Не мисля, че е заложено в натала му. Не се засича с ведическата му карта.
Може би просто означава, че е страстен в любовта - или всичко, или нищо. Конфликти с любимата на тема ревност и притежание могат да бъдат заложени в картата му.
Във ведическата му карта на прима виста не виждам индикации за трагична загуба на любима/съпруга. У7 отново е Луната, която попада в собствен знак (Рак и в 7-мия му дом) и в една от най-благоприятните накшатри - Пушйа. Луната е в 7-ми заедно с Меркурий. Красива, добра, образована любима/съпруга, като отношенията с нея са основно хармонични. Казвам основно, защото при положение, че има Сатурн във 2-ри дом в аспект с Марс в 8-ми и Луна в 7-ми, може да е склонен към емоционални изблици и какви думи ръси тогава, не съм сигурна. Освен това 7-мият дом е затиснат между малефици (Слънцето е в 6-ти, Марс е в 8-ми) и получава аспект от Раху (също и Луната). Тези неща, като се комбинират, дават основание да се мисли, че връзките му биха могли да започват и прекъсват по-скоро внезапно.
Упапада Лагна е в Риби. Във 2-ри и 7-ми от нея има бенефици, съотв. Венера и Юпитер. Даракарака (Меркурий) е в 10-ти от каракамша Лагна (Везни). Не е зле откъм връзки, падат му се хубави момичета и то от сой.
Атмакарата е Венера, която попада във Везни заедно с Луна в навамша картата. Управителят на 7-ми дом там е Слънце, заедно с Раху в 11-ти, а Меркурий, който в наталната карта е заедно с У7 в 7-ми дом, е управител на 9-ти. Не мисля, че дълго време обича да стои самотен, нужно му е жена около него, за която да се грижи или която да се грижи за него. Може би съдбата го среща с чужденки или момичета от различен етнос, произход. Стремеж към успех и материална сигурност.