Здравей Гост

НОВОБРАНЦИ

• 2121 Отговора
  • 330790 Прегледи
*

Fairy

• **
  • 559
  • Позитивна, усмихната и амбициозна :)
    • Познание
Re:НОВОБРАНЦИ
« Отговор #1140 -: Май 27, 2011, 12:21:27 am »
явно има доста теории по въпроса.  :-\

да наистина готовия "рейтинг" е спорна работа, не рядко за водеща се оказва планета, която на пръв поглед не изпъква и изненадва опитни астролози (а какво остава за любители звездобройци като мен :))) ) Пък и по отношение "програмен рейтинг" не бих се доверила на програмки като зет - те домовете и градусите бъркат...  ;D

трудно е да ме убедят, че ген-а и поддръжката не са от значение (разбира се те вървят и с вътрешното - казва се излъчване).

а за магарешките - ако беше мъж, бих ти ги препоръчала в медоносен вид...  :-[ много добре действали - така поне съм чувала...  :tongue2:

« Отговор #1141 -: Май 28, 2011, 08:23:17 pm »
Искам да попитам коя планета отговаря за билките, тъй като силно ме интересува, а нещо тотално се обърках - Нептун? А Хирон? :-\

При квадрат между У6 (Слънцето) и Нептун (АС) - може ли да се каже, че не биха имали ефект?
А при само напрегнати аспекти на Хирон към другите планети?

« Последна редакция: Май 28, 2011, 09:03:39 pm от romantica »

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1142 -: Май 28, 2011, 08:29:25 pm »
Да, Романтика, Нептун, а според мен и Хирон има отношение към нетрадиционната медицина, хомеопатията. Относно аспектите, трудно е да се каже, но в натала си имам напрегнат аспект на Хирон с Луна и точно този вид методи основно ме лекуват истински и им се доверявам напълно. Планети в 6 дом има ли там?
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1143 -: Май 28, 2011, 08:30:10 pm »
Искам да попитам коя планета отговаря за билките, тъй като силно ме интересува, а нещо тотално се обърках - Нептун? А Хирон? :-\

При квадрат между У6 (Слънцето) и Нептун (АС) - може ли да се каже, че не биха имали ефект?
А при само напрегнати аспекти на Пирон към другите планети?

бИЛКИТЕ СА НА Луната.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1144 -: Май 28, 2011, 08:35:39 pm »
Защо ги слагате билките в нетрадиционната медицина? :unsure:

Не ги слагам, така ги водят, а мен, ако питаш са си традиционна медицина даже. Но това е друга тема. 

*

Alric

• *
  • 358
« Отговор #1145 -: Май 28, 2011, 08:47:52 pm »

А при само напрегнати аспекти на Пирон към другите планети?

Аз имам квадрат на  У6 към асцендента и към управителя на асцендента, Хирона ми има предимно напрегнати аспекти (включително квадрат към У1). Билки и илачи винаги са ми помагали, даже са ме оправяли от неща, които стандартната медицина не е могла да излекува.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1146 -: Май 28, 2011, 08:56:15 pm »
Да, Съни, благодаря, аз по принцип си залюбопитствах... Фармацията и химията от какво се управляват?

Марс....и Нептун

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1147 -: Май 28, 2011, 09:06:53 pm »
Инак, ако трябва да раздробим въпроса всяка планета си отговаря за различни билки. И стига да можем да се ориентираме точно търсим по планетата на болестта или болката съответната билка, а при някои се налага приемането на противоположните им по управление. Засега в такава конкретика съм бегло запозната по въпроса, но това е в общи линии. 

« Отговор #1148 -: Май 28, 2011, 09:15:05 pm »
Благодаря ви  :blink:

Съни, нямам планети в 6 дом.

Да и аз имам само напрегнати аспекти с Хирон квадрат Меркурий (У7), опозиция Сатурн (У11), опозиция МС; квинтил Слънце (У6), квинтил Юпитер (У10), биквинтил Плутон (У8 ).

Всякакви нетрадиционни методи ми повлияват много добре. Иначе проявявам всевъзможни странични реакции към лекарствата, като най-силно се прояви преди няколко месеца към едни хормони, изписани по погрешка :angry:

Луната ми е на Ас в риби, вероятно и това е важно тук, прави секстил с Нептун.

« Последна редакция: Май 28, 2011, 09:24:12 pm от romantica »

*

Марая

• 28287
« Отговор #1149 -: Май 28, 2011, 09:21:33 pm »
Благодаря ви  :blink:

Съни, нямам планети в 6 дом.

Да и аз имам само напрегнати аспекти с Хирон. Всякакви нетрадиционни методи ми повлияват много добре. Иначе проявявам всевъзможни странични реакции към лекарствата, като най-силно се прояви преди няколко месеца към едни хормони, изписани по погрешка :angry:

Луната ми е на Ас в риби, вероятно и това е важно тук, прави секстил с Нептун.

Билките са на Луната , Нептун е планетата която отговаря за нетрадиционните лечения , в това число и лечение чрез билки...,Хирон е лечител.
Луната в Риби е достатъчно основание да се каже , че можеш да си добре повлияна от лечение на билкова основа , а още повече и мястото и на АСЦ.
Пробвай и използвай умело транзита на Хирон :blink:...

Да , точно така Съни , всяка билка има своята планета и не винаги помага тя , а онази с противоположния управител. Въобще възможностите на природата са неизчерпаеми.... :rolleyes:

« Отговор #1150 -: Май 28, 2011, 09:25:55 pm »
Марая, благодаря ти много  :blink:

« Отговор #1151 -: Юни 05, 2011, 06:07:23 am »
Искам да знам как бихте тълкували точен съвпад на Лилит и Луна в Скорпион в 5 дом ?
Става дума за картата на детето ми, според мен аспекта е кармичен и показва, че той ще се чувства пренебрегнат от мен, дори да не е така
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Марая

• 28287
« Отговор #1152 -: Юни 05, 2011, 06:10:23 am »
Искам да знам как бихте тълкували точен съвпад на Лилит и Луна в Скорпион в 5 дом ?
Става дума за картата на детето ми, според мен аспекта е кармичен и показва, че той ще се чувства пренебрегнат от мен, дори да не е така

И сега , ако дадеш и астрологично обяснение защо точно ти....и как стигна до този извод ще бъде добре.... :blink:

« Отговор #1153 -: Юни 05, 2011, 06:16:01 am »

Достатъчно е само Луна в Скорпион, за да чувства детето дистанция от страна на майката. Не знам защо е така. Наблюдавала съм карти - в един майката наистина е по-студена, в други просто детето не е получавало достатъчно внимание и любов от нея в детството си. В по-късна възраст майката се вкопчва в детето си, защото има много голяма вероятност да остане сама. Различни варианти.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Fairy

• **
  • 559
    • Познание
« Отговор #1154 -: Юни 05, 2011, 03:28:21 pm »

а ти провери ли дали лилит е true? в една от темите доста е написано по въпроса

« Отговор #1155 -: Юни 06, 2011, 05:11:07 am »
Цитат
Достатъчно е само Луна в Скорпион, за да чувства детето дистанция от страна на майката. Не знам защо е така. Наблюдавала съм карти - в един майката наистина е по-студена, в други просто детето не е получавало достатъчно внимание и любов от нея в детството си. В по-късна възраст майката се вкопчва в детето си, защото има много голяма вероятност да остане сама. Различни варианти.

не съм студена, даже напротив, както казваш направо не го оставям, но знам, че трябва свобода иначе, като нищо, ще си остана сама, ако досаждам  :-[ , добре е, че е все още на 3  :blink:
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Марая

• 28287
« Отговор #1156 -: Юни 06, 2011, 05:46:38 am »
Цитат

не съм студена, даже напротив, както казваш направо не го оставям, но знам, че трябва свобода иначе, като нищо, ще си остана сама, ако досаждам  :-[ , добре е, че е все още на 3  :blink:

Скорпионската луна не е студена , напротив тя кипи от страсти и плам....
Детето ще има проблем с жените , ще търси майка си сред тях...у всяка жена...и това ще му липсва...Наред с това ще има и доста изкушения в любовта...

*

Fairy

• **
  • 559
    • Познание
« Отговор #1157 -: Юни 06, 2011, 07:23:51 pm »
момичета и момчета

този символ стационарен ли означава  :-[

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1158 -: Юни 06, 2011, 07:27:46 pm »
стационарно-ретрограден

*

Марая

• 28287
« Отговор #1159 -: Юни 06, 2011, 07:28:28 pm »
момичета и момчета

този символ стационарен ли означава  :-[

Да...стационарен....