Здравей Гост

НОВОБРАНЦИ

• 2121 Отговора
  • 329604 Прегледи
Re: НОВОБРАНЦИ
« Отговор #1420 -: Септември 07, 2011, 11:03:38 pm »
Моля, споделете какво точно техническо оборудване е подходящо за Луна в скорпион :-\

"Дните са благоприятни за покупка на автомобил, техническо оборудване, продукти, произведени от металорежещата и металообработващата промишленост."

« Отговор #1421 -: Септември 08, 2011, 10:05:15 am »
ива, пусни картата в друга тема,  тук е за въпроси на новобранци...

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #1422 -: Септември 08, 2011, 10:18:49 am »
Какво бихте казали за този човек...? разбива ми сърцето от доста време. Напоследък мисля, че виждам само недостатъците. Кажете ми какво виждате вие...отношението към партньорството, обвързването и т.н., а и не само. Хиляди благодарности!
На пръв поглед- според мен е много общителен, но обича и да послъгва /мерк.оп.нептун, пък и луна в близнаци../, властен, свободолюбив, инатлив и опърничъв, метериалист, флиртаджия си пада май, харесват му нетрадиционни, малко нестандартни  връзки...С дцс рак и луна в 4ти сигурно има нужда от партньор ...но пък където е луната дава нестабилност...
Харесва жени, с които има какво да си каже, общителни като него, но и домошарки и добри домакини
Работата му нещо с финанси или финансови институции ли е свързана?
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

« Отговор #1423 -: Септември 08, 2011, 05:20:55 pm »
Привет! Предстои ми операцийка- конизация на шийката на м....не е спешно. Ще изчакам Плутон да тръгне в права посока ,но тогава пък  Нептун и Хирон транзитират през  в 6 ми дом...в средата му....да чакам ли да излязат от там/то отиде цяла година тогава,а чак толкова надали ще издържи ситуацията ми..../....Дали е достатъчно да съобразя само с Плутон и Луна?....да не излезе някой замъглен и неверен резултат от биопсията,заради този Нептун..че и Хирон там.....

забравих да кажа,че тогава /м.ноември/ Нептун и Хирон ще квадратират марса ми........ :lol:...
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

« Отговор #1424 -: Септември 09, 2011, 08:59:48 am »
Привет! Предстои ми операцийка- конизация на шийката на м....не е спешно. Ще изчакам Плутон да тръгне в права посока ,но тогава пък  Нептун и Хирон транзитират през  в 6 ми дом...в средата му....да чакам ли да излязат от там/то отиде цяла година тогава,а чак толкова надали ще издържи ситуацията ми..../....Дали е достатъчно да съобразя само с Плутон и Луна?....да не излезе някой замъглен и неверен резултат от биопсията,заради този Нептун..че и Хирон там.....

забравих да кажа,че тогава /м.ноември/ Нептун и Хирон ще квадратират марса ми........ :lol:...

някой няма ли да се смили над бедната ми душа и да ме светне...:25:  /че трябва да дам отговор кога да се уговори тази "дейност"/

*

AH

• 2201
« Отговор #1425 -: Септември 09, 2011, 09:39:38 am »

виж прогресиите- има ли я там операцията- за кога изглежда по прогресии, къде е луната и т.н. всичко, което се сетиш

някой няма ли да се смили над бедната ми душа и да ме светне...:25:  /че трябва да дам отговор кога да се уговори тази "дейност"/

« Отговор #1426 -: Септември 09, 2011, 10:07:08 am »
благодаря,АН ....след малко ще вляза там да видя... :wub:

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #1427 -: Септември 14, 2011, 07:02:00 am »
Бандитите и крадците с коя планета ги свързвате?

*

AH

• 2201
« Отговор #1428 -: Септември 14, 2011, 09:33:28 am »
Бандитите и крадците с коя планета ги свързвате?

Меркурий, Сатурн, Нептун- кражби, измами; ако има насилие- Марс

« Отговор #1429 -: Септември 18, 2011, 07:57:24 pm »
коя дестинация да задам,за да направя една соларна карта на човек, живеещ от 20г в Америка,но др месец се връща в БГ за постоянно/ би трябвало,всъщност/ - американската или в бг ?

« Отговор #1430 -: Септември 18, 2011, 08:34:35 pm »
благодаря.... :blink: :wub:

« Отговор #1431 -: Септември 28, 2011, 06:10:02 pm »
Малко напред в бъдещето гледам, но искам да попитам следното – имам нат. Хирон в Рак, който е в точен секстил с Асц, Венера и Луна в Дева, и тригон с Дсц в Риби, как може да се изтълкува предстоящ съвпад на тр. Хирон с Дсц и тригон към нат. Хирон?? Има ли някой желание да окаже помощ??  :blink:  :wub:

« Отговор #1432 -: Октомври 11, 2011, 10:18:30 pm »
Снощи четох малко от Тетрабиблос на Птолемей. На доста места се споменава за Жребият на съдбата, търсих с търсачката - нищо не открих. Моля, някой да каже как да го изчисля? 

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1433 -: Октомври 11, 2011, 10:24:16 pm »
Романтика, това е Парс Фортуна. Предполагам знаеш как се изчислява, ако не, ще ти напиша.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #1434 -: Октомври 11, 2011, 10:28:19 pm »
Ох, Божее :-[ ;D От снощи мисля, какво ли ще е това. Да, аз astro.com използвам. Сънрейн, много ти благодаря :blink:

*

caraly

• *
  • 112
« Отговор #1435 -: Октомври 17, 2011, 10:02:40 pm »
Здравейте! Бих искала да питам някои неща относно наталната ми карта.
Какво ви говори разположението на планетие-защо са само в едната част на картата? Какво означава това, че четвърти дом е с много планети, а седми е празен? И...каквото още намерите за интересно. Мерси предварително :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1436 -: Октомври 17, 2011, 10:24:11 pm »
Акцентираните домове често добиват специално значение в живота на родения - и в посока към "+", и към "-", там има да се решават повече задачки, наред с двойката домове, заети от Лунните възли.
Празните домове си имат мунданни и знакови управители, имат си и сигнификатори, които дават достатъчно ориентири, ако решим да анализираме съответната сфера в хороскопа.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

caraly

• *
  • 112
« Отговор #1437 -: Октомври 17, 2011, 10:35:42 pm »
Много ти благодаря за отговора, Lillie :blink:. А какво значи мунданен управител? И, незаетите домове в картата, означават ли, че в тези области няма да има развитие?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1438 -: Октомври 17, 2011, 10:40:02 pm »
А какво значи мунданен управител?

3 дом - Близнаци - Меркурий
4 дом - Рак - Луна
5 дом - Лъв - Слънце
и т.н.

Цитат
И, незаетите домове в картата, означават ли, че в тези области няма да има развитие?

Не, разбира се.
Но най-силният акцент попада в домовете, заети от повече планети, светилата, управителя на АС, управителя на МС.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

caraly

• *
  • 112
« Отговор #1439 -: Октомври 17, 2011, 10:45:58 pm »
Мерси :blink: Продължавам да се образовам.