Здравей Гост

НОВОБРАНЦИ

• 2121 Отговора
  • 330805 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:НОВОБРАНЦИ
« Отговор #640 -: Април 28, 2010, 11:49:47 am »
Първо да питам раждането дневно ли е или нощно, т.е. след изгрев слънце или преди?
Къде са Слънцето и Марс в хороскопа - знак, дом, аспекти?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #641 -: Април 28, 2010, 12:39:44 pm »
Скарлет, благодаря за отговора  :blink:
Лили, раждането е след изгрев слънце (в късния следобяд).
Слънцето е в 6 дом, риби. Аспекти:  :sun: :kva: :moo: :kva: :mar:, :tri: :sat:, :kva: :nep:, :opo: АС, :kva: MC.
Марс е в 10 дом, близнаци. Аспекти:   :mar: :kva: :sun:, :soe: :moo:, :tri: :mer:, :tri: :ven:, :sec: :jup:, :soe: МС.

Вярно,че Марс в женския Хороскоп се свързва с мъжете по принцип, но по-важно е Юпитер като втори управител на знака Риби в кой дом и знак е. От написаното разбирам, че твоя ИЦ е в знака Стрелец. Значи Юритер управлява този дом и съуправлява 7, нали? А като броиш от 7 дом за 1-ви, неговия 6 дом е в Лъв и Слънце в негов 12 дом в Риби. Значи всичко се върти около Юпитер и Нептун. Те къде са? Оффф, това е адски изморително! Като няма карта, всичко е пишман астрология.  :mellow:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #642 -: Април 28, 2010, 01:23:08 pm »
Скарлет, благодаря за отговора  :blink:
Лили, раждането е след изгрев слънце (в късния следобяд).
Слънцето е в 6 дом, риби. Аспекти:  :sun: :kva: :moo: :kva: :mar:, :tri: :sat:, :kva: :nep:, :opo: АС, :kva: MC.
Марс е в 10 дом, близнаци. Аспекти:   :mar: :kva: :sun:, :soe: :moo:, :tri: :mer:, :tri: :ven:, :sec: :jup:, :soe: МС.

Вярно,че Марс в женския Хороскоп се свързва с мъжете по принцип, но по-важно е Юпитер като втори управител на знака Риби в кой дом и знак е. От написаното разбирам, че твоя ИЦ е в знака Стрелец. Значи Юритер управлява този дом и съуправлява 7, нали? А като броиш от 7 дом за 1-ви, неговия 6 дом е в Лъв и Слънце в негов 12 дом в Риби. Значи всичко се върти около Юпитер и Нептун. Те къде са? Оффф, това е адски изморително! Като няма карта, всичко е пишман астрология.  :mellow:

Скарлет, съжалявам, че така питам, но ми е много интересно да разбера  ;D Почти всички мъже в рода са с бели манти, не ми се иска и при мен да е така  :(
Някоя от вас няма ли да провежда обучение онлайн през летните месеци?
Да, така е IC - стрелец. Юпитер - 8 дом, овен. Нептун - 3 дом, стрелец.

Е, в твоя случай може да разнообразиш семейството с някой стоматолог /зъболекар/.  ;D Твоят 4 дом е негов 10, а Юпитер в Овен е в неговия 2 дом/твой 8/ с диспозитор Марс в 4 дом. Трябва да работи в къщи /може да има кабинет у дома/ и ще изкарва парите си сам- управител на 10 във 2 дом. Освен ако няма и индикации за финансова помощ от родител, както и професия по наследство от родител,както се казва.  ;) Слънцето в Риби се съуправлява от Юпитер , управител на 10-я му дом в Стрелец. Може да има и финансова подкрепа от родител за обучението му, обучение в чужбина /също и работа извън страната/ - Нептун в Стрелец в неговия 9 дом /твой 3/. Дано не съм се объркала, но ми е трудно без да виждам карта.
« Последна редакция: Април 28, 2010, 01:31:13 pm от Скарлет »

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #643 -: Април 28, 2010, 03:11:58 pm »
Мила Скарлет - благодаря  :88: :58:
Уфф, значи и при мен ще е с бяла престилка :(

Това за мен са разсъждения на сляпо. Утре да не кажеш и ти кат некои :"Не позна!" Без да се види цялата карта, нищо категорично не мога да кажа.  ;D А и кво лошо има да е лекар или стоматолог? Ще те лекува безплатно.  ;D  :P

« Отговор #644 -: Април 29, 2010, 01:48:17 pm »
Искам да попитам дали някой е разглеждал производните  домове на партньорска карта.Току що разглеждам картата на моят партньор и откривам изключителни сходства между моята натална карта и производните в неговата натална карта домове.Някой от тях които ми правят изключително впечетление са следните:
Неговия 10 дом/мой 4/ има Марс, в моята карта Марс е в 4
В неговия 6 дом/мой12/ има съвпад на Луна с Нептун, а моят 12 дом се управлява от Риби ,а Нептун е в квадрат с Луна в картата.
В неговия 11 дом/мой5/ има Венера съвпад Слънце , в моя 5 дом има Венера съвпад Слънце и се управлява от Слънцето
Неговия 4 дом /мой10/ Дева, моя 10 дом се управлява от Сатурн който се намира в знака Дева
Неговия 7 дом Козирог, в моята натална карта Сатурн съвпад с Луна
И в абсолютно с всички негови производни домове намирам сходство с моята натална карта.Ако някой от вас е наблюдавал би било интересно да сподели.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #645 -: Април 29, 2010, 02:12:27 pm »
Искам да попитам дали някой е разглеждал производните  домове на партньорска карта.

Естествено!!  ;D Абсолютно точно показват.  ;) В моята карта също се вижда професията и работата на съпруга ми по производните домове. 

« Отговор #646 -: Април 30, 2010, 11:28:30 am »
Ми всъщност според мен не е гаранция за съвместимост, просто е гаранция че този човек в някаква част от животата ще бъде твоя партньор.Съвместимостта, може би зависи от това дали двете натални карти се сливат хармонично,от това дали има сходства между двама човека.Защото при нас има доста напрегнати аспекти, имаме много несходства в усещания,емоции,виждания и все пак въпреки,че понякога и двамата усещаме че нещата не вървят както ни се би искало, продължаваме дълги години да бъдем заедно и явно да си отработваме ненаучените уроци от миналото- между другото и двамата имаме Плутон в домовете свързани с партньорствата - той в 5, а аз на купсидата на 7дом. Както се казва "Съдба".

« Отговор #647 -: Април 30, 2010, 01:31:38 pm »
   Добре дошла, всъщност тук доколкото знам има няколко души, които се занимават сериозно с астрология. Повечето попадаме тук след някаква криза в живота и търсим отговори и начини как да интегрираме планетните си енергии, чрез споделяне, подпомагане и взаимно обучение. Та ще се радваме ако има и ти какво да споделиш  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #648 -: Април 30, 2010, 03:10:01 pm »
Добре дошла при нас.  :blink:
Да разбирам ли, че в момента не пишеш от България?
Питам, защото не съм чувала в България да има добре печелещи джйотиш астролози, както ти спомена. Но може би тук-там има и изключения, за които не зная... А и въобще Ведическата астрология не е сред най-почитаните и разбирани в България, дори сред колеги астролози. Същото впрочем важи и за ураническата, за съжаление все още е слабо застъпена в практиката на повчето астролози.
А твоята карта е доста интересна наистина, наскоро дори коментирахме със съфорумците какво е Кала Сарпа и Кала Амрита йога.
С Уран в първи дом и Меркурий на МС в квадрат към него не се и учудвам, че се разбирате добре с астрологията. Просто е нямало начин да не се запознаете и сприятелите с нея.  :blink:
А някакъв инерес към психология и психотерапия случайно да има заложен при теб?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #649 -: Април 30, 2010, 04:45:50 pm »
За психология, или по-скоро психиатрия и криминална психопатология имам сериозни интереси, познания и практика дори. Една от предишните ми професии, която се старая да загърбя последните 6 години е адвокат.

Ха, ще падна!
Ето какво пише за въпросната Кала Сарпа/Амрита йога, ако възлите са по оста 6/12 дом:

Цитат
Роденият ще стане джйотиш /астролог/ или адвокат.

Наскоро го бях цитирала в друга тема.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

« Отговор #650 -: Май 01, 2010, 02:08:32 am »
Добре дошла Белика!

Аз съм също нова. Участвам във форума от няколко месеца (откакто тр. Сатурн ми застана върху нат. Слънце и нат. Плутон). Иначе от години се интересувам от астрология. Чела съм доста литература, но никога не съм посещавала астрологични курсове. В момента участвам в няколко форума единият от който е този. Посвещавам всяка своя свободна секунда на астрологията.
Също като при теб и на мен постоянното ми местожителство е отвъд океана. Стана ми интересно, че си имала близък контакт с индийски предсказател - астролог. В ежедневната преса, в града, в който живея съм срещала обяви на такива предсказатели, но до сега не съм се усмилявала да се обадя. Не знам, може би защото трудно може някой да спечели доверието ми. Професията ми е свързана с много контакти (преподавател съм), с хора с различна култура и религия. Познавам доста индийци и уважавам ценностната им система (макар, че и между тях има такива, които не са гордост за своя народ). Интересно ми е дали индийските астролози са вегитариянци? Индийците които познавам не консумират никакви животински и млечни продукти.
По професия съм художничка, но се занимавам също и с преподавателска дейност. До като живеех в България съм рисувала икони и съм участвала в изработването на църковни олтари. По стара традиция поста (хранителен и сексуален) по време на рисуването на иконите и изготвянето на дърворезбите в църквите е задължителен.

Поздравявам те за твоята откровенност, за това, че още в началото упоменаваш, че българският език, не ти е работен език. Това е много добре да се знае от съфорумците още от самото начало. Аз не го направих и с това предизвиках доста напрежение при някой от съфорумците, които държат на чистия български книжовен език. Силно се надявам, че влизайки и ти тук много от пишещите ще успеят да разберат, че е напълно нормално да се правят граматически грешки когато не си писал дълги години на родния си език и си забравил доста от гр. правила. Това не е преструвщина, това е просто нормално.

Интересно ми е да видя наталната ти карта и ще се радвам ако намираш време да пишеш по-често тук и най-вече да останеш, т.е. да не напуснеш форума бързо.
Това е един страхотен форум и аз се радвам, че чрез него имам възможността да комуникирам със сънародници с богата душевна култура. Пишещите тук са интелигентни хора обичащи астрологията.

Ти занимаваш ли се с хиромантия? 

*

kami

• *
  • 66
« Отговор #651 -: Май 02, 2010, 03:00:26 pm »
здравейте,искам да ви се представя ,жена съм,на 41г интереса ми към астрологията появи след криза в живота ми,търсейки отговори.четейки вашите постове ще се опитам да намеря отговори на моите въпроси.сега мога само да слушам и чета,надявам се след време и аз да мога да взема отношение по дадените теми.за първи път пиша във форум,и се чувствам доста неловко,надявам се да проявите разбиранел.

« Отговор #652 -: Май 02, 2010, 03:04:01 pm »
Здравей, Ками! Добре дошла! :blink:

Не чакай месеци, за да пропишеш. В архива има невероятно полезни теми писани или събирани от юзерите тук. Сайтът ще ти бъде много, много полезен!

:88:

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #653 -: Май 02, 2010, 03:06:15 pm »
здравейте,искам да ви се представя ,жена съм,на 41г интереса ми към астрологията появи след криза в живота ми,търсейки отговори.четейки вашите постове ще се опитам да намеря отговори на моите въпроси.сега мога само да слушам и чета,надявам се след време и аз да мога да взема отношение по дадените теми.за първи път пиша във форум,и се чувствам доста неловко,надявам се да проявите разбиранел.

Добре дошла и от мен, kami!  ;D Няма защо да се чувстваш неловко.  ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #654 -: Май 02, 2010, 03:55:30 pm »
Добре дошла и от мен.  :blink:
И няма място за притеснение.
Като си чета дебилните постове в архива на форума, т.е. от началото му, и мен ме хваща срам.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #655 -: Май 02, 2010, 03:57:48 pm »
Е че кой не е минал от там, важното е да не забравя откъде е тръгнал.  :blink:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Divna

« Отговор #656 -: Май 02, 2010, 04:11:27 pm »
Добре дошла и от мен!

На мен много ми е драго, когато "отборът" тук се увеличава.
Ками, не се притеснявай да вземаш участия, защото само така ще навлезеш в материала  ;).
Аз понякога си съчинявам такива глупости, на които самата аз се смея, но знам, че трябва да се мине и от там, така че давай смело  :blink:

*

kami

• *
  • 66
« Отговор #657 -: Май 02, 2010, 06:00:30 pm »
радвам се,че ме приемате сред вас,за да добиете представа за мен аз съм стрелец асцедент везни.

*

Divna

« Отговор #658 -: Май 02, 2010, 06:15:04 pm »
радвам се,че ме приемате сред вас,за да добиете представа за мен аз съм стрелец асцедент везни.

It means you`re a beautiful woman  ;)

« Отговор #659 -: Май 03, 2010, 06:27:31 am »
Добре дошли Белика и Ками  ;D
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...