Здравей Гост

НОВОБРАНЦИ

• 2121 Отговора
  • 330605 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re:НОВОБРАНЦИ
« Отговор #700 -: Май 17, 2010, 04:11:54 pm »
Аа, виж за Телешкото може да поспорим...дай поне половината да е твой специалитет.  ;D :P
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #701 -: Май 17, 2010, 04:25:34 pm »
И още нещо, което забелязах в практиката си.
Луна във Везни често дава конфликти с партньори, съдружници.
Обикновено лесно се стига до драми поради ревност, съмнения, некоректност или изневери. Идеята за всички любовни сапунени сериали сигурно принадлежи на някой с Луна във Везни.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

« Отговор #702 -: Май 17, 2010, 04:30:31 pm »
А аз си мислех, че това е свързано най-вече с бясната Луна (скорпионската). Тя не си ли падаше по драматично изкуство?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #703 -: Май 17, 2010, 04:32:49 pm »
И двете си падат по драматизацията, както и лъвската Луна.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

« Отговор #704 -: Май 17, 2010, 04:39:02 pm »
Лъвската Луна е по спектаклите.

ПП То затова с моя приятел още я кретаме.
Двете Луни в квадрат. На моята скорпионка й дай театър да прави, а неговата лъвица това й чака, все филми да гледа  ;D

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #705 -: Май 17, 2010, 05:13:02 pm »
Везните са скандалджиите на Зодиака, в това вече се убедих нееднократно. Но трябва да е нещо повече от едно Слънце във Везни. Познавам два-три везнишки стелиума, тяхното просто не се търпи, панаири като техните и Овен няма да вдигне. Лицемерни, двулични, хитри като лисици, не си държат на думата, лъжат партньори и контрагенти, все търсят заобиколни пътечки като стане въпрос за техни задължения --> стелиум във Везни.
При Луна във Везни рядко може да се говори за дълбоки чувства, освен ако няма акцентиран Скорпион, емоциите им са повърхностни, някак блудкави, престорени, макар че умеят и да драматизират.
Сестрата на бившия е със Слънце и Луна във Везни, но за нея не мога да кажа нищо, почти не сме имали контакт. А в двойния стандарт на някои везнишки Луни вече се убедих, аз самата силно ги привличам, сигурно със стелиума си отсреща. Привличам мъже с АС или Луна във Везни или със силно поставена Венера (освен телешкото, което е мой специалитет ;D).

lillie.....аз хич не ги харесвам Везните, имам една колежка с АЦ, Слънце ...и почти всичките й планети в 1-ви дом Везни...в началото като дойде не можех да я понасям...много ме дразнеше щото й личеше нещата с каква цел ги прави, как фамилиарничи със всички + това е доста лигава тип "сексът и града"... никога не съм харесвала повърхностният им и лицемерен поглед върху нещата....с много изисквания към околните и се опитва да се налага даже.... :angry:...с времето спрях да й се нервя толкова много....но не мога да я приема за човек на когото можеш да имаш доверие....
винаги са ми били необясними тези Везни..не мога да ги разбера какъв им е смисъла......аз нямам нищо везнишко в картата си....и овнешко нямам, но пък Овните ми действат....особено  ;D
падам си и по меркуриеви хора....на мен май ми се лепят земни и водни...ама то и това преобладава в натала ми...

*

viki16

« Отговор #706 -: Май 17, 2010, 06:11:18 pm »
Покрайтази тема погледнах картите и на моите родители - и двамата са със слънце във Везни и сега откривам че и двамата са със стелиум във Везни. Горното важи с пълна сила.  ;D А за съвпад на слънце с Нептун във везни - дава 1.  нарцисизъм
2. мързел 3. такъв човек лъже и сам си вярва на лъжите. :-[

*

viki16

« Отговор #707 -: Май 17, 2010, 06:12:35 pm »
Но не може да се отрече че стелиума във Везни дава и много чар

« Отговор #708 -: Май 24, 2010, 10:50:29 pm »
Кой дом управлява кореспонденцията (писма, пратки, колети)?

« Отговор #709 -: Май 24, 2010, 10:58:34 pm »
благодаря, Vision :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #710 -: Юни 04, 2010, 11:07:51 pm »
Момичета, как да разбера дали дадено приятелство може да прерастне в нещо повече  :blink:?

Освен синастрията, прогресиите и транзитите (от деня на запознанството) ли да гледам? Ако има силни аспекти между личните планети с Асц. в картите и на двамата дали е достатъчно?

Благодаря!

за дълготрайност и сериозно отношение търсиш сатурн в аспект към светила и /или/ лични планети.
композита на двама ви също е от голямо значение....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #711 -: Юни 04, 2010, 11:44:07 pm »
Благодаря, Марайче  :blink:

моето Слънце  :tri: неговият Сатурн
неговото Слънце  :kva: моят Сатурн
неговата Луна  :opo: моят Сатурн

Ще ограничи амбициите ми и ще ме смачка емоционално ли?

индикация за връзка в емоционален план. :blink:
наред с това опозицийте са често срещани в партньорските карти.
за предпочитане са пред квадратурите.
при опозето можеш да намериш баланса с годините. квадратурата е факел.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

« Отговор #712 -: Юни 04, 2010, 11:55:56 pm »
Благодаря, Марайче  :blink:

моето Слънце  :tri: неговият Сатурн
неговото Слънце  :kva: моят Сатурн
неговата Луна  :opo: моят Сатурн

Ще ограничи амбициите ми и ще ме смачка емоционално ли?

Романтика, защо не вземеш да качиш картите?
Иначе аспектите, които си описала са много силни и говорят за дългосрочно познанство, независимо какви са взаимоотношенията (любовни, приятелски и т.н.). Хубаво е да се видят наталните ви карти, както и синастрията като цяло.

*

Марая

• 28287
« Отговор #713 -: Юни 05, 2010, 12:10:44 am »
Много ви благодаря, Марая и Дивна!
Ако нещата поне мъничко се задълбочат ще ги кача.

ще се радваме да чуем добра новина!
а ти каъв аспект имаш , който да провокира връзката?

*

Марая

• 28287
« Отговор #714 -: Юни 05, 2010, 12:50:31 am »
Сатурн  :sec: Венера,  :opo: Марс,  :tri: Юпитер, биквинтил Сатурн,  :tri: Уран,  :soe: Нептун, квинтил Плутон,  :tri: Хирон,  :kva: АС

Написах аспектите само за Сатурн след като се оказва, че са най-обвързващи.

качи моля те карта!
много ми е трудно така.
важни са и домовете...

« Отговор #715 -: Юли 27, 2010, 10:25:57 pm »
Много моля за помощ.
Не съм ползвала Астро кома ползвам програми за натални карти.
Имам регистрация ,но не мога да направя транзитна и прогресивна карта.
Ще бъда благодарна ако някой ми даде напътствия
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

Flora

• *
  • 140
« Отговор #716 -: Юли 27, 2010, 10:40:47 pm »
astro.com- free horoscopes -extended chart selection -methods( please select the type of chart you want) i zadavash transits, progressions etc.
Most people are other people. Their thoughts are someone else's opinions, their lives a mimicry, their passions a quotation. Oscar Wilde

*

maja

« Отговор #717 -: Юли 27, 2010, 11:22:05 pm »
Нептун в стрелец в 1 дом - пълен идеалист и дървен философ по отнесените теми  ;)

Мисля, че по-скоро Сатурн е дървен философ, особено ако е непроработен или в процес на проработка.
А Нептун е непоправим идеалист, живее си в свой измислен свят...  :)

*

maja

« Отговор #718 -: Юли 27, 2010, 11:30:18 pm »
Поздрави към смелите новобранци!Аз също ще се присъединя с удоволствие ;)Просто искам да споделя,че от този форум научавам повече неща отколкото от книгите,които чета и да подкрепя Lilie относно Нептун в Стрелец първи дом,защото и аз го имам същия..
непоправим идеалист,поне това го знам със сигурност :blink:

« Отговор #719 -: Юли 29, 2010, 08:51:51 pm »
astro.com- free horoscopes -extended chart selection -methods( please select the type of chart you want) i zadavash transits, progressions etc.
Благодаря свърши ми работа
аз ползвам програми но искам да направя проверка че май едната програма ми дава някаква разлика
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent