.... т.е. Наталната ни карта не ни е " залепена"
като номерче при раждането, а според моето
скромно мнение, в нея е записан " генетичния код"
на някакво енергийно ниво - просто няма подходяща дума
в езика ни и астролозите се опитват да го разчетат )
Разбира се, че всеки опит на човека да опише, разкаже, или постулира нещата в такава абстрактна материя е безнадеждно опростенчески. Ние тук поне би трябвало да се разбираме зад думите. :blink:
Разбира се и, че става въпрос само и изключително за енергии!!!
Аз като заклет привърженик на квантовата теория съм убеден в това. Според нея всичко е само енергия, като частиците приемат свойства на материя само под въздействието на нечие наблюдение. Ако приемем подобна гледна точка за вярна, а тя е доказана и математически, то това означава, че светът се материализира единствено в нашето съзнание и то само в периметъра, който наблюдаваме или обследваме. Нещо като лъча на фенерчето в тъмна гора – виждаме само осветените дървета и храсти, а за другите допускаме, че са там. На подобни изводи пък са построени и някои теории, че всеки твори живота и събитията в него с мислите си. Има доста литература на тази тема.
Ако и с това се съгласим, то тогава астрологията изследва точно енергийната матрица на нашите мисли и възприятия и възможностите да въздействаме на кармата. Възможно е целта да бъде еволюция на енергията, вложена в нашето съществуване.
А ако всичко до тук приложим и към теорията на относителността, тогава нещата стават наистина много сериозни...
То затова и толкова умен народ е изкрейзил, докато е търсел обяснение на нещата. Астрологията е само зрънце в лавината от интелект, който е вложило човечеството в опитите си да открие истината за себе си и за света наоколо.
Sineok, нещо ме съмняваш с това кое ти е мъгла и кое не. Много си се замислил нещо. 
Ш' мъ прощаати за лакърдиити, ма кът визнъ нъл знайти на къв хал съм – такъв Сатурн мъ гази, чи напрао шъ умиргъм!
От една година изтрещях повсеместно – спрях цигарите, алкохола,. месото, бизнеса и него аха-аха, за жените още се колебая, главата ми пълна с бръмбари - бе вечи ш мъ гонът от къщи, а аз с хороскопи се занимавам. :libras: :rolf: