Здравей Гост

НОВОБРАНЦИ

• 2121 Отговора
  • 331156 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re:НОВОБРАНЦИ
« Отговор #1240 -: Юли 02, 2011, 10:20:11 pm »
Марсин, понеже съм пропуснала нещо и не съм наясно какво точно си натворила при тази Уранова опозиция, давай направо!
п.п.И аз съм в такава понастоящем. :blink:

п.п.п.Относно наталните дадености: добре ще е да ги пречупим през бъдещите необходимости. ;D ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #1241 -: Юли 02, 2011, 10:22:00 pm »
Значи тишината във форума не е обусловена от това, че по-напредналите са си потърсили друг мегдан за изява.  ;)
А от какво Лили? (и без плутониански "загадъчности")

« Отговор #1242 -: Юли 02, 2011, 10:24:22 pm »
ох, на 19 е и  вече хвана пътя,ама дали е правилния/от тук ми тръгна и на мен мисълта онзи ден-то напоследък аз само това мисля,де/.Очакваме  класацията за прием в уни...до 15,07- цели 2 седмици-подскачам вече от напрежение...
А иначе има Марс в овен, 8дом ;   Слънце и Венера в телец,9дом/Слънце на 3гр от МЦ/, тау- квадратура фиксирана- Слънце/Плутон -Юпитер на АЦ /Сатурн......колебаех се дали Туризъм или полиция/пожарна....
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

Uran

• 6041
« Отговор #1243 -: Юли 02, 2011, 10:26:46 pm »
Полиция.(нали за момче говорим) ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1244 -: Юли 02, 2011, 10:30:02 pm »
ох, на 19 е и  вече хвана пътя,ама дали е правилния/от тук ми тръгна и на мен мисълта онзи ден-то напоследък аз само това мисля,де/.Очакваме  класацията за прием в уни...до 15,07- цели 2 седмици-подскачам вече от напрежение...
А иначе има Марс в овен, 8дом ;   Слънце и Венера в телец,9дом/Слънце на 3гр от МЦ/, тау- квадратура фиксирана- Слънце/Плутон -Юпитер на АЦ /Сатурн......колебаех се дали Туризъм или полиция/пожарна....

Имам спомен , че съм правила консултация по въпроса... :rolleyes: Може и да бъркам...,защото не са една и две...

Но мисля , че в сферата на туризма ще се впише отлично.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #1245 -: Юли 02, 2011, 10:31:55 pm »
но пък слънцето високо горе осветява туризма.....но пък марса си е баш....за там чакаме резултат...а там- полиция,или пожарна/кризисен мениджмънт/ :-\ ;D

*

Fairy

• **
  • 559
  • Позитивна, усмихната и амбициозна :)
    • Познание
« Отговор #1246 -: Юли 02, 2011, 10:34:31 pm »
но пък слънцето високо горе осветява туризма.....но пък марса си е баш....за там чакаме резултат...а там- полиция,или пожарна/кризисен мениджмънт/ :-\ ;D

и аз мисля, че марс... полиция, пожарникар

*

Uran

• 6041
« Отговор #1247 -: Юли 02, 2011, 10:37:58 pm »
Марсин, сега мааалко прагматично. ;D
Това с мениджмънтите е умряла работа. Може да се изкара допълнително след като имаш ИСТИНСКА професия, занаят така да се каже, особено за мъж. За момиче както и да е, да троши парите на мама и тате, за да не ги е изсрам от съседите, че без вишУ е останала.
Погледни в дългосрочен план нещата и с мисъл евентуално за конвертируемост.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1248 -: Юли 02, 2011, 10:41:49 pm »
Значи тишината във форума не е обусловена от това, че по-напредналите са си потърсили друг мегдан за изява.  ;)
А от какво Лили? (и без плутониански "загадъчности")

Нали това ти беше тънката мисла - като е нямало новобранци, било е тихо като в храм.
Сега няма по-напреднали (има повече новодошли за сметка на първите) и пак е тихо като в храм.
Изводът какъв е?

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #1249 -: Юли 02, 2011, 10:44:15 pm »
Напреднали има, но явно очакват метани, за да снизходят "простолюдието" с мнението си.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1250 -: Юли 02, 2011, 10:47:14 pm »
Всеки за себе си решава дали да "снизходи" да се включи с мнение или да се въздържи.
И не всички разполагат еднакво с времето си.  ;)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1251 -: Юли 02, 2011, 11:12:54 pm »
Всеки за себе си решава дали да "снизходи" да се включи с мнение или да се въздържи.
И не всички разполагат еднакво с времето си.  ;)

А и не е и нужно...Отговаряла съм на всички и тук и на лични....И....какво от това? :blink: :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #1252 -: Юли 02, 2011, 11:24:05 pm »
марсин, прочетох всички твои постове, които са свързани с избора на професия на сина ти и тук и в другия форум...

Питаш астрологично, а изобщо попитала ли си сина си, какво иска да учи и какво го влече :rolleyes: Защото аз до тук не прочетох никъде да споделяш той какво иска...

Понякога родителите искат повече от децата си, но забравят, че всеки си има своя собствен път, който не винаги се препокрива с техните виждания...

*

Fairy

• **
  • 559
    • Познание
« Отговор #1253 -: Юли 02, 2011, 11:28:56 pm »
марсин, прочетох всички твои постове, които са свързани с избора на професия на сина ти и тук и в другия форум...

Питаш астрологично, а изобщо попитала ли си сина си, какво иска да учи и какво го влече :rolleyes: Защото аз до тук не прочетох никъде да споделяш той какво иска...

Понякога родителите искат повече от децата си, но забравят, че всеки си има своя собствен път, който не винаги се препокрива с техните виждания...

напълно съм съгласна с теб. Важно е той какво иска. Родителите трябва да приемат решението, дори и струва, че то не е най-правилното :) Едно е да се насочва, а друго е да се определя :)

*

Марая

• 28287
« Отговор #1254 -: Юли 02, 2011, 11:29:06 pm »

И това е така...Аз съм същата....,но напоследък отпуснах края... :-[ :-[ ;D

« Отговор #1255 -: Юли 02, 2011, 11:42:01 pm »

връзката ни е доста силна , не си позволявам да се меся в живота му без него...Нямам "болни амбиции",дори напротив- той ме нахъсва,особено сега,в този случай :blink:

*

Fairy

• **
  • 559
    • Познание
« Отговор #1256 -: Юли 02, 2011, 11:51:49 pm »

връзката ни е доста силна , не си позволявам да се меся в живота му без него...Нямам "болни амбиции",дори напротив- той ме нахъсва,особено сега,в този случай :blink:

сигурно е готино хлапе (хлапе, хлапе - голям мъж е той със сигурност) :) а и ако ти е едничко донякъде те разбирам :). изчакайте да видите резултатите от университета, а през времето, през което чакате бихте могли да видите какви реализации би имал като завърши - огледайте се колко от завършилите тази специалност работят по нея (чичко гугле знае), прегледайте и обяви за работа съвсем информативно :)

« Отговор #1257 -: Юли 02, 2011, 11:59:13 pm »

ами то той си реши да е нещо,с което после ще се реализира...
« Последна редакция: Юли 03, 2011, 02:06:33 pm от марсин »

*

Fairy

• **
  • 559
    • Познание
« Отговор #1258 -: Юли 03, 2011, 12:52:08 am »
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2329/3654742181934117021308656374Q1KsfM9QZGxMNAZi6va4.JPG - ето ни

леле, той ти е одрал лицето :)) очите особено, много сте готини и двамата.
желая му по който и път да поеме да е щастлив! другото е ясно ;)

*

Uran

• 6041
« Отговор #1259 -: Юли 03, 2011, 12:58:00 am »
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2329/3654742181934117021308656374Q1KsfM9QZGxMNAZi6va4.JPG - ето ни

Ако той си е избрал този път и е свързан с реализация, да дерзае.

Потвърждава се правилото, че синовете приличат на майките си. ;D