Здравей Гост

НОВОБРАНЦИ

• 2121 Отговора
  • 329552 Прегледи
*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
Re:НОВОБРАНЦИ
« Отговор #1000 -: Февруари 28, 2011, 11:09:03 pm »
мислите ли, че квадрат между юпитер и плутон може да дава малко по-голямо дупе и крака в сравнение с горната част на тялото?  :-\
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

123

• *
  • 230
« Отговор #1001 -: Март 01, 2011, 04:53:55 pm »
Незнам, мисля си че ... щом е квадрат ... има силна енергия между Юпитер и Плутон. Ако Плутон е дупето, а Юпитер си е голям .... Пак глупости само питате (или просто дето се вика е от подсъзнанието ...  :rolf: :rakeattack:) Кой го измисли тва подсъзнание ..., не можеше ли само със  съзнание да се разминем ....
Всеки трябва да намери собствен път в живота ..., защото живота си е негов, такъв какъвто си го е избрал, още преди да дойде на този свят ...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1002 -: Март 02, 2011, 07:50:00 pm »
Другото е Марс/Плутон на Дсц Скорпион ---- какво да го правя това чудо? Как да отработя този аспект, защото често ми се случва във взаимоотношенията ми с другите да се чувствам подтискана; манипулирана, ако щете. И си е така ;) Провокирам  разни комплексарски прояви, особено в противоположния пол ;D Факир съм  :19:

С Марс и Сатурн на ДС, при това в Скорпион, може да привличаш доминиращи партньори, с желание да те контролират по някакъв начин. Но този съвпад има и своите предимства, като всеки друг аспект в астрологията. Помага на човек да развие вътрешна сила и непоколебимост, да се научи да се владее, особено при сблъсък с кризисни ситуации или някаква провокация, а те често могат да идват от "другите", имайки предвид, че този съвпад попада върху ДС. Не казваш в кой знак ти е Слънцето. Има ли някакъв аспект с Марс и Сатурн?

Цитат
Чудя се какво да попитам първо. Нека започна с Луната (бих я определила като най-важната в хороскопа). Та, нещо да кажете за Луна в съвпад с Ю.Възел (кету)? Ю. възел е в дева, а луната 3* във Везни в 6ти дом. Луна упр.3 дом. Според сидералния зодиак и 2те са в Дева, 6ти дом.

Този аспект не може да се тълкува откъслечно, Луна/Кету може да има различно значение според хороскопа, ако се разглежда през призмата на индийската астрология. От астромедицинска гледна точка храносмилателният и чревен тракт може да е уязвим.

Цитат
Освен това и усещам настроенията и нагласите на другите и понякога е много натоварващо, защото се опитвам да подхождам с разбиране. Но в някои случаи ми трябва огромно разбиране и това ме изморява психо-емоционално.

Това идва от съвпада Луна/Кету, предполагам. Човек може да е по-сензитивен, но му трябва време да си презареди батериите, да се оттегли на тишина и спокойствие, далеч от шумната тълпа и забързаното ежедневие.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1003 -: Март 02, 2011, 10:35:20 pm »
Асц в Навамша е Рак, а Луната в 9ти, в съвпад със Сатурн, Слънце, Марс в Риби. Не знам какво ще рече. :rolleyes:

На прима виста в двете карти (раши и навамша) е заложено да има интерес към духовните и окултни науки и способности в тяхното изучаване. Тази карта би могла да принадлежи и на астролог.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1004 -: Март 03, 2011, 04:21:33 am »
Явно ми е още рано или ми трябва повече време :lol:, защото съм съвсем в началото, а астрологията ми е интересна, както и алтернативната медицина.

В тази връзка да попитам за здравословните проблеми какво се гледа? В момента съм в Раху даша и проблемите в тази област са с неясен произход (хронични алергии). Не се среща често, аз друг като мен не познавам. Голям стрес за имунната система.

Би ли посочила къде е Нептун в натала ? Транзита му през 6-ти дом ли е?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1005 -: Март 03, 2011, 04:43:19 am »
В тази връзка да попитам за здравословните проблеми какво се гледа? В момента съм в Раху даша и проблемите в тази област са с неясен произход (хронични алергии). Не се среща често, аз друг като мен не познавам. Голям стрес за имунната система.

Предполагам, че транзитът на Сатурн през знака на Луна/Кету е изострил някои латентни болежки. Доколкото се сещам, Кету даваше акутни заболявания, т.е. с рязко протичане, с лек марсов отттенък. По Раху и Сатурн са хроничните заболявания.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #1006 -: Март 03, 2011, 05:29:43 am »

В тази връзка да попитам за здравословните проблеми какво се гледа? В момента съм в Раху даша и проблемите в тази област са с неясен произход (хронични алергии).
Не се среща често, аз друг като мен не познавам. Голям стрес за имунната система.

Би ли описала към какво са ти алергиите и как се проявяват
( вече познаваш друг)   ;)

Даммм...Нептун има вина за алергиите, но може да са от проблеми
с жлъчката, ако са хранителни - моля, уточни
Естествени минерали и амулети

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #1007 -: Март 03, 2011, 05:36:00 pm »
Shreya , определено стресът и неудовлетвореността може да са
" спусъка " за алергичните реакции. Луна съвпад с Кету  -6 дом
показва, че трябва да се научиш да не си болезнено амбициозна
в работата , да спазваш хранителен режим и диета, както сама
си забелязала. 6- дом е и дома на хигиената и грижите за здравето
особено ако знака Дева е там.
Периодичното пречистване на организма е препоръчително
да се прави за по 3-7 дни на плодове и зеленчуци/ сокове и т.н. с много
минерална вода и билкови чайове.
Носенето на наниз от Авантюрин има много благоприятно
въздействие върху обривите.

*

Uran

• 6041
« Отговор #1008 -: Март 03, 2011, 06:26:56 pm »
Шрея, проф. Златко Пенев- дерматолог има една специална диета. Прилагала съм я. Има ефект, но е доста зверска. Трябва да се лишиш от всички плодове и зеленчуци с червен, син и оранжев цвят.Никакви консерванти и месо както и овчи млечни продукти. Шоколад-Тц също. :(
При мен тази диета беше съпроводена и с поглъщането на1 шепа витамини + инжекции с екстракт от плацента.

*

123

• *
  • 230
« Отговор #1009 -: Март 03, 2011, 07:17:59 pm »
Ужас  :-X, кви са тия инжекции с плацента  :-X.

Нещо за моя шести дом някой може ли да ми каже ... какво и как трябва да спазвам - 30 май 1980 - 23:15 (за часа не съм много сигурна, напоследък взех да си мисля, че не е много точен, понеже ми се струва че К8 трябва да ми е в Дева, а не в Лъв, до този извод стигнах, след ... осмислянето ми на връзките с партньорите ... прекалено много слушам, и се подчинявам, а май не трябва да е така ... но общо взето към партньорството (то това не беше ли К7  :-\ се отнасям като Дева ... или може би като РАК  :-\, който ми е на ДСЦ ???)

Аз лично за себе си съм стигнала до извода - малко и с помощта на астрологията, че трябва да спазвам по-голяма лична хигиена, двигателен режим (за това все не ми остава време  :-\) и по голямо внимание към нещата, с които се храня (но и това незнам, кое е полезно за мен и кое не)
« Последна редакция: Март 03, 2011, 07:25:38 pm от 123 »
Всеки трябва да намери собствен път в живота ..., защото живота си е негов, такъв какъвто си го е избрал, още преди да дойде на този свят ...

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #1010 -: Март 03, 2011, 07:20:53 pm »
Шрея, проф. Златко Пенев- дерматолог има една специална диета. Прилагала съм я. Има ефект, но е доста зверска. Трябва да се лишиш от всички плодове и зеленчуци с червен, син и оранжев цвят.Никакви консерванти и месо както и овчи млечни продукти. Шоколад-Тц също. :(
При мен тази диета беше съпроводена и с поглъщането на1 шепа витамини + инжекции с екстракт от плацента.

Това само с цветовете не го разбирам - ЧЕРВЕН, СИН и ОРАНЖЕВ   :o
на какво се основава ?  за останалото е така ....
( сини патладжани и сини сливи - да , не се препоръчват )
но цитрусови плодове, съм пила в изобилие с отличен ефект - портокали, грейпфрути,
( сок от портокали се дава на бебетата ) и много са ми чудни тези
доФтори, ама няма да споря с тях   ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #1011 -: Март 03, 2011, 07:23:39 pm »
Чувала съм от лекари, че бялата диета е много подходяща за прочистване на организма - 3 дни ядеш само бели неща. Сестра ми я спазва по препъръка на личната си лекарка.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

123

• *
  • 230
« Отговор #1012 -: Март 03, 2011, 07:27:11 pm »
Чувала съм от лекари, че бялата диета е много подходяща за прочистване на организма - 3 дни ядеш само бели неща. Сестра ми я спазва по препъръка на личната си лекарка.

Бял боб ... ряпа може би ... друго не се сещам бяло, честно. Ааа и кисело и прясно мляко, но те в момента на пазара са бъкани с боклуци ... Бял хляб не ми се вярва да са й препоръчали - не е полезен. Сиренето също не е полезно в големи количества - солено е, и ако не е обезмаслено ...

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #1013 -: Март 03, 2011, 07:31:48 pm »

Какви са аргументите ?   Прясното мляко не се препоръчва при алергии   :-[

*

Stella

• 7765
« Отговор #1014 -: Март 03, 2011, 07:32:31 pm »

Бял боб ... ряпа може би ... друго не се сещам бяло, честно. Ааа и кисело и прясно мляко, но те в момента на пазара са бъкани с боклуци ... Бял хляб не ми се вярва да са й препоръчали - не е полезен. Сиренето също не е полезно в големи количества - солено е, и ако не е обезмаслено ...

Не беше никак лесно да се ограничи до бялото, но само за 3 дни успяваш.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #1015 -: Март 03, 2011, 07:36:26 pm »
Какви са аргументите ?   Прясното мляко не се препоръчва при алергии   :-[

Не зная какви са аргументите, но зная че алергиите са строго специфични, докато не се превърнат в полиалергии, тогава ставаш алергичен  към почти всички обичайно срещани алергени. (Сестра ми не беше алергична към мляко).

*

Stella

• 7765
« Отговор #1016 -: Март 03, 2011, 07:39:12 pm »
Ох, момичета, много ми е приятно, но имам малко работа...ще се върна по-късно.
Shreya, би ли ми пратила данните си на лични, с часа и мястото на раждане.
Искам да ти погледна картата и да видя какви точно транзити си имала през описаните години.

*

Uran

• 6041
« Отговор #1017 -: Март 03, 2011, 07:39:31 pm »
При мен тази алергия се пръкна на около 20 годишна възраст и беше придружена и с проблеми със зъбите.
За част от плодовете и зеленчуците забраната предполагам е била свързана с каротина, но за другите...незнам.
Примерно: зелени ябълки и чушки (пресни)-Да, но червени-НЕ.

*

123

• *
  • 230
« Отговор #1018 -: Март 03, 2011, 07:41:59 pm »
При мен тази алергия се пръкна на около 20 годишна възраст и беше придружена и с проблеми със зъбите.
За част от плодовете и зеленчуците забраната предполагам е била свързана с каротина, но за другите...незнам.

Кои ви ги казва тези неща какво да се яде и какво не? На мен личната нищо не ми казва? А при витилиго? Някой знае ли какво трябва да се яде и какво не?

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #1019 -: Март 03, 2011, 07:51:03 pm »

И какво има против много полезния сок от ЧЕРВЕНО цвекло например ?

( въпроса е риторичен - не очаквам отговор )

е, за проблема със зъбите - не мога да намеря отговор, защо Сатурна е намесен  :(
( лично в мойта карта си го знам Сатъра,  че ми разваля костите  и зъбите, но защото
ми аспектира Слънце в Овен)