Здравей Гост

НОВОБРАНЦИ

• 2121 Отговора
  • 330118 Прегледи
Re:НОВОБРАНЦИ
« Отговор #860 -: Декември 01, 2010, 07:30:20 pm »
Марая, много благодаря, днес получих такова предложение и ми стана интересно кой е "виновникът"  ;D

Като по учебник е...У3 в съвпад със съуправителя на 5 в 5 дом
« Последна редакция: Декември 01, 2010, 07:36:20 pm от issidorra »
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

Lillie

• 30532
« Отговор #861 -: Декември 01, 2010, 07:44:21 pm »
То направо е 2в1 - две радостни събития наведнъж ти се случват.  :blink:
Даа беше много хубаво ;D

Ба, погледнете го от друг ъгъл - да не можеш да се напиеш на сватбата си, щото вече трябва да се пазиш. ;D

Не бях се сетила за този вариант.  ;D
Майтап няма, но единият ми братовчед така се беше напил на сватбата си, че трябваше после да го свестяват. Баба ми, която е бивш учител и университетски преподавател (и голяма моралистка), беше много възмутена.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #862 -: Декември 01, 2010, 08:02:59 pm »
Марая, много благодаря, днес получих такова предложение и ми стана интересно кой е "виновникът"  ;D

Като по учебник е...У3 в съвпад със съуправителя на 5 в 5 дом

Много се радвам , успех и попътен вятър! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #863 -: Декември 01, 2010, 08:04:33 pm »
Даа беше много хубаво ;D

Ба, погледнете го от друг ъгъл - да не можеш да се напиеш на сватбата си, щото вече трябва да се пазиш. ;D

Майтап няма, но единият ми братовчед така се беше напил на сватбата си, че трябваше после да го свестяват. Баба ми, която е бивш учител и университетски преподавател (и голяма моралистка), беше много възмутена.  ;D

Голяма част от мъжете се напиват в този паметен ден..., защо ли? ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #864 -: Декември 01, 2010, 08:30:57 pm »
Даа беше много хубаво ;D

От щастие ще да е ...  ;D

*

poli_z

• *
  • 133
« Отговор #865 -: Декември 02, 2010, 03:55:36 pm »
Даа беше много хубаво ;D

От щастие ще да е ...  ;D

И моя се подпийна съответно хаха

*

Feia

« Отговор #866 -: Декември 13, 2010, 09:13:27 pm »
Желанието да се изявиш и да си по-добър от другите по коя планета или по кои планети е? По Слънцето?

*

Feia

« Отговор #867 -: Декември 13, 2010, 09:19:30 pm »
Желанието да се изявиш и да си по-добър от другите по коя планета или по кои планети е? По Слънцето?

Или по Марс?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #868 -: Декември 13, 2010, 09:22:11 pm »
Може би по Слънцето и Сатурн.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Feia

« Отговор #869 -: Декември 13, 2010, 09:35:05 pm »

Хммм Не се бях замисляла за тази страна на Сатурн...

Наистина ли толкова много иска да бъде по-добър от другите и да се изяви?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #870 -: Декември 13, 2010, 09:45:44 pm »

Хммм Не се бях замисляла за тази страна на Сатурн...

Наистина ли толкова много иска да бъде по-добър от другите и да се изяви?

Мисля, че аспектите Слънце/Сатурн дават по-изразено честолюбие, а понякога и тщеславие.
Чудех се дали не участва и Юпитер, но според мен Юпитер по-скоро дава усещане, че нещо ти се полага по право, докато Сатурн иска да го заслужиш, за което се полагат съответните усилия.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Feia

« Отговор #871 -: Декември 13, 2010, 09:55:25 pm »
...

« Последна редакция: Декември 13, 2010, 10:06:28 pm от Feia »

*

poli_z

• *
  • 133
« Отговор #872 -: Декември 14, 2010, 07:12:06 pm »
Юпитер опозиция Плутон/3 дом/ -започване на работа без подготовка? как още бих могла да го тълкувам

*

poli_z

• *
  • 133
« Отговор #873 -: Декември 14, 2010, 07:14:54 pm »
А влизането на Юпитер в 9 дом дава ли възможност за пътуване в чужбина-по работа или? :-\

*

poli_z

• *
  • 133
« Отговор #874 -: Декември 14, 2010, 07:17:01 pm »
А влизането на Юпитер в 9 дом дава ли възможност за пътуване в чужбина-по работа или? :-\

А след 2 месеца и Уран влиза в 9 дом?
Ще се ходи ли в чужбина :blink:

*

poli_z

• *
  • 133
« Отговор #875 -: Декември 14, 2010, 07:37:37 pm »
Може ли малко помощ при тълкуването?

« Отговор #876 -: Декември 14, 2010, 07:45:50 pm »
Да, една от възможнистите по 9ти дом е пътуване зад граница. Има и други възможности - висше образование, философия, религия, повишаване на квалификацията, разширяване на кръгозора, стартиране на мащабни проекти, политика, публикуване и др. Виж Юпитер и Уран какво управляват във въпросната карта и в кои домове са разположени.

« Отговор #877 -: Декември 15, 2010, 02:38:43 pm »
 я помогнете малко,никъде не мога да намеря инфоза съвпада на натална черна луна с транзитна.помогнете Титани на астрологията

« Отговор #878 -: Декември 20, 2010, 07:53:27 am »
момичета, искам да попитам, дали Сатурн съвпад ДЦ може да означава възобновяване на стара връзка, знам, че зависи от натала, но въпросът ми е принципен
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #879 -: Декември 20, 2010, 08:26:05 pm »
момичета, искам да попитам, дали Сатурн съвпад ДЦ може да означава възобновяване на стара връзка, знам, че зависи от натала, но въпросът ми е принципен
Може би, ако Сатурн е ретрограден в натала, например. Според мен Сатурн на DSC е по-скоро задълбочаване (сериозно обвързване) или прекъсване на текущите връзки и партньорства. Сатурн не обича половинчатите работи. Положението му в 7ми дом може да доведе до равносметка на партьорствата. Друго, което съм чела, е че може да дава забавяне при сключването на брак.