova e greshno.Moje da sa duhove na razni ubiici ,koito ne sa mogli da si otidat ot tozi svqt..
Neznam.. :rolleyes: I vse pak moga da e podpisha pod dumite si  i tova ne si go izmislqm :)
Аз напълно вярвам, че това може да се случва...

И на някои хора им се отдава по-лесно, отколкото на други...

Ако решим да използваме тия си способности и да ги развиваме, най-вероятно ще успеем да живеем в различен свят или пък паралелно в два свята, като ясно помним и осъзнаваме какво се случва... Но надали просто ей така ще получим на готово и за нищо някакви способности...Преди това трябва да сме си избрали начин на живот, житейска философия, които да благоприятстват способностите, т.е. да се откажем от доста приятни неща на сегашното си ежедневие :ph34r: Но и да не направим такъв генерален избор, поне си знаем, че има нещо съвсем различно от това, което можеш човек да усети с обикновените си сетива :)  

*

gostenka

Pluton opoziciq Luna
« Отговор #38 -: Декември 22, 2004, 10:05:05 pm »
Zdravei ,AH! :rolleyes:
V interes na istinata ,az ne moga da usyshtestvq takyv kontakt ,ako rykata na maika mi ne e s men ,prosto ne se poluchavashe.Govorq v minalo vreme ,zashtoto ne mislq zanapred da go pravq ,neznam ,moje bi sled mnogo vreme.
Posledniq pyt se sluchi neshto interesno ,maika mi si drypna rykata i kaza da prodyljavame sami .Imashe oshte edna jena ,koqto syshto si q otdrypna.Ostanahme az i oshte edno momiche ,i az si dyrjah rykata, no bqh vyv gryb i govoreh i usetih ,che chiniikata se dviji i se obyrnah da vidq kakvo pishe ,izpisa "cherep " na bylgarski ,mnogo mi beshe interesno ,zashtoto za 1-vi pyt se dvijeshe bez maika mi ,no moje da e zaradi energiqta na onova momiche ,tq syshto e telec s luna v ribi kato maika mi ,moje da ima neshto obshto.Drugo e ,che sled "seansi" vinagi mi se dospivashe ,a vednuj daje se razbolqh.Bqh popadnala na statiq ,v koqto pisheshe ,che nqko duhove tyrseli proluka i horata ,tochno po tozi nachin im q osigurqvali i drugi neshta.Izvodite ,koito si napravi sled prochita e ,che e vyzmojno tezi neshta ,s koito sym si obshtuvala e da sa ostanali s men i da mi piqt ot energiqta.Moje i da ne e taka.
Oshte samo na dve mesta sym popadala ,kydeto malko se govori za tova TYK "Спиритизмът познава и по-несъвършени начини за общуване с душите на мъртвите: чрез чашка, която изписва думи върху картон с написана в кръг азбука; чрез завързана с ключ в средата книга, която отговаря на различни въпроси с да и не; чрез посоката на въртене на различни видове махала и др. Има голямо значение и това дали практикуващият спиритизъм има право да вика мъртвец, когото си избере или разчита на случайността да се появи нечий дух." I druga statiq ,no tam poveche se obryshta vnimanie na deloto na Vanga ,spored avtora tq si e obshtuvala s takiva duhove ,no po drug nachin. I TYK"Ванга действа посредством контакти с падналите нисши духове. Те притежават голяма онтологическа мощ, познание, и поради това могат да предвиждат някои неща .  Като служители на злото, те знаят от какво боледува човек или какви са проблемите му. За да го склонят да им повярва, те на първо време му помагат в някои негови нисши желания - дори могат да подобрят здравословното му състояние, за да пленят душата му. Така той бива пленен от тях и започва да ги почита като Самия Бог. Затова не е чудно, че някои екстрасенси, врачки, познават кога някой боледува, помагат му с билки, казват му, че ще пътува някъде или къде е загубил някоя вещ и пр. Всичко това удивлява неподготвения човек, който си казва : "Ето, позна!". Този човек вече е пленник. ",no mislq ,che e mynichko preuvelicheno :) Po vreme na takyv "razgovor" nikoga ne sym izpitvala strah ,sqkash e nai-estestvenoto ,ta dori i priqtno neshto na sveta.Strahyt idva sled tova ,kato osyznaq i usmislq kakvo se e sluchvalo s men .:)
Blagodarq ti za doverieto ,tova beshe ot osobena vajnost za men! :rolleyes:

*

Guest

Pluton opoziciq Luna
« Отговор #39 -: Декември 22, 2004, 10:10:58 pm »
Цитат
Kato u4enici ima6e edna vylna kogato vsi4ki "uj vikaha duhove" vzemaha se po 3 moliva ot 2-ma 4oveka i se dopiraha edin sre6tu drug ,togava molivite zapo4vaha ot samosebe si da se dvijat v razni posoki. Oba4e ne se polu4ava6e sys vseki,trqbva6e da se namerqt podhodq6tite hora. Az uspqvah s edna bratov4edka... Oba4e ne znam dali sme vikali duhove ili prosto nqkakvi biotokove
he-he! ;)
I nie sme pravili podobni neshta ,no ne e syshtoto.
Dopirahme dve klechki  i ako se nakloneshe nadolu e " ne",nagore "da" .
To i kysaneto na listcheta na cvetq si e edin vid zabavno gadanie ,koeoto ne e mnogo sigurno "obichame ,ne me obicha" ,vse ednoto shte izleze  :rolleyes:
Ili vikaneto na Dama Pika v detskata gradina ,i ogledalo, parfum ,i strashnite razkazi ,kak naistina se e poqvila i e izqla nqkolko deca  :D