Здравей Гост

НОВОБРАНЦИ

• 2121 Отговора
  • 331201 Прегледи
*

poli_z

• *
  • 133
Re:НОВОБРАНЦИ
« Отговор #820 -: Ноември 29, 2010, 09:20:28 pm »
Страшни сте!В момента и аз се мъча да се науча нещо :blink:
но това е толкова голяма материя :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #821 -: Ноември 29, 2010, 09:25:21 pm »
значи няма да успея да го сметна да е момиче ;D

То и аз искам момиченце да имам някой ден, ама всички показатели клонят към момче, същото ми каза и една известна астроложка.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

poli_z

• *
  • 133
« Отговор #822 -: Ноември 29, 2010, 09:29:57 pm »

То и аз искам момиченце да имам някой ден, ама всички показатели клонят към момче, същото ми каза и една известна астроложка.

http://www.drjonasmethod.com/index.php?fuseaction=services.howto
виж това ;)

*

poli_z

• *
  • 133
« Отговор #823 -: Ноември 29, 2010, 09:32:38 pm »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #824 -: Ноември 29, 2010, 09:41:05 pm »

А аз неизвестната  ;D ;D ;D , какво предрекох? ;D Помниш ли? ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #825 -: Ноември 29, 2010, 09:55:08 pm »
Хаха, да видим  ;D, рано ми е още да мисля за тия неща... Но аз си държа на думата, да знаеш.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #826 -: Ноември 29, 2010, 09:55:46 pm »
а за пола има ли значение коя бременност е,
ако е имало Аборт например?

Абортираните бебета също се броят, доколкото знам.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #827 -: Ноември 29, 2010, 09:57:03 pm »
Благодаря ви :blink:
А може ли да се види пола на второто дете? ;D

Мисля , че ще бъде момче! :blink:

а за пола има ли значение коя бременност е,
ако е имало Аборт например?

Има разбира се  :blink: , факторите са много , не е един....
Абортите не влизат в сметката...Това е прекъсната бременност , при която пола е неясен... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #828 -: Ноември 29, 2010, 10:01:23 pm »
Абортите се броят, когато се отчита броят деца, за пола на знам, не съм експериментирала.
Ако в една карта е заложена вероятност за някакъв, да кажем, ориентировъчен брой деца, всеки аборт намалява бройката с по едно.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #829 -: Ноември 29, 2010, 10:04:03 pm »
Хаха, да видим  ;D, рано ми е още да мисля за тия неща... Но аз си държа на думата, да знаеш.

Знам , знам...аз да подсетя само...Обещаното го търся като наследство... ;D ;)

*

poli_z

• *
  • 133
« Отговор #830 -: Ноември 29, 2010, 10:05:46 pm »
Абортите се броят, когато се отчита броят деца, за пола на знам, не съм експериментирала.
Ако в една карта е заложена вероятност за някакъв, да кажем, ориентировъчен брой деца, всеки аборт намалява бройката с по едно.
Lillie и ти ли мислиш че ще е момче? :rolleyes:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #831 -: Ноември 29, 2010, 10:08:42 pm »
А относно абортите, имам приятелка, която първото бебе го абортира и то е показано по 5 дом в картата, второто (живородено) е по 7 дом и Слънце/Венера там - бебето е с АС Лъв в съвпад с Венера.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #832 -: Ноември 29, 2010, 10:10:34 pm »

И при теб, и при съпруга си Луната е в дома на второто дете (в седми хамоник), по принцип би трябвало да е момиче. Но може и момче да се окаже, т.к. Луната в твоя хармоник е в падение (слаба позиция), а при съпруга ти е заедно със Слънцето в мъжки знак. Но не съм много сигурна, да ти кажа честно.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

poli_z

• *
  • 133
« Отговор #833 -: Ноември 29, 2010, 10:15:37 pm »
Ще видим.... ;D

*

poli_z

• *
  • 133
« Отговор #834 -: Ноември 29, 2010, 10:17:46 pm »

И при теб, и при съпруга си Луната е в дома на второто дете (в седми хамоник), по принцип би трябвало да е момиче. Но може и момче да се окаже, т.к. Луната в твоя хармоник е в падение (слаба позиция), а при съпруга ти е заедно със Слънцето в мъжки знак. Но не съм много сигурна, да ти кажа честно.

хамоник дом ли значи?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #835 -: Ноември 29, 2010, 10:18:24 pm »

Имам 2 познати, едната е майка на моя близка приятелка, католичка е. Последните 17 години, откак сме по-близки и поотраснали с моятя приятелка/с която сме съученички/ майка й, ако не всеки месец, то през месец прави аборт. Последно миналия месец прави аборт. Образована жена е, но според нейните религиозни разбирания, а и на мъжа й - противозачатъчните са по-анти Господ от абортите. Все едно - тази жена е направила повече от 60 аборта в живота си...

Другата ми позната е приблизително на моите години, малко по-млада. През младостта си водеше доста активен сексуален живот, и тя по неини си причини не ползваше противозачатъчни, в следствие на което е направила над 10 аборта...

Та, питането ми е следното - ако има методика да се види брой деца, абортирани и родени, живи или мъртвородени, относно такива карти - като жените, за които говоря - как е възможно, ако изобщо е възможно да се засече дори приблизителна бройка бременности в живота?

Хм, наистина интересен въпрос и се замислям.
Уважавам вярата на всеки, но случаят с тези две жени ми прилича на невежество и неуважение към живота.
Жената не е разплодна крава. Не осъждам абортите, но не може да се превръщат в затворен цикъл, т.е. да се правят постоянно. Контрацептивите като предпазна мярка не отнемат живот, а целят да предотвратят нежелана бременност, докато абортът има за цел да унищожи/умъртви вече създаденото.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #836 -: Ноември 29, 2010, 10:20:15 pm »
хамоник дом ли значи?

Не, хармоникът е вид хороскоп.
Производна карта, която се получава чрез раздробяване на зодиакалните знаци на по-малки отрязъци.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #837 -: Ноември 29, 2010, 10:38:46 pm »
Прия , ако имаш карта и я качиш , ще бъде по-лесно... :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #838 -: Ноември 29, 2010, 10:39:42 pm »

Имам и друга една позната, с още по-тежаща история - жени се за ученическото си гадже, още в началото на 20тте си години. Има 7 поредни бременности завършили с помятане, на различен етап от напредъка им.

След което, благополучно към края на 30тте си роди първата си дъщеря, а 6 години по-късно и втората.

Бих предположила, че в нейната карта има показатели за късно раждане на дете.
Не знам, да ти кажа, може и да има негативно влияние върху дома, свързан с първото дете, и в рамките на определен планетен период всички опити за забременяване да завършват неблагоприятно. Или пък да има малефици в Лагна в Д7, а в 5 и 7 дом да има показатели, че ще има деца. Само предполагам...
Гледала ли си астрологичната й карта? Евентуално и саптамша (Д7) може да даде обяснение, разгледай я, ако разполагаш с точен час. Възможно ли е първата сполучлива бременност да се е случила при преминаване в друга dasha?

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #839 -: Ноември 29, 2010, 10:53:03 pm »
Имам приятелка с първа несполучлива бременност. Но тя не е пометнала/абортирала, нейният случай е по-тежък. Разбира, че детето е спряло да се развива в утробата вече в напреднала бременност, може би в шестия месец, не помня. Правят й изкуствено раждане. После в продължение на няколко години така и не успява да зачене от съпруга си. Развеждат се, среща друг мъж и от него забременява. Има момченце. Това дете според мен се брои по 7 дом, нищо че е първото живородено.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.