Здравей Гост

НОВОБРАНЦИ

• 2121 Отговора
  • 329645 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: НОВОБРАНЦИ
« Отговор #1460 -: Октомври 18, 2011, 11:38:08 pm »
Слънце, Меркурий, Венера, Южен възел и Хирон в Овен, всичко наблъскано в 5 дом. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

caraly

• *
  • 112
« Отговор #1461 -: Октомври 18, 2011, 11:45:25 pm »
Лелеее ;D Истински Овен :blink:

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1462 -: Октомври 19, 2011, 08:51:34 am »
Freya, конкретно за съвпада нямам представа, но има един руски сайт, където много добре е обяснена синастричната карта на двама души. И, поне според мен, на 90 % са верни нещата.
http://astro-online.ru/synastry.html
Доста търсих за този съвпад в синастрята, едва ли точно тук ще го има.. освен че и няма опция за добавяне на астероиди ;)
Иначе тълкуванията им на аспектите доста ми напомнят на тези от http://pims.ucoz.net/ , които са на БГ.. Възможно е авторът да е същия.
« Последна редакция: Октомври 19, 2011, 10:55:10 am от Freya »

« Отговор #1463 -: Октомври 19, 2011, 02:40:07 pm »
Freya, конкретно за съвпада нямам представа, но има един руски сайт, където много добре е обяснена синастричната карта на двама души. И, поне според мен, на 90 % са верни нещата.
http://astro-online.ru/synastry.html
Доста търсих за този съвпад в синастрята, едва ли точно тук ще го има.. освен че и няма опция за добавяне на астероиди ;)
Иначе тълкуванията им на аспектите доста ми напомнят на тези от http://pims.ucoz.net/ , които са на БГ.. Възможно е авторът да е същия.
Същият е  :blink:Мартин Шулман
Слънце Близнаци,Луна Телец,Асц Дева,Венера и Марс в Рак

*

caraly

• *
  • 112
« Отговор #1464 -: Октомври 19, 2011, 03:06:58 pm »
 Да. Голяма част от тълкуванията за мене са верни. Но аз не съм задълбавала в по-големи подробности все още. Какво означава Lililth в квадрат с AC :blink:

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #1465 -: Октомври 19, 2011, 05:57:21 pm »
Някой помни ли как се казваше темата за психичните заболявания във форума, в която имаше написано кои планети с какви психични заболявания се свързват?

Знаете ли обсесивно-компулсивното разстройство с кои планети се свръзва?

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9E%D0%B1%D1%81%D0%B5%D1%81%D0%B8%D0%B2%D0%BD%D0%BE-%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D1%83%D0%BB%D1%81%D0%B8%D0%B2%D0%BD%D0%BE_%D1%80%D0%B0%D0%B7%D1%81%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%B9%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1466 -: Октомври 19, 2011, 06:04:28 pm »
Знаете ли обсесивно-компулсивното разстройство с кои планети се свръзва?

Не знам, но съдейки по описанието, мога да предположа въздействие на Сатурн, Плутон и Марс върху Луна и/или Меркурий в радикса, може и възлите да са намесени също така.

Повишената тревожност се свързва и с дисбаланс във вата доша.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1467 -: Октомври 19, 2011, 06:13:13 pm »
Повишена тревожност бих свързала и с напрегнат аспект между Уран и Меркурий/Луна.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1468 -: Октомври 19, 2011, 06:26:02 pm »
От ОКС все още не страдам  ;D, но от личен опит мога да споделя, че натрапчивите мисли се изострят при напрегнати транзити на Сатурн и Плутон към натална Луна, предполагам и към Меркурий също.

Ако в радикса Луната и/или Меркурий са в напрегната връзка с тези планети, дори някой плавен аспект по транзит или прогресия може да отключи такова състояние, ако такава тенденция е заложена в хороскопа. Всичко ще зависи от устойчивостта на психиката и от факторите на външна среда - към нея причислявам и близкото обкръжение, т.е. всичко, което е "вън" от нас, но рефлектира върху нас и нашето ментално/емоционално състояние.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #1469 -: Октомври 19, 2011, 06:54:35 pm »
Според мен връзката на Плутон-меркурий-нептун-луна - окр започва с натрапчиви мисли, които се интерпретират негативно и оттам се получава тревожността, за да се справи с тревожността човек извършва определени ритуали  /мисловни или поведенчески/, това не помага, тревожността се увеличава, а натрапчивите мисли още повече , оттам и ритуалите...в следтсвие на това тревожността и натрапчивите мисли се затвърждават..борбата с тях се увеличава....получава се един затворен кръг и т.н.
най вече плутон-меркурий според мен
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #1470 -: Октомври 26, 2011, 10:35:14 pm »
Коя планета отговаря за капсулирането на разни неща, особено, когато става въпрос за нещо в тялото, което е вредно е трябва да се ограничи? Сатурн или Плутон?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1471 -: Октомври 27, 2011, 12:43:19 am »
Коя планета отговаря за капсулирането на разни неща, особено, когато става въпрос за нещо в тялото, което е вредно е трябва да се ограничи? Сатурн или Плутон?

Сатурн!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #1472 -: Октомври 27, 2011, 03:09:05 pm »
Нептун ретро + Хирон ,транзитирайки през моя 6дом може ли да замъгли или опорочи резултат от някакво медицинско изследване...например биопсия?
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

« Отговор #1473 -: Октомври 27, 2011, 03:47:10 pm »
Нептун ретро + Хирон ,транзитирайки през моя 6дом може ли да замъгли или опорочи резултат от някакво медицинско изследване...например биопсия?
Според мен Нептуна е способен на такива дела.Както и болести и оплаквания с неизяснен произход и трудно лечение съответно.

« Отговор #1474 -: Октомври 27, 2011, 06:41:12 pm »
.... и е логично да изчакам да излезе от там ,нали.....ама той сега е в средата на дома ми.....а сега де...или по друг начин интерпретирано - сега, в този момент докторката ми се колебае дали да ми направят , или да не ми правят операцията......съсстоянието ми е гранично.....правилно ли тълкувам тази ситуация и тя е по Нептун, нали?

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #1475 -: Октомври 27, 2011, 10:13:27 pm »
Червеите по коя планета са? Ларвите?

Червеите са в пръстта и са полезни. Това по коя ли планета е?

« Отговор #1476 -: Октомври 28, 2011, 07:52:07 am »
.... и е логично да изчакам да излезе от там ,нали.....ама той сега е в средата на дома ми.....а сега де...или по друг начин интерпретирано - сега, в този момент докторката ми се колебае дали да ми направят , или да не ми правят операцията......съсстоянието ми е гранично.....правилно ли тълкувам тази ситуация и тя е по Нептун, нали?
Явно при тебе проблема е сериозен,щом се касае за операция.Искай и второ мнение ако е възможно.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #1477 -: Октомври 28, 2011, 09:35:48 am »

Не е логично да чакаш да минат бавните транзити, за да се лекуваш. За успокоение можеш да си избереш време за изследванията, когато твоите натални У1 и У7 са силни, а Нептун и Хирон (пък най-вече Сатурн) са удавени в някой падащ дом.

По този повод - на Меркурий му е по-добре в Скорпион, и то точно тия дни, когато има есенциално достойнство, отколкото в Стрелец - ще му е по-тежко, като влезе в знака си на заточение. Направи си изследванията, пък за лечението - после ще мислиш.

« Последна редакция: Октомври 28, 2011, 09:43:05 am от Diyana »
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #1478 -: Октомври 28, 2011, 12:47:43 pm »
Привет! ...ами изследването ми е "гранично"....може да почака.....процеса е хроничен , АГ  ....У1- Меркурий  ;  У7 - Нептун и Юпитер  :(.... Предварително бях си определила датата съобразявайки с луната - след 15,11, но този Нептун ме притеснява в този мой 6дом.....

« Отговор #1479 -: Октомври 29, 2011, 10:59:56 am »
Днес Сатурн застъпи точния градус на рожденото ми слънце във Везни. Това ли е апогеят на влиянието му?
Аз принципно до сега доста сериозно го усещах - направо ме смаза! При мен и асцедентът е Везни, та Сатурн ми е хем в 1-ви дом, хем в сл. знак, хем и той самият си е у дома. Яко се е разпасал...  ;D От тук нататък ще отслабва ли, или още по-зле...?  ;D
Мерси! :)