Lin!!!

)
Izkluchiteno sym ti blagodarna ,za tova ,che spodeli kak sa stoqli neshtata pri teb v onzi moment ,kogato si prejivqvala takyv tranzit.Izolaciqta -ne mi zvuchi plasheshto ,mislq ,che tova e tolkova polezno..Moga da se gledam v dve svetlini "predi" -"sega"
predi za men beshe istinska tragediq ,ako prekaram vecherta u doma ,
sega ne e tochno taka,no ne mi lipsvat bezkrainite zabavleniq ,po-rqdko sym v takova nastroenie,moje bi sym po-zdravomisleshta

..obryshtame se kym sebe si ,i analizirame...naistina misleh za mnogo neshta i to seriozni i vse oshte go pravq de,pretyrpqh nqkoi neuspehi ,prekysnah ujasno mnogo priqtelstva ,zavinagi !Naistina zavinagi -i tqh gi gledam v razlichna svetlina ,kato absolutno nenujni ,zatvorena zavinagi kniga ,syzdadoh novi ,po-stoinostni ,na koito mnogo dyrja,makar da sa po malobroini..Dosta golemi promeni napravih i oshte shte pravq ,a nai-vajnite i reshavashti za men tepyrva predstoqt ,az krotko chakam :rolleyes: I oshte mnogo neshta ,za koito moga mnogo da govorq ,no se chuvstvam osobeno dovona i se nadqvam ,pone tezi neshta ,koito sa vajni za men ,v edin moment ,da zapochnat da se razvivat po-byrzo ..moje bi ,kogato premine v pyrvi,i razbira se ,shte pravq tova ,koeto zavisi ot men ,a az go pravq i estestveno ,shte chakam rezultati..Pyk i veche mu se vijda kraq ..malko po-malko napredvam
Beshe mi mnogo polezno da procheta,blagodarq ti :rolleyes: