Здравей Гост

НОВОБРАНЦИ

• 2121 Отговора
  • 329893 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: НОВОБРАНЦИ
« Отговор #2100 -: Септември 20, 2013, 02:43:54 pm »
При теб Слънцето има доста сходящи аспекти, според мен най-важният е с Марс.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2101 -: Септември 20, 2013, 02:50:51 pm »
Лили aз мaй бъркaм сходящ и рaзходящ ..мислих ,че с мaрс квaдрaтурaтa е рaзходящa пфф  :-[
Сега разбрах защо толкова много обичам изгревите и залезите! Та това е времето когато деня и нощта прекарват заедно своя любовен миг във вечността!

« Отговор #2102 -: Септември 20, 2013, 03:05:14 pm »
Мерси ,Aкрукс сегa ще се порaзровя зa сходящи и рaзходящи aспекти ,че нещо определено не съм ги рaзбрaлa   :р Блaгодaря ви Лили и Aкрукс ,винaги мили ии отзивчиви към нaс  :wub:
Сега разбрах защо толкова много обичам изгревите и залезите! Та това е времето когато деня и нощта прекарват заедно своя любовен миг във вечността!

« Отговор #2103 -: Септември 26, 2013, 11:21:46 am »
СМАРТА, много ти благодаря за труда и извинявай за закъснелия отговор :88:  Браво  :clap: Останах без думи  :o Изумена колко точно си описала мен и мъжът от мечтите ми – умен и силен с хубава външност, на пръв поглед студен и властен, но който може да бъде много грижовен и мил, да ме разбира, да ми бъде опора, да ме успокоява и да ми дава сила и кураж, когато имам нужда, при който мога да се гушна вечер и да чувствам сигурност както казваш ти все едно съм затворила вратата отвътре и естествено да виждам, че ме обича – не е нужно да ми го казва всеки 5 мин., да ми позволява да бъде по-слабата, но и да зачита мнението ми, да ми дава свобода и да задоволява емоционалните ми нужди, защото съм много емоционална.  Сигурно съм пропуснала нещо, че претенциите ми край нямат  ;D А, дали ще го намеря?! Кой знае?! Надявам се да изкочи отнякъде  :blink: Първо обаче тябва да се науча да бъда опора сама на себе си и да не чакам някой да бъде такава за мен. Защото мъжете  днес са тук – утре ги няма, а и не им вярвам особено много. Имала съм един Телец, обаче не беше за мен, а Стрелец съм нямала :) Хм, трябва да пробвам  ;)

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #2104 -: Септември 26, 2013, 12:06:26 pm »
Перла, "умен и силен с хубава външност" не е, да кажеш, някакво рядко прозрение от моя страна за женския вкус към мъжете. :D Обзалагам се, че в пасажа с описанието ти ще се припознае почти всяка жена. :) По-важното е, че осъзнаваш, че трябва ти да си подсигуряваш нуждите, а не да го търсиш в друг, това е зрялото, тогава положително ще ти се даде и това, което искаш. :) Пожелавам ти го! Стрелец или някакъв друг. И аз се оглеждам за нещо стрелческо (само не застреляно), да ми провърви по втория сходящ аспект на мойто Слънце - тригонче с Юпитер. А дано!
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

« Отговор #2105 -: Септември 26, 2013, 02:06:06 pm »
Перла, "умен и силен с хубава външност" не е, да кажеш, някакво рядко прозрение от моя страна за женския вкус към мъжете. :D Обзалагам се, че в пасажа с описанието ти ще се припознае почти всяка жена. :) По-важното е, че осъзнаваш, че трябва ти да си подсигуряваш нуждите, а не да го търсиш в друг, това е зрялото, тогава положително ще ти се даде и това, което искаш. :) Пожелавам ти го! Стрелец или някакъв друг. И аз се оглеждам за нещо стрелческо (само не застреляно), да ми провърви по втория сходящ аспект на мойто Слънце - тригонче с Юпитер. А дано!

Нали, колко ни трява на нас жените  ;D Осъзнавам, че сама трябва да си подсигурявам нуждите, ама се питам след като аз трябва да съм си опора и да разчитам единствено и само на себе си, защо ще ми е мъж тогава? Като се замисля няма да ми е нужен. Ама това е дълга тема на разговор  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2106 -: Септември 26, 2013, 02:27:06 pm »
Осъзнавам, че сама трябва да си подсигурявам нуждите, ама се питам след като аз трябва да съм си опора и да разчитам единствено и само на себе си, защо ще ми е мъж тогава?

То това е  ;D, като в оня лаф се получава - за 200 грама салам цяло прасе да се взема.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2107 -: Септември 26, 2013, 04:18:54 pm »
Осъзнавам, че сама трябва да си подсигурявам нуждите, ама се питам след като аз трябва да съм си опора и да разчитам единствено и само на себе си, защо ще ми е мъж тогава?

То това е  ;D, като в оня лаф се получава - за 200 грама салам цяло прасе да се взема.

;D ;D ;D То, ако ще е за единия салам – взимам салама, а прасето не ми трябва  ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2108 -: Септември 26, 2013, 06:30:15 pm »
За да гушкаме нощем салама  ;D, трябва да приемем и други екстри - чистене, готвене, пране, гладене, изтрайване на кофти настроения и, разбира се, хъркане! Ех, тежка е съдбата на жената!  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #2109 -: Септември 26, 2013, 06:44:07 pm »
Ми затова си купувайте салам от магазина, от онези салами с батериите ;D :P

« Отговор #2110 -: Септември 26, 2013, 06:53:27 pm »
Ми затова си купувайте салам от магазина, от онези салами с батериите ;D :P

;D И това е решение, ама не е ли истински салам от плът и кръв не ми го хвали  :P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2111 -: Септември 26, 2013, 06:55:39 pm »
Истинският салам е от месо, не ни трябват гмо-та.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2112 -: Септември 26, 2013, 06:59:14 pm »
За да гушкаме нощем салама  ;D, трябва да приемем и други екстри - чистене, готвене, пране, гладене, изтрайване на кофти настроения и, разбира се, хъркане! Ех, тежка е съдбата на жената!  :-\

Егати салама той направо златен ни излиза. Май ще се откажа не само от прасето, ами и от салама  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2113 -: Септември 26, 2013, 07:13:45 pm »
Go vegan, save a pig!  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2114 -: Септември 26, 2013, 07:19:31 pm »
 ;D ;D Ох, не мога.... ще ме умориш от смях  ;D

« Отговор #2115 -: Септември 28, 2013, 12:38:15 pm »
Здрaвейте aз отово съм с питaне може ли дa ми помогнете по тaзи кaртa...тъй кaто в моментa четa Стивън Aройо цикли нa животa и взaимоотношениятa...попaднaх нa цитaт където се твърди ,че опозиция или съвпaд нa венерa с плутон дaвa смърт нa любимa,годеницa или любовницa..мислите ли ,че този aспект нaистинa покaзвa товa и по-конкретно в тaзи нaтaлнa кaртa :

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #2116 -: Септември 28, 2013, 01:40:08 pm »
Здрaвейте aз отово съм с питaне може ли дa ми помогнете по тaзи кaртa...тъй кaто в моментa четa Стивън Aройо цикли нa животa и взaимоотношениятa...попaднaх нa цитaт където се твърди ,че опозиция или съвпaд нa венерa с плутон дaвa смърт нa любимa,годеницa или любовницa..мислите ли ,че този aспект нaистинa покaзвa товa и по-конкретно в тaзи нaтaлнa кaртa :
Аз ще имам такъв съвпад след няколко години. Значи ли, че любовта ми ще се гътне?  :angry:
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

« Отговор #2117 -: Септември 28, 2013, 01:55:18 pm »
Не мисля, че е заложено в натала му. Не се засича с ведическата му карта.
Може би просто означава, че е страстен в любовта - или всичко, или нищо. Конфликти с любимата на тема ревност и притежание могат да бъдат заложени в картата му.

Във ведическата му карта на прима виста не виждам индикации за трагична загуба на любима/съпруга. У7 отново е Луната, която попада в собствен знак (Рак и в 7-мия му дом) и в една от най-благоприятните накшатри - Пушйа. Луната е в 7-ми заедно с Меркурий. Красива, добра, образована любима/съпруга, като отношенията с нея са основно хармонични. Казвам основно, защото при положение, че има Сатурн във 2-ри дом в аспект с Марс в 8-ми и Луна в 7-ми, може да е склонен към емоционални изблици и какви думи ръси тогава, не съм сигурна. Освен това 7-мият дом е затиснат между малефици (Слънцето е в 6-ти, Марс е в 8-ми) и получава аспект от Раху (също и Луната). Тези неща, като се комбинират, дават основание да се мисли, че връзките му биха могли да започват и прекъсват по-скоро внезапно.

Упапада Лагна е в Риби. Във 2-ри и 7-ми от нея има бенефици, съотв. Венера и Юпитер. Даракарака (Меркурий) е в 10-ти от каракамша Лагна (Везни). Не е зле откъм връзки, падат му се хубави момичета и то от сой.

Атмакарата е Венера, която попада във Везни заедно с Луна в навамша картата. Управителят на 7-ми дом там е Слънце, заедно с Раху в 11-ти, а Меркурий, който в наталната карта е заедно с У7 в 7-ми дом, е управител на 9-ти. Не мисля, че дълго време обича да стои самотен, нужно му е жена около него, за която да се грижи или която да се грижи за него. Може би съдбата го среща с чужденки или момичета от различен етнос, произход. Стремеж към успех и материална сигурност.

« Отговор #2118 -: Септември 28, 2013, 02:46:53 pm »
"Dogs look up to us. Cats look down on us. Pigs treat us as equals." Като не ви харесват прасетата, обзаведете се с друга животинка :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2119 -: Септември 28, 2013, 04:47:59 pm »
Без обиди, моля.  :blink:
Горното беше безобидна шега.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си