Здравей Гост

НОВОБРАНЦИ

• 2121 Отговора
  • 331059 Прегледи
*

poli_z

• *
  • 133
Re:НОВОБРАНЦИ
« Отговор #920 -: Януари 13, 2011, 11:10:52 pm »
Ужассссс
да

какво се ужасяваш,развеждаш ли се?
 Някакви промени се случват в брачното ложе,струва ми се..

влюбвам се в неподходящ човек

Може би заради квадратурата на транзитен Уран (в натала У7) в 8-мия ти дом с натално Слънце (У1) ти е дискомфортно. Слънцето е квадратирано и от диспозитора си - транзитен Юпитер (натален У5), който аспект засилва ефекта на дискомфорта - хем боли, хем сърби. Но пък човекът те привлича силно сексуално - секстил на транзитен Нептун (У8) с натално Слънце в 5-ти дом. Съвпадът на транзитен Плутон с натален Марс в 5-тия ти дом пък подклажда страстта и те кара да търсиш бързо решение.
Тези дни може би сте имали някакъв по-специален разговор с човека, или флирт. :blink:

да.....всичко е вярноа дали ще продължи много

« Отговор #921 -: Януари 13, 2011, 11:16:33 pm »
Когато Слънцето ти се освободи от квадратите на Уран и Юпитер, мисля, че няма да го усещаш така притеснително. Март-април и двете планети ще са сменили знака и ще са се отдръпнали от точен аспект със Слънцето ти. Уран се движи по-бавно от Юпитер за жалост.

*

poli_z

• *
  • 133
« Отговор #922 -: Януари 13, 2011, 11:17:37 pm »
Когато Слънцето ти се освободи от квадратите на Уран и Юпитер, мисля, че няма да го усещаш така притеснително. Март-април и двете планети ще са сменили знака и ще са се отдръпнали от точен аспект със Слънцето ти. Уран се движи по-бавно от Юпитер за жалост.
значи няма да е сериозно

« Отговор #923 -: Януари 13, 2011, 11:22:03 pm »
Не знам. Всичко е индивидулно. Дано не те мъчи дълго...
Жалко, че човекът е неподходящ. Натални У5 и У7 в съвпад, транзитиращи в 8-ми дом, си мислех, че е идеална предпоставка за романтична любов с преобладаващ елемент физическо привличане.

*

poli_z

• *
  • 133
« Отговор #924 -: Януари 13, 2011, 11:30:08 pm »
Всъщност съм омъжена и за това, инъчеееееее
а това всичко само в моята глава ли е?

*

poli_z

• *
  • 133
« Отговор #925 -: Януари 13, 2011, 11:31:16 pm »
Има ли нещо за развод? :(

« Отговор #926 -: Януари 13, 2011, 11:48:38 pm »
Всъщност съм омъжена и за това, инъчеееееее
а това всичко само в моята глава ли е?

Транзитът на Нептун през 7-мия дом може да дава илюзорни представи за другите. В момента транзитен Нептун не сключва негативни аспекти с наталните ти планети (има време до опозицията му с наталната ти Луна, а квадратът с У7 Уран е разходящ). Аспектът, който е на дневен ред сега, е секстилът му със Слънцето ти (У1). В най-лошия случай ти слага розови очила и те прави щастлива, кара те да се влюбваш (Слънце в 5-ти дом). Може да си по-отнесена или по-нереално от обикновено гледаш на нещата, свързани с партньорството и брака. Но, мисля, че ти си сърцата и влюбчива по природа, въпреки сериозната ти Луна.
Не съм експерт и затова не се наемам да пронозирам сериозни неща като развод. Извинявай.

*

poli_z

• *
  • 133
« Отговор #927 -: Януари 14, 2011, 06:12:40 pm »
Благодаря за помощта :blink:

« Отговор #928 -: Януари 21, 2011, 03:44:07 pm »
Здравейте , аз съм нова и попаднах на тази тема за новобранците.Ако не е мн нахално може ли някои да ми каже нещо за моята карта ,защото напоследък живота ми се обърка тотално(гледам я и честно казано нищо не разбирам)http://vitamini.name/new/astro/

*

Vision

• 3523
« Отговор #929 -: Януари 22, 2011, 03:25:12 pm »
Здравейте , аз съм нова и попаднах на тази тема за новобранците.Ако не е мн нахално може ли някои да ми каже нещо за моята карта ,защото напоследък живота ми се обърка тотално(гледам я и честно казано нищо не разбирам)http://vitamini.name/new/astro/

като се зареди този линк, се отива на някаква форма за въвеждане на данни, в която има въведени: дата- 15 /месец неизвестен/ 1974 г. 2.02 ч., софия, пол- мъж.. въведи си коректно данните, дай ''напред'' и след като си видиш картата, копирай тук адреса на линка, като го сложиш между кавичките на това, което ще излезе като кликнеш горе на иконката със земното кълбо, която ще видиш, когато си във формата за отговор.. ;)

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

« Отговор #930 -: Януари 23, 2011, 01:28:54 am »

като се зареди този линк, се отива на някаква форма за въвеждане на данни, в която има въведени: дата- 15 /месец неизвестен/ 1974 г. 2.02 ч., софия, пол- мъж.. въведи си коректно данните, дай ''напред'' и след като си видиш картата, копирай тук адреса на линка, като го сложиш между кавичките на това, което ще излезе като кликнеш горе на иконката със земното кълбо, която ще видиш, когато си във формата за отговор.. ;)

Vision, благодаря ти много за отговора,аз си мислих че точно това съм направила,ама явно не се е получило.Незанам как да я кача наталната карта.   http://vitamini.name/new/astro/index.php.

Надявам се сега да стане.А иначе съм родена на 15.12.1984 в 14:25 и съм жена .Въведох тези данни дано излизат.Благодаря ти предварително.

*

Vision

• 3523
« Отговор #931 -: Януари 23, 2011, 12:24:03 pm »

Vision, благодаря ти много за отговора,аз си мислих че точно това съм направила,ама явно не се е получило.Незанам как да я кача наталната карта.   http://vitamini.name/new/astro/index.php.

Надявам се сега да стане.А иначе съм родена на 15.12.1984 в 14:25 и съм жена .Въведох тези данни дано излизат.Благодаря ти предварително.

не, не си я направила правилно картата, за друга дата и година е..опитай пак и се увери че е правилна, преди да я копираш тук..и задай конкретен въпрос, защото на този ''може ли да ми кажете нещо'' може и никой да не се отзове..на общите въпроси шанса да получиш общ и повърхностен отговор е много голям..най- добре започни да четеш сама някои теми, за да разбереш какво те интересува и след това с търсачката в сайта си намирай отговорите сама, така е най- сигурно..все пак, като си направиш правилната карта може и да се ''смили'' някой над теб.. ;)

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

« Отговор #932 -: Януари 27, 2011, 03:10:17 am »
Здравейте,
Все се случва да се обърна към астрологията в кризисни моменти.
От март миналата година имам служебни проблеми, искам да разбера дали скоро ще приключи този период. На всичкото отгоре от началото на годината съм в пика на кризата - загуба на любим човек, болести...Има ли край този ужас???
Поствам си картата тук и ще бъда благодарна на всеки, който ми каже няколко приказки.
http://vitamini.name/new/astro/index.php

*

holanda

« Отговор #933 -: Януари 27, 2011, 08:03:46 pm »
Здравейте,
Все се случва да се обърна към астрологията в кризисни моменти.
От март миналата година имам служебни проблеми, искам да разбера дали скоро ще приключи този период. На всичкото отгоре от началото на годината съм в пика на кризата - загуба на любим човек, болести...Има ли край този ужас???
Поствам си картата тук и ще бъда благодарна на всеки, който ми каже няколко приказки.
http://vitamini.name/new/astro/index.php

аз не виждам карта,мила  :-\.
не можеш ли да построиш една в astro.com ? :)

« Отговор #934 -: Януари 27, 2011, 08:37:33 pm »
Хм :-\ Линкът, който съм постнала не отваря ли карта?

Дано така стане:

http://www.astro.com/cgi/aclch.cgi?btyp=ack;cid=pihfileN2nPNq-u1106647499&lang=e&nhor=7342308

*

Asol

• 4140
« Отговор #935 -: Януари 27, 2011, 08:42:34 pm »
Картата се отваря, но няма градуси, но май Уран е върху Слънцето, което има опозиция със Сатурн.

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #936 -: Януари 27, 2011, 09:20:44 pm »
ИМАМ ВЪПРОС :blink:
Искам да си направя сама някои тълкувания и синастрична карта.Нямам пълни данни /час/ на раждане.Знам, че е абсурдно и би било доста неточно, но помогнете, какви данни да задам на програмата.Дали това да е 12 на обяд или нещо друго? Поне ще мога да видя някои аспекти между планетите :-\ Дайте ум как да постъпя :rolleyes: За което, разбира се, предварително благодаря :blink:

« Отговор #937 -: Януари 27, 2011, 09:52:24 pm »
Моля някой да ми каже от къде в astro.com мога да видя дали имам съвпади с някои от неподвижните звезди?
Благодаря. :blink:

« Отговор #938 -: Януари 27, 2011, 10:24:52 pm »
Намерих от къде. ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #939 -: Януари 27, 2011, 10:27:30 pm »
Моля някой да ми каже от къде в astro.com мога да видя дали имам съвпади с някои от неподвижните звезди?
Благодаря. :blink:

----> Additional objects
----> add some fixed stars (тук са само някои от тях).

А в най-долното прозорче са астероидите. Те са кодирани. търсиш ги в списъка и въвеждаш кода ведно прозорче, може и със запетайки да въведеш няколко подред.

А най-популярния сайт за неподвижните звезди е този: http://www.constellationsofwords.com/Fixedstars.htm
Тука са дадени с градусите. допуска се 0,5 гр. орбиса с планети.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥