Здравей Гост

НОВОБРАНЦИ

• 2121 Отговора
  • 329028 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re:НОВОБРАНЦИ
« Отговор #1020 -: Март 03, 2011, 07:51:24 pm »
Тогава се сблъсках за първи път с лекарско безхаберие и очевидна некомпетентност. За емпатия, отговорност, желание да се стигне до сърцевината на проблема пък съвсем НЕ.
А беше все още соц. Ходих в София в клиниката по дерматология и май и венерически болести и от там лекарката ми препоръча да се обрна към Зл. Пенев. За да вляза в кабинета му-пак протекции и то за някакви си 10 минути внимание. :-X
Нямаше интер нет. :-X :-X Ако тези неща ми се бяха случили сега при наличието на толкова инфо и канали..много от лошите последствия щяха да ми бъдат спестени.

*

123

• *
  • 230
« Отговор #1021 -: Март 03, 2011, 07:53:34 pm »
Ако тези неща ми се бяха случили сега при наличието на толкова инфо и канали..много от лошите последствия щяха да ми бъдат спестени.
Абе то всеки така си мисли, ама някой път ... каквото е трябвало да става - става и това е положението.
Всеки трябва да намери собствен път в живота ..., защото живота си е негов, такъв какъвто си го е избрал, още преди да дойде на този свят ...

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #1022 -: Март 08, 2011, 09:47:17 pm »
Имам ТЪП :( въпрос...Ако марс е в първите градуси на рак, а луната в последните на близнаци и има съвпад, същият под влиянието на кой знак е...

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #1023 -: Март 08, 2011, 10:00:56 pm »
Имам ТЪП :( въпрос...Ако марс е в първите градуси на рак, а луната в последните на близнаци и има съвпад, същият под влиянието на кой знак е...

Проверява се часа на раждане дали е точен, защото Луната е бърза и
може съвпада да е в Рак
Естествени минерали и амулети

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #1024 -: Март 08, 2011, 10:03:22 pm »

Проверява се часа на раждане дали е точен, защото Луната е бърза и
може съвпада да е в Рак
Хиляди благодарности :blink:

« Отговор #1025 -: Март 09, 2011, 05:39:28 pm »
В натала си имам опозиция на Слънце/Уран. Транз Уран започва да опозира наталния ми/започва моята Уранова опозиция/ и вс това е в съвпад с моето Слънце и Луна в 8дом,а транз Плутон навлиза в 5дом...Да очаквам ли,че ще проимам смелост/най-накрая/ да се разделя със сегашния мъж до мен/но и да се появи МОЯ,постоянния вече такъв/?:rolleyes: ;D А и фнапоследък съм като в очакване някакво,но на нищо ,реално...чувствам се по-различно от обичайно
« Последна редакция: Март 09, 2011, 05:53:08 pm от марсин »
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #1026 -: Март 09, 2011, 06:03:25 pm »
В натала си имам опозиция на Слънце/Уран. Транз Уран започва да опозира наталния ми/започва моята Уранова опозиция/ и вс това е в съвпад с моето Слънце и Луна в 8дом,а транз Плутон навлиза в 5дом...Да очаквам ли,че ще проимам смелост/най-накрая/ да се разделя със сегашния мъж до мен/но и да се появи МОЯ,постоянния вече такъв/?:rolleyes: ;D А и фнапоследък съм като в очакване някакво,но на нищо ,реално...чувствам се по-различно от обичайно

Има цяла тема писана за Урановата опозиция:
http://astrosite.org/forum/index.php/topic,3985.0.html

Ако Слънцето ти е в Овен, при ингреса на Уран в Овен
ще можеш да се разделиш с мъжа , но и с парите му....   ;D

( ако има де, нали трванзита е в 8-дом )
Естествени минерали и амулети

« Отговор #1027 -: Март 09, 2011, 06:22:28 pm »
не искам да ви спамя темата с такива въпроси...Този мъж ме е обсебил явно,защото има доста сериозни слабости,а нещо не ми дава смелост да скъсам с него, от 1 г му се "каня" и все нищо не правя по въпроса...Снощи празнично се поскарахме...явно и се страхувам от самота... :blink:
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

« Отговор #1028 -: Март 11, 2011, 08:01:04 pm »
Какво ще кажете за хороскопа на зачеването? Мисля че в Индия го предпочитат пред стандартния - на раждането. Може и да бъркам страната.

*

123

• *
  • 230
« Отговор #1029 -: Март 11, 2011, 10:51:09 pm »
Незнам ... по темата за зачеването ...

Но в темата за Новобранците ... да попитам ... запознах се с едно момче ... и днес му научих датата на раждане ... Негов Уран Стрелец е в съвпад с моя К12 и прави тригон със СЛВ в лъв в 7 дом, също и негови Слънцето, Мерк, Марс и Лилит попадат в мой 7 дом (един път да не е някой дето да ми е само в 8 дом  ;D) Също и негов Нептун в мой 12-ти дом квадратира моя Лилит ... Нещо да кажете по темата?
Всеки трябва да намери собствен път в живота ..., защото живота си е негов, такъв какъвто си го е избрал, още преди да дойде на този свят ...

*

123

• *
  • 230
« Отговор #1030 -: Март 12, 2011, 03:15:05 am »
Също и негов Нептун в мой 12-ти дом квадратира моя Лилит ... Нещо да кажете по темата?

Айде аз ще кажа ... светка ме за някви магии, вудо магии и такива чудеса  ;D

*

holanda

« Отговор #1031 -: Март 12, 2011, 03:18:45 am »
Айде аз ще кажа ... светка ме за някви магии, вудо магии и такива чудеса  ;D

пръсни го със светена вода тоя и ще изчезне на секундата  :mellow:

*

123

• *
  • 230
« Отговор #1032 -: Март 12, 2011, 03:25:10 am »
Айде аз ще кажа ... светка ме за някви магии, вудо магии и такива чудеса  ;D
пръсни го със светена вода тоя и ще изчезне на секундата  :mellow:
Ми не по скоро от разговора с него разбрах, че който зло прави, зло намира ... И, че ... не е хубаво да се завижда, ама аз тва си го знам ..., не е хубаво да се завижда на никого за нищо, щот ... не му живееш живота да знаеш кое как е .... може пък въобще да е нямало за кво да му завиждаш на тоя човек ... ама ... тва е хорската злоба ... все другите ти се струва, че са по добре от теб ... Аз вече не мисля така, надявам се и други хора да се сетят от къде изгрява слънцето ...

П.С. Ей опасно лапе тва, ще ме научи на позитивизъм  :rolf: с тоз неговия стрелчешки Уран ....
« Последна редакция: Март 12, 2011, 03:30:08 am от 123 »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1033 -: Март 12, 2011, 05:09:11 am »
В някои древни книги обещават равновесието да ни застигне отвъд...

Но в живота тук и сега по-често се случва равновесието да ни застигне отзад.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #1034 -: Март 22, 2011, 12:13:06 am »
Какво ще кажете за хороскопа на зачеването? Мисля че в Индия го предпочитат пред стандартния - на раждането. Може и да бъркам страната.
Това е интересен въпрос, но с ректификация ли стигат до точния час ? :rolleyes:

Може ли някой да обясни с 2 думи какво представлява Навамша картата?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1035 -: Март 22, 2011, 05:17:38 am »
В някои древни книги обещават равновесието да ни застигне отвъд...

Но в живота тук и сега по-често се случва равновесието да ни застигне отзад.  ;D

Не е зле...все пак е аспект... ;D ;D
А ич йок? :rolleyes: :-\ :P ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #1036 -: Март 23, 2011, 06:32:36 am »
Имам и аз един един въпрос, за които до сега не намерих никъде отговор... Лунният възел които се отбелязва на картите как да разбера дали е северен или южен. Благодаря ви.
 :blink: eto po tozi na4in otbelqzan koi e? :vlu:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1037 -: Март 23, 2011, 06:43:32 am »
Имам и аз един един въпрос, за които до сега не намерих никъде отговор... Лунният възел които се отбелязва на картите как да разбера дали е северен или южен. Благодаря ви.
 :blink: eto po tozi na4in otbelqzan koi e? :vlu:

Северния , а Южния е точно с/у него... ;) ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #1038 -: Март 23, 2011, 06:55:08 am »
Благодаря, Марая...пак  ми се отзова в нужда! Наистина никъде не намерих определение за това как се изписва северен и южен . А съм много запалена по астрологията и чета всичко наред, но да прескачам стъпалце и да си фантазирам за неща, които трябва да се знаят със сигурност не е добре. Може и смешно да е да питам за нещо толкова елементарно...., но с питане и Цариград се намира. А чрез този форум направо изкарах курс по астрология
 :88:

« Отговор #1039 -: Март 28, 2011, 02:21:13 am »
Здравейте! Имам една питанка към тези, които имат повече опит със Zet-овете. Как мога да си включа Vertex-a да се изобразява върху картите, било то натални или транзитни?
I will never drag myself out of this, the shadows of my past bogging me down.
Feeling lost in turmoil and crisis, my face forever set in an endless frown.