Здравей Гост

НОВОБРАНЦИ

• 2121 Отговора
  • 330669 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:НОВОБРАНЦИ
« Отговор #1260 -: Юли 03, 2011, 05:51:58 am »
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2329/3654742181934117021308656374Q1KsfM9QZGxMNAZi6va4.JPG - ето ни

ами то той си реши да е нещо,с което после ще се реализира...
Ако той си е избрал този път и е свързан с реализация, да дерзае.

Потвърждава се правилото, че синовете приличат на майките си. ;D

АБСОЛЮТНО НЕВЯРНО.... ;D ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #1261 -: Юли 03, 2011, 02:05:56 pm »

резултатите за Туризма ще излязат по-късно, и ще ни е късно за другото уни.....каквото реши съдбата вече......разболях се да мисля за този моя син/на мама котинциту-ако го видите къф котарак е /за професията му....

Като го гледам на снимката и как си го хванала ми прилича на мамино синче. Ти толкова здраво си го хванала, че сигурно трудно ще го пуснеш на друга жена.

Така ли е?

;D иска ми се да е така,ама нещо не ми се получава.....
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

« Отговор #1262 -: Юли 03, 2011, 02:09:35 pm »
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2329/3654742181934117021308656374Q1KsfM9QZGxMNAZi6va4.JPG - ето ни

ами то той си реши да е нещо,с което после ще се реализира...
Ако той си е избрал този път и е свързан с реализация, да дерзае.

Потвърждава се правилото, че синовете приличат на майките си. ;D

АБСОЛЮТНО НЕВЯРНО.... ;D ;D ;D

;)и аз така мисля....всъщност само излъчването е мое,иначе си е бащичко...а че синовете са слабост на майките си -да така е/а дъщерите на бащите си-собствен опит :blink:/

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #1263 -: Юли 03, 2011, 03:13:16 pm »
 Марсин, не се притеснявай!  От опит го казвам. Моята дъщеря миналата година беше абитуриентка.    Реши  че ще кандидатва лингвистика . Приеха я .
 Изкара един симестър и реши, че това не е за нея.   Сега сме пак на стартовата линия.
  кандидатстваме в техническия университет.  Успокоявам се с това, че изкара добри резултати на предварителния изпит  и ще я приемат.  Дано това да й хареса повече.
   Затъмнението ме изненада с това, че е решила да живее при гаджето... какво да се прави научих се вече да очаквам неочакваното  ;D

« Отговор #1264 -: Юли 03, 2011, 03:46:41 pm »
Мари, най-чистосърдечно желая успех на дъщеря ти и да е направила възможно най-добрия избор и да е доволна от това! ;D Нищо чудно и при нас да се повтори вашата ситуация/ако го приемат,де ;)/- но когато те сами си стигнат до извода е съвсем друго
« Последна редакция: Юли 03, 2011, 03:53:43 pm от марсин »

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #1265 -: Юли 03, 2011, 05:28:15 pm »
Мерси Марсин!   Желая успех и на вас :25:. Още две -три седмици и ще празнуваме. :72:

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #1266 -: Юли 28, 2011, 05:38:03 pm »
Той действа ли ти потискащо и задушаващо ...или за теб е човек, от който се учиш как да живееш?
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #1267 -: Юли 28, 2011, 05:50:22 pm »
Може би ще го чувстваш студен на моменти и е възможно да те наранява емоционално. Той ще иска да води връзката ви и да те поучава. Сигурно е голяма разликата във възрастта ви или той е по-зрял от теб.  
Както сигурно знаеш, сатурн държи здраво връзките, независимо от трудностите. Все пак и другите аспекти имат значение. При много лоши аспекти на уран с лични планети, въпреки сатурн , връзката може внезапно да приключи.
Ти със своето слънце ще му въздействаш оптимистично.

« Отговор #1268 -: Юли 28, 2011, 07:24:15 pm »
благодаря ,Венерра  :wub:

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #1269 -: Юли 28, 2011, 11:03:42 pm »
благодаря ,Венерра  :wub:
Моля :) ама много е кофти като си изтриете постовете ..за следващите, които четат ще изглежда, че съм си говорила сама  ;D

*

Sineok

« Отговор #1270 -: Юли 29, 2011, 07:42:52 pm »
Здравейте!
Правя първи стъпки и ми се появяват въпроси, отговорите на които не намирам в това, с което разполагам като учебен материал. Не намерих и из темите тук, които поразгледах. Затова си позволявам да ви безпокоя със следното питане:
В кой дом се отчитат планети, които програмата показва в един знак, а се намират в сектора на съседния дом.
Например, в една карта имам водолей на върха на първи дом (границата м/у 12 и 1), слънце и меркурий във водолей, но слънцето е над чертата в 12 дом (26 град. във водолей), а меркурий е под чертата, в първи дом на 28 гр. във водолей. Също Венера на картата е в сектора на 1-ви дом, но е 19 гр. в Риби, сиреч - 2-ри дом.
Как се третират такива планети, в кой дом са реално? Има ли някакво специално значение подобно разположение.
Картите ги генерирам със Solar Fire.
Извинете за лаишките въпроси!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1271 -: Юли 29, 2011, 08:30:43 pm »
Слънцето и Меркурий са в съвпад с Асцендента.
Венера предполагам, че се намира по-навътре в първи дом, но зависи на какво разстояние от нея се пада върхът на втори дом. На няколко градуса от върха на следващия дом ще влияе и в него, и в предходния дом. При мен Нептун е в такава позиция (между първи и втори) и влиянието му се усеща в двата дома.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #1272 -: Юли 29, 2011, 08:33:00 pm »
Ако имаш планети на куспидите ги отнасяш и за двата дома.Началото на всеки дом е неговата куспида. В този ред на мисли всяка планета, ако не е на върха на дома се отчита в рамките на дома, в който я виждаш от гледна точка на неговото начало.  Ако Слънцето ти е в по-голям орбис за съвпад с куспидата на първи си е 12-тодомно, но май не е такъв конкретния случай - имаш изгряващо Слънце и Меркурий. За Венера - независимо от знака тя се намира в първи дом, просто част от знака Риби е и в първи дом. Тази рибешка Венера ще има отношение към впечатлението, което оставяш у околните.

*

Sineok

« Отговор #1273 -: Юли 30, 2011, 02:14:50 am »
Ейй, много ви благодаря за отговорите! Направо ме беше срам да питам такива неща, ама добре, че питах!  ;D

Имам обаче един малко по-експертен въпрос:
в същата карта имам перфектен кръст, но не е чист мутабелен, защото вместо риби има близнаци. Изглежда така:
ляво на асцедента е Водолей, дясно на десцедента на е Дева, горе е Стрелец, а долу - Телец. Значи вместо Риби имаме Водолей.
Съответно и планетите в тези точки са в почти идеални квадратури помежду си и около кръста се оформя почти идеален квадрат. Много интересна карта, на истински човек!
Та исках да питам какъв е този кръст и тази конфигурация  има ли някакво специално значение?
Изкушавам се да ви покажа покажа картата, но първо не знам как, после не съм сигурен колко е етично. Вие какво мислите?
« Последна редакция: Юли 30, 2011, 04:33:52 am от Sineok »

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #1274 -: Юли 30, 2011, 02:17:42 am »

Изкушавам се да ви покажа покажа картата, но първо не знам как, после не съм сигурен колко е етично. Вие какво мислите?

Ти да знаеш потребителките на този форум какви неетични неща са вършили!  ;D

Качи картата тук.

http://picbg.net/login.php

Я да те питам, ти като си Водолей, русокос и синеок ли си?  :rolleyes:

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #1275 -: Юли 30, 2011, 02:27:58 am »
Asc риби, стелиум в риби, слънце в съвпад с нептун също дава сиеонки и русокоси хора.

*

Sineok

« Отговор #1276 -: Юли 30, 2011, 02:46:28 am »
Ето го чартчето:
http://picbg.net/pic.php?u=64119PZPL2&i=569018

Я да те питам, ти като си Водолей, русокос и синеок ли си?  :rolleyes:
Аз не съм водолей, а везни и съм с пъстри очи. Картата не е моя.   :blink:
« Последна редакция: Юли 30, 2011, 02:52:51 am от Sineok »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1277 -: Юли 30, 2011, 02:46:43 am »
Не винаги.  :blink:
Пускала съм тук една карта - стелиум в Риби и Луна в съвпад с Нептун - черноока с права черна коса, матов, леко жълтеникав тен.
Имах и един колега - Венера в първи дом и Слънце в съвпад с Нептун - черна коса и очи, мургава кожа.
Двамата обаче имат Скорпион на АС, освен това при жената Луната е в Скорпион, а при мъжа - Венера.
Познавам и стелиумен Скорпион, който е рус, синеок, с бледа кожа и червендалест тен.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Sineok

« Отговор #1278 -: Юли 30, 2011, 06:19:36 am »
Това нали не е сериозно? Физическите особености се определят от генетичния код на родителите, а в астрологията се отчитат планетарните конфигурации в момента на раждането. Или аз нещо не схващам? Да не ме бъзикате, защото съм момче?  :-[

« Отговор #1279 -: Юли 30, 2011, 06:27:12 am »
Това нали не е сериозно? Физическите особености се определят от генетичния код на родителите, а в астрологията се отчитат планетарните конфигурации в момента на раждането. Или аз нещо не схващам? Да не ме бъзикате, защото съм момче?  :-[

Естествено, че те бъзикаме, защото си момче, как иначе, те мъжете за какво са ни.....  ;D :rolf:

но с това име - синеок,  :P