Здравей Гост

Как да ''сваля'' мъж рак - стратегически ходове?

• 116 Отговора
  • 30610 Прегледи
*

Mia21

• 2502
Re:Как да сваля мъж рак?
« Отговор #40 -: Юни 29, 2009, 09:24:18 pm »
А...,Скарлет-ти си друго!Ти си ми слабост!Нали знаеш,че и другите планети оказват влияние... ;)

*

Skarlet

« Отговор #41 -: Юни 29, 2009, 09:26:00 pm »
А...,Скарлет-ти си друго!Ти си ми слабост!Нали знаеш,че и другите планети оказват влияние... ;)

Благодаря ти,чувствата са взаимни.  ;) Само да не си помислите нещо,страшно хетеросексуална съм.  ;D Пък съм и отвратителна романтичка.

*

Helo

« Отговор #42 -: Юни 29, 2009, 09:32:08 pm »
Не съм ли обичана или желана,не тичам никога.Щом не е станало,значи не е бил този,който трябва. Неам излишна енергия за ..абене.  ;D Влагам я в друго.

Доскоро и аз мислех така и бях много горда, но сега ме сполетя друго.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #43 -: Юни 29, 2009, 09:32:16 pm »
И аз съм хетеро!С толкова дълбоки изследвания из мъжкия зодиак... ;D Само заради един Риба,за малко да сменя резбата-без време. ;DАко има тема тук във форума-"Най-несериозният мъж на света"ще изтипосам неговата карта. ;D ;D ;D

*

Skarlet

« Отговор #44 -: Юни 29, 2009, 09:44:54 pm »
А как си представяте връзка между огнена стихия и водна.
Нещо като Овен/рак?  Скарлет ти си на ход. Как се оправяш с огнена луна и водно слънце.?  ;D   Огнена ли си или водна натура, адажаба? Или от двете по-малко, балансираш. Това хем да си огън напорист и агресивен, хем да си мек, възприемчив, мил и любящ.

Хахаха,аз съм странна смесица-много мекота и много енергия.Ставам агресивна само тогава,когато трябва да се защитя или когато работя.Все пак имам МЦ в Рак,а Луната управлява не само Слънцето ми,но и Меркурий и Венера.  ;D Като малка влагах цялата тази енергия в спорт.Сега-в работата си,като се има предвид че 10 дом ми е силно акцентиран.Обичам да се грижа за хората,без да досажадам/ако ме помолят или потърсят помоща ми/. Във форума може и да изглеждам на някого малко агресивна,но иначе съм голям хилеж. Когато се смея,ехти целия квартал.А като заплача,плача с дни.Абе,ужас.Но трудно може някой да ме нарани.Може да го постигне само човек,когото много обичам.И ми е мъка за него,ако го направи.За мен той е мъртъв.Много съм контактна,но трудно се доверявам.А това си качество най-много ценя в себе си,защото съм предавана от най-близки и обичани от мен приятелки,преди да стана недоверчива.Те,разбира се за мен вече не съществуват,а за предателствата-си получиха заслуженото свисше . Сложна съм за разбиране,вярно е.Но отварям широко голямото си сърце за чистите хора. 

*

Skarlet

« Отговор #45 -: Юни 29, 2009, 09:51:00 pm »

Доскоро и аз мислех така и бях много горда, но сега ме сполетя друго.

Мило,аз вече не мислим,щото ми мина времето за мислене.  ;D Гордостта ми е голяма,но се изпарява,когато ми се усмихне насреща човек с цялата си искреност.Както казах-любовта не търпи гордост и там не я проявявам.Нема такава. ;D Но не мога да се оплача,вече съм го споменавала.За мен всичко в живота ми е любов.Без нея съм мъртва. Айде,деца-сладки сънища!  :-*

« Отговор #46 -: Юни 29, 2009, 09:56:47 pm »
Като чета написаното по темата и ми става чак смешно. Когато имах отношения с мъже- Скорпиони си мислех, че от тях по- сложни няма. После си мислих, че от Козирога по-тежък няма...Сега виждам, че същото си мислите и вие за Раците (които никога не са ме привличали). Какво излиза - всички май са сложни за сваляне.Стрелеца пък бил сложен за задържане...На Лъвовете пък вечно им трябва публика...Все трябва да ги обгрижваме тези мъже.Толкова да си приличат преживяванията в общуването с различни представители вече е обезпокоително.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #47 -: Юни 29, 2009, 10:03:23 pm »
Не е сложно... :)То когато е казано,че едно нещо ще стане-винаги става.Така се нарежда всичко като пъзел,че отърване няма.Както беше казал един автор-"Цялата Вселена ти помага".
А друго,колкото повече го гласиш,толкова по-назад тръгва.И аз съм си мислела много работи,ама съдбата винаги е действала по-силно от мен.

И още нещо...Най-хубавите и въобще щастливи моменти са ми се случвали,когато се примиря с някоя ситуация,за която съм се борила дълго време.Изведнъж нещата са се завъртали на 180 градуса. ;)
Така че...,рецепта практически няма. :)
« Последна редакция: Юни 29, 2009, 10:11:59 pm от Мia21 »

« Отговор #48 -: Юни 30, 2009, 08:46:13 am »
 :)  - Чета и се усмихвам, като си спомня...кой бил Рак, кой Риба, кой Щука...Въпроса е - /според мен де/ - Как да се оставя да ме свали мъж Рак ?  ;D

*

Nebesna

« Отговор #49 -: Юни 30, 2009, 05:37:24 pm »
Въпроса е - /според мен де/ - Как да се оставя да ме свали мъж Рак ?  ;D

Много правилна постановка на въпроса... Пуста гордост!  ;D

*

Skarlet

« Отговор #50 -: Юни 30, 2009, 05:53:48 pm »
Въпроса е - /според мен де/ - Как да се оставя да ме свали мъж Рак ?  ;D

Много правилна постановка на въпроса... Пуста гордост!  ;D

Ма,няма гордост в любовта,тва е.Или има любов или нЕма. ;)

*

Ivanco

• *
  • 148
Re:Как да ''сваля'' мъж рак - стратегически ходове?
« Отговор #51 -: Юли 23, 2009, 11:30:24 pm »
Здравей Asla !  :)

Извинявам се за късното включване днес /то май стана утре...../ А и мисля, че като рядък представител на мъжкото съсловие тук в този готин форум, все пак трябва да си кажа мнението. Освен това съм и Рак, като стой та гледай - Луна, Венера и Слънце в Рак. Съюз Луна и Слънце/всъщност картата си я бях публикувал тук перди време, но тя не е важна сега/. Та сега по основната тема:

Понеже не съм гледал наталната карта но тоя пич Рак, нито съм гледал Синастричната ви, ще я карам по принцип. Значи, лично мое мнение е да не се помайваш повече и да действаш или порсто не се парви на горда и недостъпна - голяма грешка. Ние не харесваме такива жени. Е, има си и изключения, разбира се. И още нещо, убеден съм, че тоя въпросен мъж обекта на твоите желания отдавна знае, че изпитваш чувства и т.н....към него, но просто чака да му дадеш ясен сигнал, че имаш желание за развитие на връзката, а не да се правиш на "ощипана мома".

И тук само ще цитирам едно описание от теб Скарлет, с твоето позволение надавям се. Та това описание е много точно и за мен, само че в мъжки род...:
"Ставам агресивна само тогава,когато трябва да се защитя или когато работя"    и също           " Но трудно може някой да ме нарани.Може да го постигне само човек,когото много обичам.И ми е мъка за него,ако го направи.За мен той е мъртъв.Много съм контактна,но трудно се доверявам."

Нека ти бъде като джокер това Asla и нека сърцето ти реши какво да стори. Но със сигурност нямаш време за губене повече, а и смисъл, ако разбира се държиш на тоя човек.

Искаше съвет, имаш го!  ;)

*

aiia

« Отговор #52 -: Юли 23, 2009, 11:33:19 pm »
Благодаря ти, Иванко!
Определено твоя съвет ми беше от полза.
Наистина, аз се правя на ''ощипана мома'', горда, недостъпна. Пазя дистанция.
Да, той знае, че го харесвам, но само това.
Наистина, нека времето да покаже, дали ще има развитие.
Ще се похваля , ако има такова.

Благодаря още веднъж!!!

*

Skarlet

« Отговор #53 -: Юли 23, 2009, 11:39:10 pm »
Ох,и аз съм една ощипана мома.Ту плача,ту се смея.Разплака ме от умиление бе,Иванко!!!  ;D

*

Ivanco

• *
  • 148
« Отговор #54 -: Юли 23, 2009, 11:41:07 pm »
Радвам се, че съм бил полезен Asla. И занапред ти и всички приятели тук - съфорумци ще можете да разчитате на моето мнение и гледна точка, въпреки че малко съм излязъл от астро-форма както се казва, но ще наваксам.
А за твоята ситуация няма повече да пиша, изборът е твой. Само не чакай твърде много инициативата от твоя човек, щото може и доста да почакаш....... ;D

Хайде, лека нощ и стискам палци!

*

Ivanco

• *
  • 148
« Отговор #55 -: Юли 23, 2009, 11:44:31 pm »
Ами, такива сме Раците драга Скарлет, както пишеше за нас в "Малкия Принц": "Дойдох тук неразбран и си отивам неразбран, само един ме разбра и то погрешно".

Поне се радвам, че съм предизвикал умиление сред някой и то жена. ;D
Ще станем приятели ние, знам си аз.

*

Skarlet

« Отговор #56 -: Юли 23, 2009, 11:46:19 pm »

Ще станем приятели ние, знам си аз.

Нямаш грижи. Сладки сънища!  ;D

*

Ivanco

• *
  • 148
« Отговор #57 -: Юли 23, 2009, 11:48:06 pm »
Сладки и на Вас момичета!  ;)

До нови срещи!

« Отговор #58 -: Юли 25, 2009, 04:45:43 pm »
Знам, знам. С неговата Луна в Козирог, може да почакам 2015 година.  8)D

Asla ,не му знам картата, но човекът е със квадратура между светилата, вечното неудоволетворение,
ти сигурна ли си с какво се захващаш, пък и асц.скорпи ,
"ощипаната мома" да не е интуицията ти,която те предупреждава да не скачаш в дълбокото,не защото не можеш да плуваш, а колко дълго ще издържиш  на това постоянно недоволство? :'(
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #59 -: Август 11, 2009, 01:09:31 am »
Asla, това което си писала, ама точно дума по дума, все едно е моята история. И от двете страни.
Айде, моля те, яви се насам и кажи какво се случва. Нямам търпение вече. Имай милост. :(