Здравей Гост

НОВОБРАНЦИ

• 2121 Отговора
  • 329868 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re:НОВОБРАНЦИ
« Отговор #880 -: Декември 20, 2010, 08:38:20 pm »
Може, ако в старата връзка има потенциал за доразвиване или "решаване" на някакви уроци, ако отношенията са останали недоизяснени. Най-вероятно сега ще бъде окончателен край, ако други фактори не подскажат нейното възобновяване.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Uran

• 6041
« Отговор #881 -: Декември 20, 2010, 09:04:08 pm »
момичета, искам да попитам, дали Сатурн съвпад ДЦ може да означава възобновяване на стара връзка, знам, че зависи от натала, но въпросът ми е принципен
..а може да бъде и точно обратното- ПРЕКЪСВАНЕ на дългогодишна връзка/връзки.
При мен се изяви по този начин и то в множествено число. Някои от връзките се прекъснаха по естествен път- съвпадна със завършването на висшето ми образование, други- драматично.
Понеже това все пак е и 7 дом асоцииращ се и с врагове, то много е възможно да паднат някои маски, което със сигурност е за добро.

« Отговор #882 -: Декември 25, 2010, 10:40:02 pm »
Някой знае ли какви са акцентите в картите на изоставени деца?
Хирон? 3-ти - 11-ти дом? Нептун?  :-\

*

Lillie

• 30532
« Отговор #883 -: Декември 25, 2010, 10:55:23 pm »
Общо взето, показателите могат да бъдат най-различни и доста противоречиви при това.
Специално съм се занимавала да разглеждам такива карти - на изоставени и осиновени деца. Показателите в картите им могат да се тълкуват двояко. При някои (с известен час на раждане) се изисква много фин анализ, защото картите им на пръв поглед по нищо не се различават от картите на родените в нормално семейство. И последният фактор, който има роля в такива случаи, е Хирон.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #884 -: Декември 28, 2010, 05:00:12 am »
Общо взето, показателите могат да бъдат най-различни и доста противоречиви при това.
Специално съм се занимавала да разглеждам такива карти - на изоставени и осиновени деца. Показателите в картите им могат да се тълкуват двояко. При някои (с известен час на раждане) се изисква много фин анализ, защото картите им на пръв поглед по нищо не се различават от картите на родените в нормално семейство. И последният фактор, който има роля в такива случаи, е Хирон.

Благодаря, Лили!
За съжаление, няма известен или поне предполагаем час на раждане иначе щях да пусна картата, защото човекът е в трудно положение и се нуждае от помощ...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #885 -: Декември 28, 2010, 05:41:32 am »
Поне датата вярна ли е? Доколкото знам, осиновените деца навремето са ги записвали и с друга дата на раждане.
Ако искаш, пусни картата без час, ако си сигурна в датата.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #886 -: Декември 28, 2010, 06:14:02 am »
Поне датата вярна ли е? Доколкото знам, осиновените деца навремето са ги записвали и с друга дата на раждане.
Ако искаш, пусни картата без час, ако си сигурна в датата.

Да, датата е вярна. Ок, ще пусна картата без час.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #887 -: Декември 28, 2010, 06:20:10 am »
Поставяш Слънцето на АС и ще се гледат аспектите по слънчева домификация.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #888 -: Януари 04, 2011, 10:05:19 pm »
Може ли да попитам нещо-разглеждах картата на сина ми за кандидатстуд.  изпити за ВУЗ и видях там сл картинка - /тр Юпитер :soe:нат Мерк/    :kva: тр Мерк,  както и  /тр Юпитер  :soe: нат Мерк/  1/2:kva:  тр Слънце. Усещам напрежението, и отчасти влиянието на Юпитер,но тези квадратури не ми се връзват с успешно полагане на изпит :-\
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

« Отговор #889 -: Януари 05, 2011, 10:00:36 pm »
Има те ли представа какви аспекти и разположения на планетите са подходящи за професията - психолог? Също и за човек, който се занимава с алтернативна медицина?

*

Feia

« Отговор #890 -: Януари 05, 2011, 10:04:29 pm »
Има те ли представа какви аспекти и разположения на планетите са подходящи за професията - психолог? Също и за човек, който се занимава с алтернативна медицина?

За психолог - Плутон.

За алтернативна медицина, предполагам - Плутон, Нептун, нещо в Дева. Обаче най-много Плутон. Също, предполагам Хирон.

Сега си решила да ставаш психолог ли?  ;D

« Отговор #891 -: Януари 05, 2011, 10:15:56 pm »

За психолог - Плутон.

За алтернативна медицина, предполагам - Плутон, Нептун, нещо в Дева. Обаче най-много Плутон. Също, предполагам Хирон.

Сега си решила да ставаш психолог ли?  ;D

Благодаря!
Нищо не съм решила просто питам!

*

missKapriz

« Отговор #892 -: Януари 09, 2011, 03:31:56 am »
осиновените деца по 11 дом ли се гледат

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #893 -: Януари 09, 2011, 03:34:53 am »
осиновените деца по 11 дом ли се гледат

Да! :blink: Това са доведените и осиновени деца...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

missKapriz

« Отговор #894 -: Януари 09, 2011, 03:36:36 am »
Голямо мерси :wub:

*

Марая

• 28287
« Отговор #895 -: Януари 09, 2011, 03:40:34 am »
Голямо мерси :wub:

За нищо..., пак заповядай! :wub: :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #896 -: Януари 09, 2011, 11:22:03 pm »
За морала на един човек какво гледате в картата основно - 2-ри дом и Венера? А Сатурн, Юпитер и 9-ти дом?

*

Марая

• 28287
« Отговор #897 -: Януари 09, 2011, 11:41:47 pm »
За морала на един човек какво гледате в картата основно - 2-ри дом и Венера? А Сатурн, Юпитер и 9-ти дом?

За морала гледам Сатурн , Юпитер и оста 2/8-ми... :blink:

« Отговор #898 -: Януари 09, 2011, 11:48:52 pm »

Благодаря ти, Марая! :wub:

*

Марая

• 28287
« Отговор #899 -: Януари 09, 2011, 11:55:04 pm »

Благодаря ти, Марая! :wub:

За нищо..., пак заповядай! ;) ;D :wub: