Здравей Гост

НОВОБРАНЦИ

• 2121 Отговора
  • 329482 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:НОВОБРАНЦИ
« Отговор #1180 -: Юни 08, 2011, 03:40:03 am »
Ок, Марая! Благодаря ти :blink:

Горещо препоръчвам това----

Сигнификатора си е сигнификатор..., но има и едни други подробности...Колкото повече дълбая дъното , толкова повече осъзнавам , че дребните детайли имат огромно значение....
И това ми доставя удоволствие...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #1181 -: Юни 08, 2011, 03:45:09 am »
Ще я потърся тази книжка благодаря ти Марая за препоръката :blink:
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Марая

• 28287
« Отговор #1182 -: Юни 08, 2011, 03:56:32 am »

Докато не е изчерпана...Страхотна книга... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #1183 -: Юни 09, 2011, 06:45:57 pm »
За избор на професия при абитуриент/кандидатстване в уни/- ще пробваме полиция и туризъм...Как да разбера коя от тези сфери е по-подходяща за него? Слънцето,Венера и Меркурий  му са в 9дом/телец , марса му е в 8дом/дали пък там не е полицията?/,Слънцето му има квадратури с Юпитер и Сатурн........всъщност мога да приложа и картата му и ще съм благодарна,ако някой ме светне  КОЯ е неговата професия?
« Последна редакция: Юни 10, 2011, 01:49:19 pm от марсин »
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

Марая

• 28287
« Отговор #1184 -: Юни 09, 2011, 07:05:22 pm »
За избор на професия при абитуриент/кандидатстване в уни/- ще пробваме полиция и туризъм...Как да разбера коя от тези сфери е по-подходяща за него? Слънцето,Венера и Меркурий  му са в 9дом/телец , марса му е в 8дом/дали пък там не е полицията?/,Слънцето му има квадратури с Юпитер и Сатурн........всъщност мога да приложа и картата му и ще съм благодарна,ако някой ме светне  КОЯ е неговата професия?
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=ntefileZOgTIX-u1293001575&lang=e&gm=a1&nhor=1&nho2=2&btyp=2&mth=gw&sday=9&smon=6&syr=2011&hsy=-1&zod=&orbp=&rs=0&ast=

В сферата на реклама , туризъм....

« Отговор #1185 -: Юни 09, 2011, 07:17:41 pm »
О, Марайче, благодаря  :wub
« Последна редакция: Юни 10, 2011, 01:48:54 pm от марсин »
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #1186 -: Юни 12, 2011, 09:14:53 pm »
Здравейте! Наскоро се регистрирах във форума, а имам 1 въпрос, който ме тормози от доста време и ще се радвам ако някой ми отговори с 1, 2 изречения. В картата на сина ми има Тао квадратура – Слънце в Близнаци 7 дом опозиция на Луна в Стрелец 1 дом и Сатурн в Дева 9 дом прави квадрат към тях. Навсякъде чета, че това води до доста трудни взаимоотношения с родителите, а при нас не е така. По какъв друг начин може да се прояви тази конфигурация?
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

« Отговор #1187 -: Юни 13, 2011, 12:35:54 am »

Марая,книгата е страхотна,но и трудна за четене.Незнам как ще бъде разбрана от новобранци в астрологията. :-\
Докато дишаш...надявай се!

*

Uran

• 6041
« Отговор #1188 -: Юни 13, 2011, 01:08:45 am »
Здравейте! Наскоро се регистрирах във форума, а имам 1 въпрос, който ме тормози от доста време и ще се радвам ако някой ми отговори с 1, 2 изречения. В картата на сина ми има Тао квадратура – Слънце в Близнаци 7 дом опозиция на Луна в Стрелец 1 дом и Сатурн в Дева 9 дом прави квадрат към тях. Навсякъде чета, че това води до доста трудни взаимоотношения с родителите, а при нас не е така. По какъв друг начин може да се прояви тази конфигурация?
Синът Ви е роден по пълнолуние. ;D
Този Т-квадрат в мутабелни знаци може да се окаже положителен в бъдещата му реализация.
Адвокатската професия е добра идея.
« Последна редакция: Юни 13, 2011, 03:33:56 am от Uran »

*

Марая

• 28287
« Отговор #1189 -: Юни 13, 2011, 02:41:58 am »

Марая,книгата е страхотна,но и трудна за четене.Незнам как ще бъде разбрана от новобранци в астрологията. :-\

:wub: , с желание....

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #1190 -: Юни 13, 2011, 04:05:47 am »
,,НОВОБРАНЕЦ" в астросайта не означава, новобранец в астрологията :angry:
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

« Отговор #1191 -: Юни 13, 2011, 04:38:21 am »
Момичета,за инцидент с кола(лека катастрофа без наранявания) какви транзити да гледам,Меркурий,У3 или.......?  :-[

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #1192 -: Юни 13, 2011, 04:47:40 am »
Благодаря ти, Uran! Не бях се замисляла за адвокатска професия, но наистина - още от сега никой не може да го надприказва, така че можеби е подходяща ;)
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

Fairy

• **
  • 559
  • Позитивна, усмихната и амбициозна :)
    • Познание
« Отговор #1193 -: Юни 13, 2011, 03:20:46 pm »
Момичета,за инцидент с кола(лека катастрофа без наранявания) какви транзити да гледам,Меркурий,У3 или.......?  :-[
и марс, и уран според мен  ;D

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #1194 -: Юни 13, 2011, 08:29:41 pm »
кой дом гледаме в карта на мъжа, ако ще става баща....
кой дом отговаря за бащинството...в картата на мъж? :unsure:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1195 -: Юни 13, 2011, 09:06:19 pm »
5/11, както и неговото Слънце. Можеш да разгледаш някои, ако имаш примери и да видиш там какво се случва, после сподели. ;)
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #1196 -: Юни 13, 2011, 09:21:05 pm »
Здравейте,
новобранец съм в астрологията и има нещо което ме тревожи в наталната ми карта, северният лунен възел на партньорът ми - скорпион,  съвпада с моят 4 дом както с лилит и с лъча на меридианните ми цели, а южният с хирон и 10 дом. Доколкото успях да намеря информация това разположение говори за кармична обремененост. В момента хирон се намира в риби което е и моят слънчев знак. Дали това ще окаже влияние върху тази карма и ако някой е има впечатления за горепосочените съвпадения моля да ги сподели.

« Отговор #1197 -: Юни 14, 2011, 01:01:29 am »
Много благодаря  :blink:

« Отговор #1198 -: Юни 14, 2011, 02:11:40 am »
Самоела,не съм искала да те обидя с поста си и не броя постовете на съфорумците (имаш време пишеш).Просто споделих мнението си за книгата-тежка е за разбиране и четене,а за хората,които започват с астрологията има и по-леки книги.Не съм целила да обидя нито теб,нито Марая,нито който е било начинаещ,а съм се убедила че всяка наука и най-вече в случая астрологията се почва от абв и се учиш цял живот.
Докато дишаш...надявай се!

« Отговор #1199 -: Юни 14, 2011, 09:10:37 pm »

Напротив, в случая точно това означава. Темата е открита за новобранци в астрологията.  :mellow:

Предлагам всички,които сега започват да изучават астрология,да задват въпросите си тук.А "ветераните" да отговарят  :),като предвартително ги моля за търпение към нас-начинаещите.Така няма да се чувствам неудобно да питам в другите теми,където обикновено разговорите са на доста по-професионално ниво.Аз например изчетох много литература,но не успях да разбера точно как да определям тригон,квадрат,опозиция и други подобни.

И книгата наистина е сложна. Но всеки сам си избира пътя! Успех!  ;)

Имам и един въпрос към Марая. Какво е несъвпад? Споменаваш го в други теми.