Здравей Гост

НОВОБРАНЦИ

• 2121 Отговора
  • 330742 Прегледи
Re:НОВОБРАНЦИ
« Отговор #1100 -: Май 05, 2011, 06:21:12 pm »
за домашно ползване ми е много добра,ползвам и за козметични цели и за лечение/евентуално  :wub:
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1101 -: Май 05, 2011, 06:23:37 pm »
И аз си съобразявам козметичните процедури с лунния календар - с фазата, лунния ден и стоянка. Фризьорките вече ми се смеят, защото знаят, че дебна специални фази и само тогава ходя да се подстригвам.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1102 -: Май 05, 2011, 06:39:27 pm »
Ау,много "работят" тия фази на луната,обаче- основно се  съобразявам с нарастване /набавяне на нужното/ и намаляване/чистене на ненужното/ на луната. Избягвам да споделям това с колежките,щото не се отнасят сериозно към тази материя/не подозират колко грешат,обаче/ ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1103 -: Май 05, 2011, 06:42:45 pm »
И аз вече избягвам да споделям, макар че не работя в колектив.
Само на последната ми работа реагираха с разбиране и интерес, но средата беше по-интелигентна - филолози, лигвисти. На всички предишни места колегите подхождаха с присмех и подигравка, но там си бяха от кол и въже събрани (по шуробаджанашка линия).  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1104 -: Май 05, 2011, 11:05:11 pm »
 Хора, как да си изтълкувам стационарен Плутон в 12 дом Дева?  :-\

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #1105 -: Май 06, 2011, 04:30:25 am »
Като стана въпрос за фазите на Луната, кога е най-подходящ момент за епилация, примерно? С нещо в натала трябва ли също да се съобразя? Като гледам до 12май няма благоприятен ден:(
« Последна редакция: Май 06, 2011, 05:13:34 am от Shreya »

« Отговор #1106 -: Май 06, 2011, 05:17:13 am »
Като стана въпрос за фазите на Луната, кога е най-подходящ момент за епилация, примерно? С нещо в натала трябва ли също да се съобразя? Като гледам до 12май няма благоприятен ден:(
Би трябвало да е при намаляваща Луна, за да растат по-бавно после. Така съм чувала :)

« Отговор #1107 -: Май 06, 2011, 03:37:22 pm »
за най-сигурно махам всичко излишно по новолуние,особено няколко часа преди новолунието косъмчетата и ноктите растат много по-бавно...Тогава и всякакво чистене-у дома, на документации разни,скъсване с ненужни неща, приключване на нещо...Сега луната расте/до 17,05,май беше/ и е време за започване,вкарване на полезни вещества в тялото,създаване на нови неща  ;)

*

Vision

• 3523
« Отговор #1108 -: Май 08, 2011, 04:29:18 pm »
днес научих нещо ново от есетата, които е пуснал Синухе в ''обзорни теми''..и друг път съм чела за това, но чак днес го осъзнах..

че Земята като планета е винаги на 180 градуса от Слънцето в хороскопа..при мен Земята съвпада с марс, слв и вертекс във водолей..и това променя много и завинаги усещането и отношението ми към марс и слв в хороскопа ми..
усещането ми стана като 3D, ако мога така да се изразя..земята, на която съм се родила, току що се е разминала с марс, който е ретрограден и заедно със слв се движат назад..заредена съм с първичната енергия на живота /марс/, активирана е съдбата ми /слв/, орисана съм от добрата фея /вертекс/ и съм тръгнала да излизам.. :blink:

и другото е, че след като съм се родила на земята за да служа /в шести дом/, то и слънцето ми е в 12-ти, за да може да го прави, или това е смисъла на осите, които се допълват..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

« Отговор #1109 -: Май 08, 2011, 07:26:07 pm »
Добре  заварили   :blink:

Това  сигурно  ли  е ?  
А  къде  /  с  каква  карта /  би  станало  по - ясно?  Кое  е  по-добро  за  предсказателната  астрология  транзити  или  прогресии, в  смисъл  ако  пусна  прогресии ...
А  относно   продължителността  на  периода ?  Там  на  къкво  да  обърна  внимание ?

соларните дирекции казват че добре прогнозират големи събития като брак например.

Привет,  надявам  се  , че  правилно  съм  се  ориентирала -  това  ли  са   соларните  дирекции ?
Моля , кажете  къде / т.е. коректна информация /  да  порчета  повече  за  тях  и  как  се  тълкуват  ,  до  сега  изобщо  не  съм  се  сбъсквала с тях ,  а  ми  е  доста  интересно  и  любопитно.
Ще  съм  благодарна  

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1110 -: Май 08, 2011, 07:28:36 pm »
Това не са дирекции на слънчевата дъга, а годишна карта на слънчевото завръщане (транзити в деня, в който Слънцето се завръща на наталната си позиция).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1111 -: Май 08, 2011, 07:32:03 pm »
Това не са дирекции на слънчевата дъга, а годишна карта на слънчевото завръщане (транзити в деня, в който Слънцето се завръща на наталната си позиция).

Их ,  абе  немога  да  открия  тези  дирекции в astro.com , :-[

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1112 -: Май 08, 2011, 07:46:17 pm »
Solar Arc Directions (дирекция на слънчевата дъга).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1113 -: Май 08, 2011, 07:51:34 pm »

Навярно  е  това ?

Уауууу ,  нищо  не  разбирам ...
Ако  можете  ,  помогнете  с  насоки  :-[

« Отговор #1114 -: Май 08, 2011, 11:28:54 pm »
Valski, заповядай дирекциите (в комбинация с прогресии и транзити). Дирекционните планети са в синьо.
« Последна редакция: Май 08, 2011, 11:32:58 pm от Mirabella »

« Отговор #1115 -: Май 08, 2011, 11:30:41 pm »
Valski, заповядай дирекциите (в комбинация с прогресии и транзити). Дирекционните планети са в синьо.

Мирабела,сложила си като град София,а тя е родена в Шумен,доколкото видях от горните карти  :-\

« Отговор #1116 -: Май 08, 2011, 11:31:50 pm »
Ooops... Благодаря, Ласт Кис! Сега ще поправя това. ;)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1117 -: Май 09, 2011, 02:21:05 am »

Навярно  е  това ?

Уауууу ,  нищо  не  разбирам ...
Ако  можете  ,  помогнете  с  насоки  :-[

Това са примарни дирекций....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #1118 -: Май 09, 2011, 03:46:36 am »
б
Благодаря,Мирабела,за картата :blink:
Поморнете, моля Ви малко по темата. Какво се вижда от картата? Интересува ме развод, предстоящи съжителсво или брак,бременност- там в момента съм ада.
Дайте, насоки къде да почета нещо качествено за дирекциите

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1119 -: Май 09, 2011, 05:03:26 am »
б
Благодаря,Мирабела,за картата :blink:
Поморнете, моля Ви малко по темата. Какво се вижда от картата? Интересува ме развод, предстоящи съжителсво или брак,бременност- там в момента съм ада.
Дайте, насоки къде да почета нещо качествено за дирекциите

Това , което правиш не е мн. коректно , си мисля.... :-\...
Не беше нужно да поставиш същия пост , вече го четохме.... ;D
Никой не е длъжен никому...Ако някой иска ще се включи.... ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците