Добре дошла Белика!
Аз съм също нова. Участвам във форума от няколко месеца (откакто тр. Сатурн ми застана върху нат. Слънце и нат. Плутон). Иначе от години се интересувам от астрология. Чела съм доста литература, но никога не съм посещавала астрологични курсове. В момента участвам в няколко форума единият от който е този. Посвещавам всяка своя свободна секунда на астрологията.
Също като при теб и на мен постоянното ми местожителство е отвъд океана. Стана ми интересно, че си имала близък контакт с индийски предсказател - астролог. В ежедневната преса, в града, в който живея съм срещала обяви на такива предсказатели, но до сега не съм се усмилявала да се обадя. Не знам, може би защото трудно може някой да спечели доверието ми. Професията ми е свързана с много контакти (преподавател съм), с хора с различна култура и религия. Познавам доста индийци и уважавам ценностната им система (макар, че и между тях има такива, които не са гордост за своя народ). Интересно ми е дали индийските астролози са вегитариянци? Индийците които познавам не консумират никакви животински и млечни продукти.
По професия съм художничка, но се занимавам също и с преподавателска дейност. До като живеех в България съм рисувала икони и съм участвала в изработването на църковни олтари. По стара традиция поста (хранителен и сексуален) по време на рисуването на иконите и изготвянето на дърворезбите в църквите е задължителен.
Поздравявам те за твоята откровенност, за това, че още в началото упоменаваш, че българският език, не ти е работен език. Това е много добре да се знае от съфорумците още от самото начало. Аз не го направих и с това предизвиках доста напрежение при някой от съфорумците, които държат на чистия български книжовен език. Силно се надявам, че влизайки и ти тук много от пишещите ще успеят да разберат, че е напълно нормално да се правят граматически грешки когато не си писал дълги години на родния си език и си забравил доста от гр. правила. Това не е преструвщина, това е просто нормално.
Интересно ми е да видя наталната ти карта и ще се радвам ако намираш време да пишеш по-често тук и най-вече да останеш, т.е. да не напуснеш форума бързо.
Това е един страхотен форум и аз се радвам, че чрез него имам възможността да комуникирам със сънародници с богата душевна култура. Пишещите тук са интелигентни хора обичащи астрологията.
Ти занимаваш ли се с хиромантия?