Здравей Гост

НОВОБРАНЦИ

• 2121 Отговора
  • 329505 Прегледи
Re:НОВОБРАНЦИ
« Отговор #1040 -: Март 28, 2011, 02:50:06 am »
Отиваш от лентата горе в Tables --> Virtual Planets and Objects и след като излезе прозорче със списъка на тези обекти, от него избираш Vertex-а (почти в началото е, след ураническите планети) с кликване на левия бутон на мишката в най-лявото поле на реда му. И арабските точки са там.

« Отговор #1041 -: Март 28, 2011, 02:53:48 am »
Отиваш от лентата горе в Tables --> Virtual Planets and Objects и след като излезе прозорче със списъка на тези обекти, от него избираш Vertex-а (почти в началото е, след ураническите планети) с кликване на левия бутон на мишката в най-лявото поле на реда му. И арабските точки са там.

Благодаря много! :)
I will never drag myself out of this, the shadows of my past bogging me down.
Feeling lost in turmoil and crisis, my face forever set in an endless frown.

*

missKapriz

« Отговор #1042 -: Март 29, 2011, 04:06:36 am »
програмата ЗЕТ може ли да смята Хилега

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1043 -: Март 29, 2011, 04:16:29 am »
В твоята едноименничка го има - Солар Файър, ако те устройва.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Vision

• 3523
« Отговор #1044 -: Март 29, 2011, 04:45:05 am »
програмата ЗЕТ може ли да смята Хилега

и аз рових, в моята зет8 лайт вади май само алмутен, обаче извадих някакви джвъджчки, според които имам Давидова звезда и съм в потрес.. :blink:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

missKapriz

« Отговор #1045 -: Март 29, 2011, 04:48:47 am »
оооо,аз тук виждам една голяма мешавица само
а доколкото знам звездата на давид е сууупер късметлийски аспект,значи потреса ти е със знак + надявам се

*

Stella

• 7765
« Отговор #1046 -: Март 29, 2011, 04:51:31 am »
Ако включим и Хирон, имаш звездата на Давид. Обаче секстилите имат по-тясна орбиса на действие 5-6 градуса.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Vision

• 3523
« Отговор #1047 -: Март 29, 2011, 04:55:18 am »
оооо,аз тук виждам една голяма мешавица само
а доколкото знам звездата на давид е сууупер късметлийски аспект,значи потреса ти е със знак + надявам се

много +  :blink: /мешавица стана като кликнах там на нещото, иначе не ми изглежда така зет-а/..

Ако включим и Хирон, имаш звездата на Давид.

за съжаление и аз мисля, че не могат да се включват астероидите..винаги ме е било яд, че нямам нещо по- значимо в козирог, да ми затвори земята в тригон, само една веста..обаче тук я броят за важна..симпатично е.. :blink:

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #1048 -: Март 29, 2011, 03:52:20 pm »
Вижън,Давидовата звезда трябва да е съставена от планетите, които отговарят на знаците, не от хирон ,както и другите конфигурации. Солар, не винаги е късметлийска тази конфигурация. Зависи как се отработи. Тъй като е само с положителни аспекти, може да тласне и към носене по течението. Няма я борабата и онзи хъс,който да те кара да не отстъпваш
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

missKapriz

« Отговор #1049 -: Март 29, 2011, 04:19:45 pm »
Солар, не винаги е късметлийска тази конфигурация. Зависи как се отработи. Тъй като е само с положителни аспекти, може да тласне и към носене по течението. Няма я борабата и онзи хъс,който да те кара да не отстъпваш
Разбирам-нещо като да имаш само тригони в картата си.

*

Vision

• 3523
« Отговор #1050 -: Март 30, 2011, 01:43:07 am »
Вижън,Давидовата звезда трябва да е съставена от планетите, които отговарят на знаците, не от хирон ,както и другите конфигурации. Солар, не винаги е късметлийска тази конфигурация. Зависи как се отработи. Тъй като е само с положителни аспекти, може да тласне и към носене по течението. Няма я борабата и онзи хъс,който да те кара да не отстъпваш

знам че не влиза, но аз се нося по течението и без това..боря се и не отстъпвам само за убежденията и свободата си..за това, за което мислят другите че трябва да се бори човек ми е през..... ;D

но дори и да се вземат много по- малко градуси за секстилите, пак имам доста..че и тригончета..не обичам да си давам зор, и без това важните неща със зор не се придобиват, за какво да се мъча?!!.. ;)

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #1051 -: Март 30, 2011, 08:32:59 am »
Ерос е Купидон, или бъркам? Cupido имам в Зета.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1052 -: Март 30, 2011, 08:34:39 am »
Ерос е Купидон, или бъркам? Cupido имам в Зета.

Ерис и Купидон са два различни астероида... ;) :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #1053 -: Март 30, 2011, 09:05:24 am »
Е къде го този Ерос в Зета? Като напиша в гугъл Eros и ми излизат купидончета ;D Ерос на гръцки, Купид на латински :rolleyes:

« Отговор #1054 -: Март 30, 2011, 08:50:46 pm »
Марая е написала Ерис, което е различно от Ерос!!!

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #1055 -: Март 31, 2011, 04:28:11 am »
А аз говорех за Ерос и е логично да си помисля, че е грешка в изписването!
« Последна редакция: Март 31, 2011, 04:36:32 am от Shreya »

« Отговор #1056 -: Март 31, 2011, 04:35:15 am »
Марая е имала предвид точно Ерос
Ерос го има със сигурност в астро.ком

Ерос го има,но трябваше да се въведе номер,а това,което е изписано там е Ерис,доколкото си спомням :blink:

*

missKapriz

« Отговор #1057 -: Март 31, 2011, 04:39:11 am »
Ерос е 433 :blink:

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #1058 -: Април 04, 2011, 11:27:55 pm »
Не знам дали тук е мястото да пиша, но просто искам да споделя лично наблюдение върху няколко индивида  ;D

близнаци + риби - комбинация от слънце, луна или асц.
Ти го пращаш до магазина за нещо, а то се връща с цял плик   :rolf:
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

123

• *
  • 230
« Отговор #1059 -: Април 07, 2011, 02:40:19 am »
Хелооуу, отдавна не съм се разписвала тук - само да кажа, че при транзитен Мерк Овен в 3-ти дом в тригон с натален Нептун 11-ти и възел в 7-ми, едно приятелче ме заведе на интервю за работа  ;)
Всеки трябва да намери собствен път в живота ..., защото живота си е негов, такъв какъвто си го е избрал, още преди да дойде на този свят ...