Zdravei ,AH! :rolleyes:
V interes na istinata ,az ne moga da usyshtestvq takyv kontakt ,ako rykata na maika mi ne e s men ,prosto ne se poluchavashe.Govorq v minalo vreme ,zashtoto ne mislq zanapred da go pravq ,neznam ,moje bi sled mnogo vreme.
Posledniq pyt se sluchi neshto interesno ,maika mi si drypna rykata i kaza da prodyljavame sami .Imashe oshte edna jena ,koqto syshto si q otdrypna.Ostanahme az i oshte edno momiche ,i az si dyrjah rykata, no bqh vyv gryb i govoreh i usetih ,che chiniikata se dviji i se obyrnah da vidq kakvo pishe ,izpisa "cherep " na bylgarski ,mnogo mi beshe interesno ,zashtoto za 1-vi pyt se dvijeshe bez maika mi ,no moje da e zaradi energiqta na onova momiche ,tq syshto e telec s luna v ribi kato maika mi ,moje da ima neshto obshto.Drugo e ,che sled "seansi" vinagi mi se dospivashe ,a vednuj daje se razbolqh.Bqh popadnala na statiq ,v koqto pisheshe ,che nqko duhove tyrseli proluka i horata ,tochno po tozi nachin im q osigurqvali i drugi neshta.Izvodite ,koito si napravi sled prochita e ,che e vyzmojno tezi neshta ,s koito sym si obshtuvala e da sa ostanali s men i da mi piqt ot energiqta.Moje i da ne e taka.
Oshte samo na dve mesta sym popadala ,kydeto malko se govori za tova
TYK "Спиритизмът познава и по-несъвършени начини за общуване с душите на мъртвите: чрез чашка, която изписва думи върху картон с написана в кръг азбука; чрез завързана с ключ в средата книга, която отговаря на различни въпроси с да и не; чрез посоката на въртене на различни видове махала и др. Има голямо значение и това дали практикуващият спиритизъм има право да вика мъртвец, когото си избере или разчита на случайността да се появи нечий дух." I druga statiq ,no tam poveche se obryshta vnimanie na deloto na Vanga ,spored avtora tq si e obshtuvala s takiva duhove ,no po drug nachin.
I TYK"Ванга действа посредством контакти с падналите нисши духове. Те притежават голяма онтологическа мощ, познание, и поради това могат да предвиждат някои неща . Като служители на злото, те знаят от какво боледува човек или какви са проблемите му. За да го склонят да им повярва, те на първо време му помагат в някои негови нисши желания - дори могат да подобрят здравословното му състояние, за да пленят душата му. Така той бива пленен от тях и започва да ги почита като Самия Бог. Затова не е чудно, че някои екстрасенси, врачки, познават кога някой боледува, помагат му с билки, казват му, че ще пътува някъде или къде е загубил някоя вещ и пр. Всичко това удивлява неподготвения човек, който си казва : "Ето, позна!". Този човек вече е пленник. ",no mislq ,che e mynichko preuvelicheno

Po vreme na takyv "razgovor" nikoga ne sym izpitvala strah ,sqkash e nai-estestvenoto ,ta dori i priqtno neshto na sveta.Strahyt idva sled tova ,kato osyznaq i usmislq kakvo se e sluchvalo s men .

Blagodarq ti za doverieto ,tova beshe ot osobena vajnost za men! :rolleyes: