Здравей Гост

НОВОБРАНЦИ

• 2121 Отговора
  • 330699 Прегледи
*

Nova

• *
  • 353
Re:НОВОБРАНЦИ
« Отговор #960 -: Февруари 22, 2011, 06:21:58 pm »
Според мен е знаков, защото градусите са 10....Какво трябва да ги подбутва? някое квадратче? :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #961 -: Февруари 22, 2011, 06:35:50 pm »
Според мен е знаков, защото градусите са 10....Какво трябва да ги подбутва? някое квадратче? :blink:

Da..... ;D

Хубав ден! Пожелайте ми късмет.... :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #962 -: Февруари 22, 2011, 07:06:53 pm »
Много, много късмет ти пожелавам, независимо, че не те познавам! :blink:

« Отговор #963 -: Февруари 22, 2011, 07:47:10 pm »
на моя син пък Юпито му е на 29гр в лъв/12дом. Там повлиява  АСц,навярно ;)

Късмет и успех,Марая! Ще ти върви по вода !-" вЕрвайте ми!"/в Шумен вали сериозен сняг! /
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

« Отговор #964 -: Февруари 23, 2011, 02:26:05 am »
То стана вечер докато се добера до компа днес, за това ти желая приятна и усмихната вечер, Марая!
 :kissd:

*

Alric

• *
  • 358
« Отговор #965 -: Февруари 23, 2011, 11:37:15 pm »
Здравейте!
От скоро астрологията ме заинтригува и затова реших да се регистрирам във вашия форум  :blink: .Докато си разглеждах
наталната карта видях, че имам интересен Т квадрат, образуван от Меркурий, Юпитер, Сатурн, Уран и Нептун.В нета има доста информация и индивидуалните интерпретации по знак и дом на участващите планети са ми известни, но нямам идея как
да тълкувам начина им на взаймодействие.Въпросът ми е какво точно означава тоя Т квадрат и доколко разположението му
(3те върха са на AC,MC и IC) усилва негативното му влияние(от гледна точка на това, че ъгловите планети са по-силни)?
« Последна редакция: Април 10, 2011, 10:50:54 pm от Alric »

*

holanda

« Отговор #966 -: Февруари 24, 2011, 12:18:36 am »
охо,картата ти прилича на моята (има и разлики,разбира се).

Тао-то по осите + кардинални знаци те прави много устремен,ориентиран към реализация на планове и таланти.Вътрешно усещаш,че първенството ти се полага,мотивацията ти е силна и вероятно успяваш да се наложиш като авторитет,околните те усещат като такъв.
Тао-то е доста напрегнат аспект ,при теб връх е Меркурий т.е. възможно е да изпадаш в ситуции,в които трябва да докажеш интелекта и умствения си капацитет,технически умения...
не сключва плавни аспекти,това е малко тъжно  ;D,защото понякога ще се чувстваш неразбран,''невъзнаграден'' за нещата,които знаеш или си казал...
но не е болка за умиране,предполагам си доста умно момче и имаш шансове да впрегнеш потенциала си,за да постигнеш успех.

*

Uran

• 6041
« Отговор #967 -: Февруари 24, 2011, 12:23:56 am »
Имате ли ангажимент към възрастни близки, който ви кара да се чувствате ограничен?

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #968 -: Февруари 24, 2011, 12:37:57 am »
майка ми има Т квадрат на меркурии с юпитер, нептун и сатурн, никакви положителни аспекти към мерка.. понякога ужасно много ме дразни с приказките си, и много обича да опитва да ме блъфира с нейни измислици / някой път и връзва /.. и обиждалото й е много плитко, но за това си има други причини, обича много да чете.. при теб, Алрик, има ли нещо подобно?
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

holanda

« Отговор #969 -: Февруари 24, 2011, 12:43:34 am »
майка ми има Т квадрат на меркурии с юпитер, нептун и сатурн, никакви положителни аспекти към мерка.. понякога ужасно много ме дразни с приказките си, и много обича да опитва да ме блъфира с нейни измислици / някой път и връзва /.. и обиждалото й е много плитко, но за това си има други причини, обича много да чете.. при теб, Алрик, има ли нещо подобно?

а в кой дом е Мерка при майка ти ?  :-\

това за блъфирането е смея да кажа *правило*,и аз обичам да вкарвам опонентите си в игрички,да не могат да се отплетат..:Д ако са лисанци,и аз се оплитам покрай тях..

*

xtz

• **
  • 633
« Отговор #970 -: Февруари 24, 2011, 12:47:16 am »

а в кой дом е Мерка при майка ти ?  :-\

това за блъфирането е смея да кажа *правило*,и аз обичам да вкарвам опонентите си в игрички,да не могат да се отплетат..:Д ако са лисанци,и аз се оплитам..

В 1ви дом, значи като ги вкараш в игричка и почнат да се ядосват, значи си улучила, но момента е отминал.. ако се правят на небрежни и нехаещи си в 10ката, мама се оплита много  ;D

Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

holanda

« Отговор #971 -: Февруари 24, 2011, 12:58:19 am »
В 1ви дом, значи като ги вкараш в игричка и почнат да се ядосват, значи си улучила, но момента е отминал.. ако се правят на небрежни и нехаещи си в 10ката, мама се оплита много  ;D

о,аз ги държа нащрек (при мен е в 12 дом,в съвпад със Слънце и Марс),
под привидно нехаен израз ги въртя в схемитИ и ако знаеш как си четкам егото като почувствам,че кълвят..най-обичам да го правя,докато се храня  ;D,спокойното изражение и минутите,докато не отговарям,за да си сдъвча хапката (а те отстрани дебнат и се пукат от възмущение)..много добре се сливат със ситуацията,може дори да не съм права,но ''топката е в мен''  ;D

майка си знаеше и не идваше,докато се храня,чака да свърша..хитрушата тя  ;D

*

Alric

• *
  • 358
« Отговор #972 -: Февруари 24, 2011, 01:00:31 am »
На въпроса на Уран - нямам ангажименти към мои близки, които да ме карат да се чувствам ограничен

жълтолилава  - мотивацията определено не ми  е кой знае колко силна,също не обичам да се налагам като авторитет и
да действително горкия ми Меркурий е доста зле от към аспекти  ;D.

Edit:

xtz - не обичам каквито и да било игрички и блъфове  :blink:.
« Последна редакция: Февруари 24, 2011, 01:07:45 am от Alric »

*

xtz

• **
  • 633
« Отговор #973 -: Февруари 24, 2011, 01:09:26 am »

о,аз ги държа нащрек (при мен е в 12 дом,в съвпад със Слънце и Марс),
под привидно нехаен израз ги въртя в схемитИ и ако знаеш как си четкам егото като почувствам,че кълвят..най-обичам да го правя,докато се храня  ;D,спокойното изражение и минутите,докато не отговарям,за да си сдъвча хапката (а те отстрани дебнат и се пукат от възмущение)..много добре се сливат със ситуацията,може дори да не съм права,но ''топката е в мен''  ;D

майка си знаеше и не идваше,докато се храня,чака да свърша..хитрушата тя  ;D

хаха, хиенка  ;D създаваш им психо напрежение  ;D

*

holanda

« Отговор #974 -: Февруари 24, 2011, 01:26:23 am »
жълтолилава  - мотивацията определено не ми  е кой знае колко силна,също не обичам да се налагам като авторитет и
да действително горкия ми Меркурий е доста зле от към аспекти  

не става въпрос за това да се налагаш,а че ще искаш да развиеш потенциалите си,
предполагам си техничар,добре се справяш с детайлите..може би ти се налага да комуникираш с хората повече..

а честността не ти я оспорваме,имаш Луна в Лъв и Слънце в Дева,обичаш яснотата във всяко едно отношение  :blink:

за мотивацията предположих,но ако не е така,значи съм се повлияла от моите аспекти-при теб Мерк е сам,при мен е със Слънце и Марс,мечтая си като порасна да стана шефка  ;D
очаквах и при теб да има нещо подобно,защото планети по осите внушават едно вътрешно усещане,че натива заслужава това,което иска..съвсем спокойно се приближава към целта,защото мисли,че му се полага..
затова такива хора успяват повече. Там беше връзката и с това,че хората те усещат като авторитет..не като доминантен,а такъв,който може да се развие.Предполагам ти се доверяват,надежден си ?

нещо такова е общо взето с планети по ъглите..

xtz,да не ти се случва да ядеш с мен,ако съм ти се подразнила и решила 'те въртъ  :P книги ногу не четъ  ;D
« Последна редакция: Февруари 24, 2011, 01:34:44 am от жълтолилава »

*

Alric

• *
  • 358
« Отговор #975 -: Февруари 24, 2011, 02:20:42 am »
Това с вътрешното усещане ,че заслужавам ми е познато, но то се проявяваше докато бях по-малък.В последствие
се освободих от него.

« Отговор #976 -: Февруари 28, 2011, 06:27:02 am »
Здравейте отново на всички. Имам една молба. ще кача карта на един човек, който много ми допадаше до преди една година, направо си бях \"хлътнала\" по него...., но 3-4 години беше само едно хубаво приятелство. Днес направих картата му и ме изненада съвпада на Плутон с Лилит и съвпада на Венера със Слънце. Как бихте интерпретирали тази карта. За съжаление не зная часът на раждане. ще съм ви много благодарна!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #977 -: Февруари 28, 2011, 06:57:32 am »
Здравейте отново на всички. Имам една молба. ще кача карта на един човек, който много ми допадаше до преди една година, направо си бях \"хлътнала\" по него...., но 3-4 години беше само едно хубаво приятелство. Днес направих картата му и ме изненада съвпада на Плутон с Лилит и съвпада на Венера със Слънце. Как бихте интерпретирали тази карта. За съжаление не зная часът на раждане. ще съм ви много благодарна!

Ексцентричен , прекалено свободолюбив,говори бързо...мисли бързо....светъл мъж.... ;D
Скрива емоциите....,пресметлив,финансово осигурен...,разведен или разделен.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #978 -: Февруари 28, 2011, 07:14:37 am »
Никога не се е женил...За бързия ум е точно така, изключително интелигентен, с много изтънчен вкус, рисува страхотни пейзажи, готви перфектно и сервира със стил, но.......

« Отговор #979 -: Февруари 28, 2011, 07:19:20 am »
Извинявай, Марая..., а възможно ли е да не си пада по жени??? Имам някакво такова усещане...