Здравей Гост

НОВОБРАНЦИ

• 2121 Отговора
  • 329311 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:НОВОБРАНЦИ
« Отговор #760 -: Ноември 14, 2010, 08:46:07 pm »
При втората Марс идва по-близо до Имум Цели... Тя ли излъчва повече напрежение?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #761 -: Ноември 14, 2010, 08:57:52 pm »
При втората Марс идва по-близо до Имум Цели... Тя ли излъчва повече напрежение?

да, тя..тази с детето.. :blink: и тя е напълняла доста, откакто са започнали проблемите с бащата на детето, така мисля, че това е причината, преди няколко месеца са се разделили окончателно, според нея, макар да са се разделяли и преди това, уж го преживява добре, живее с родителите, сестра си и детето, но той и е оставил някакъв кредит, който да изплаща и въобще- ситуацията е драматична..

Не предположих, че само по това може да се познае.
В случая позицията на Марс беше възможно най-елементарната "сламка", за която може да се хванеш.  :blink:
Картите на близнаци наистина са предизвикателство за повечето астролози, дори и за по-опитните.
Има например близнаци, родени с 5 минути разлика. При тях картите могат да бъдат идентични. И въпреки, че МС изминава един градус на всеки 4 минути, един градус разлика с МС не винаги ни дава необходимата и достатъчна информация, каквито и символики да използваме - сабиански, авестийски и прочие. При такава разлика дори Асцендентите могат да бъдат в един и същи градус.

А при втората близначка АС идва на 45 гр. от мидпойнта Слънце/Луна, затова предположих, че при нея партньорската тема трябва да е някак по-подчертана, както и съответната проблематика, естествено.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Feia

« Отговор #762 -: Ноември 14, 2010, 10:48:16 pm »
По коя планета са неродените бебета, които са още в утробата на майката?

Процесът на раждането по коя планета е?

И коя планета управлява 2-3 годишните деца? Или поне първите 6 месеца и 1 година. Нали различните възрасти са по различни планети?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #763 -: Ноември 14, 2010, 10:50:16 pm »
Коя планета управлява нероденото бебе, което е още в утробата на майката?

Процесът на раждането по коя планета е?

И коя планета управлява първите 2-3 годишните деца? Или поне първите 6 месеца и 1 година. Нали различните възрасти са по различни планети?

Раждането и смъртта са  по Плутон. :blink:
До 7 г. децата са под влиянието на луна....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Feia

« Отговор #764 -: Ноември 14, 2010, 11:17:47 pm »

Раждането и смъртта са  по Плутон. :blink:

Аха Много интересно! Раждането е като прераждане - преминаване от един свят в друг. Бебето преминава от течна във въздушна среда, от един условия в други, от единение с майката към разделение от нея, от хранене и зависимост изцяло от майката към живот, изпълнен с борба.

Затова тук наистина Плутон извършва едно прераждане и промяна на съзнанието и на целия живот на бебето, преминаване от един свят в друг.

Обаче по коя планета са неродение бебета, които са в утробата на майката? Ако възприемеме това единение с майката като единение с бог  :rolleyes: по коя планета е единението с бога и дали същата планета се свързва с неродените бебета?

*

Марая

• 28287
« Отговор #765 -: Ноември 14, 2010, 11:19:50 pm »

Раждането и смъртта са  по Плутон. :blink:

Аха Много интересно! Раждането е като прераждане - преминаване от един свят в друг. Бебето преминава от течна във въздушна среда, от един условия в други, от единение с майката към разделение от нея, от хранене и зависимост изцяло от майката към живот, изпълнен с борба.

Затова тук наистина Плутон извършва едно прераждане и промяна на съзнанието и на целия живот на бебето, преминаване от един свят в друга.

Обаче по коя планета са неродение бебета, които са в утробата на майката? Ако възприемеме това единение с майката като единение с бог  :rolleyes: по коя планета е единението с бога и дали същата планета се свързва с неродените бебета?

Луна.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Feia

« Отговор #766 -: Ноември 14, 2010, 11:22:13 pm »

Луна.

Луната, ако възприемаме бебето като част от майката. Но ако го възприемаме като отделна личност, макар да е в корема на майката и да зависи от нея?

*

Feia

« Отговор #767 -: Ноември 14, 2010, 11:27:38 pm »
И по коя планета е единението с Бога, макар че не би трябвало това да е по планета е да е отвъд планетите и да е свързано с всяка от тях и да е отвъд всяка от тях? :rolleyes:

*

nerealna

« Отговор #768 -: Ноември 14, 2010, 11:45:08 pm »
може би няма планета на неродените бебета. нали хороскопа се прави по часа на раждане...

*

nerealna

« Отговор #769 -: Ноември 14, 2010, 11:47:39 pm »
И по коя планета е единението с Бога, макар че не би трябвало това да е по планета е да е отвъд планетите и да е свързано с всяка от тях и да е отвъд всяка от тях? :rolleyes:

не знам дали съм разбрала правилно въпроса ти ...
но ако търсим единение с бога по една планета, то трябва да приемем че бог се отъждествява с една планета ... това не е ли ограничаващо за БОГ  :-\

*

Feia

« Отговор #770 -: Ноември 14, 2010, 11:48:50 pm »
може би няма планета на неродените бебета. нали хороскопа се прави по часа на раждане...

Вярно! Бях забравила!  ;D

И все пак, майката е подвластна на планетите, а бебето е част от нея.

*

nerealna

« Отговор #771 -: Ноември 14, 2010, 11:51:25 pm »
тогава е по пети дом в хороскопа на майката...  :-\

и както каза марая - луната отговаря до 7 г. възраст. за раждане също се гледа луната и марс също

*

Feia

« Отговор #772 -: Ноември 15, 2010, 12:17:13 am »
тогава е по пети дом в хороскопа на майката...  :-\

и както каза марая - луната отговаря до 7 г. възраст. за раждане също се гледа луната и марс също

По пети дом е първото, но предполагам, че има разлика при това кое подред е раждането, както и ако се броят абортите.

Луната е до 7 години, защото сигурно се предполага, че до тази възраст детето е неотделимо от майката. Но явно не се отчита това, че често бабите го гледат. А бабите не са по Луната, а по Сатурн, Плутон.

*

nerealna

« Отговор #773 -: Ноември 15, 2010, 12:23:24 am »
всъщност аз имах предвид че бременността е по пети дом ... независмо коя по ред е ..но може и да греша

*

Марая

• 28287
« Отговор #774 -: Ноември 15, 2010, 01:18:02 am »
всъщност аз имах предвид че бременността е по пети дом ... независмо коя по ред е ..но може и да греша

Винаги се гледа 5-ти дом...Без значение кое по ред е детето.... :blink:
Няма ли аспект към К5 и/или/ управителя , както и към 8-ми....няма раждане. :blink:

« Отговор #775 -: Ноември 21, 2010, 03:36:40 am »
Може ли да попитам нещо? :blink: Извинявам се,ако за някои е тъпо :lol:... Гледам няколко прогресии вече и виждам,че тежките планети /Юпитер и след него /са в съвпад с наталните такива, или са  ретро. Някъде четох,че щото се движат бавно и не влияят,ама за 40 г да не мръднат -нещо не ми се връзва...
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

luna

• *
  • 106
« Отговор #776 -: Ноември 21, 2010, 03:42:52 am »
Може ли да попитам нещо? :blink: Извинявам се,ако за някои е тъпо :lol:... Гледам няколко прогресии вече и виждам,че тежките планети /Юпитер и след него /са в съвпад с наталните такива, или са  ретро. Някъде четох,че щото се движат бавно и не влияят,ама за 40 г да не мръднат -нещо не ми се връзва...

Прогресията за 40 годишна възраст е транзитната карта за 40-тия ден след раждането ти, и е нормално да се преместят малко тежките планети. Само Юпитер може да мине повече градуси.

*

iva22

• *
  • 151
« Отговор #777 -: Ноември 23, 2010, 03:59:42 am »
Някой знае ли как би могло да се тълкува натоварен 12 дом в соларна карта: там са Венера, Уран, Маркурий и хирон на човека, а в прогресивната му карта за същия период и година има прогресивна Луна на куспидата на натален 12 дом..?? Може ли да има нещо общо с тайна любовна връзка? По същото време транзитното му слънце е близо до натална венера...

*

Марая

• 28287
« Отговор #778 -: Ноември 23, 2010, 04:01:59 am »
Някой знае ли как би могло да се тълкува натоварен 12 дом в соларна карта: там са Венера, Уран, Маркурий и хирон на човека, а в прогресивната му карта за същия период и година има прогресивна Луна на куспидата на натален 12 дом..?? Може ли да има нещо общо с тайна любовна връзка? По същото време транзитното му слънце е близо до натална венера...

За да има тайна любовна връзка трябва да има акцент и в 5-ти дом...Както и упр. на 5-ти дом да е аспектиран по някакъв начин.... :blink:

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #779 -: Ноември 23, 2010, 04:03:16 am »
Ами,ако в натала има индикация за такава връзка,що да не стане?! Но, така казано, нищо не се разбира- кои натални и соларни домове управляват тези планети, какви са им аспектите в натала и прочие и прочие
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека