Здравей Гост

НОВОБРАНЦИ

• 2121 Отговора
  • 329821 Прегледи
Re: НОВОБРАНЦИ
« Отговор #1580 -: Декември 05, 2011, 06:50:11 pm »
Да, наистина е трудно. Ама ще се мъча  :-[. Днеска гледам една натална карта и се кокоря и мъжа ми ми казва "Гледай само да не ти проговорят тия планети"  ;D
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

« Отговор #1581 -: Декември 05, 2011, 07:19:18 pm »
Кажи му, че целта е точно да проговорят, това чакаш.  ;D ;D ;D

« Отговор #1582 -: Декември 05, 2011, 08:15:50 pm »
На него мус е струва много абсурдно това  :-\ Но според мен астрологията си е като чудо  :rolleyes: Винаги съм се интересувала от асттрология,но не и толкова задълбочено. Незнам дали ще успея да науча поне малко,но ще се опитам  ;D А на вас ще ву задавам тъпи въпроси още много време  ;D

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #1583 -: Декември 05, 2011, 08:46:03 pm »
Как да тълкуваме съвпад в натала на Уран с Венера?

Весела, май сме от един отбор!

« Отговор #1584 -: Декември 05, 2011, 08:57:44 pm »
На него мус е струва много абсурдно това  :-\ Но според мен астрологията си е като чудо  :rolleyes: Винаги съм се интересувала от асттрология,но не и толкова задълбочено. Незнам дали ще успея да науча поне малко,но ще се опитам  ;D А на вас ще ву задавам тъпи въпроси още много време  ;D

Аз се запалих като разбрах, че има смисъл и има верни неща всъщност.  ;D ;D ;D Преди това бях - ехх, тез нещааа якоо ги дават на филмитеее, дее дааа можешееее да са верниии. А то какво се оказа ... и сега си имам мой филм собствен 8-)

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #1585 -: Декември 05, 2011, 09:00:41 pm »
Аз винаги съм вярвала, но пролетта изведнъж осъзнах, че без тази информация съм допуснала грешки или казано по друг начин, ако знаех някой неща, щях да не допусна някои грешки.

« Отговор #1586 -: Декември 06, 2011, 12:07:26 pm »
Вярно е,но на този етап аз немога да съжалявам за нищо,защото си имам най-прекрасното дете на този свят  :wub: Но си права.
Астрологията си е направо филм.Много ми е интересно.Надявам се да не се откажа,понеже съм малко хаотична,само през бременноста ме беше налегнало едно постояннство,аз дето бях започнала да шия 15 гоблена и нямах един завършен уших 2 големи само за 2 месеца  :unsure: Но май си ми е останало и след бременноста  ;D

« Отговор #1587 -: Декември 11, 2011, 07:05:24 pm »
При първа среща фатална ли е намаляващата луна/защото тя е особено важна в емоционалните отношения,принципно/...или е по-важна прогресията на двамата с транзитите за съответния ден...
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1588 -: Декември 11, 2011, 07:17:58 pm »
Мисля, че е по-важен таймингът в наталната карта по време на срещата.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1589 -: Декември 11, 2011, 07:22:11 pm »
И аз мисля така... Смятам, че сходящите аспекти на Луната в картата на първата среща са поне също толкова важни, колкото фазата й.

« Отговор #1590 -: Декември 11, 2011, 08:46:02 pm »
Мисля, че е по-важен таймингът в наталната карта по време на срещата.

уф- четох за този тайминг, но сега не се сещам конкретно - това беше прогресията с транзитите за съотв ден ли?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1591 -: Декември 11, 2011, 08:52:21 pm »
Да, какви са действащите дирекции, прогресии и транзити в двете карти към деня на срещата/запознанството.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1592 -: Декември 11, 2011, 09:04:52 pm »
Благодаря,Лили- ще разгледам картите... :wub:

« Отговор #1593 -: Декември 11, 2011, 10:01:41 pm »
При него тр Сатурн е точно на К5 във везни,където съвпада с прогр Слънце и прогр Нептун...прогрСЛВ и транз СЛВ правят сходящ аспект/4*/ ...прогр Нептун и транз Нептун се тригонират...транз Венера транзитира през 7д и квадратира прогр Слънце,обаче...транз Луна съвпада с  прогр Плутон....това е при него..

При нея са по-малко аспектите - тр Венера тригонира прогр Слънце...прогр Венера и Прогр Луна се тригонират...транз Нептун тригонира прогр Луна....транз. Нептун кадратира прогр Слънце....
И всичко отва на фона на намаляваща луна в последните  градуси на лъв дали би се отразило негативно на "картинката" :-\  ;D

« Отговор #1594 -: Декември 12, 2011, 01:03:49 pm »
При него има загатване за активност по любовни дейности. Прогресивно Слънце в съвпад с прогресивен (а също така и натален) Нептун на върха на 5-тия дом - това го тълкувам като предпоставка за любовно увлечение с потенциал за изпадане в зависимост от обекта на чувствата му и идеализирането му. С подкрепата на транзитен Сатурн там, влюбването би могло да е по-продължително или по-сериозно (значимо за него). Значи У5 му е Венера. Какво се случва с нея? Транзитна Венера през 7-ми дом също би могла да го срещне с потенциални партньорки и/или да го направи привлекателен за тях. Но транзитите на Венера са кратки (бърза планета), квадратът към прог. Слънце бързо ще отшуми.

При девойката отбелязвам, като най-значим за моментното й състояние, тригонът на прог. Луна към прог. Венера. Този също не е от дълготрайните аспекти, но е по-продължителен от транзитите на Венера. Дава усещане за хармония, душевен комфорт, самочувствие, предразполага към приятни контакти и флиртове. При нея виждаме и активност на транзитен Нептун - аспекти с прогресивните светила. Значи обединяващият фактор и при двамата дотук излиза, че е Нептун - магията на любовта. Добре, значи двамата биха могли да бъдат омагьосани един от друг, но колко ще бъде трайно това приятно усещане, мисля, че зависи от предпоставките в наталните им карти (кой как и колко дълго е способен да обича), а също и от синастричните им аспекти.

В картата на първата среща, казваш, че Луната е в последните градуси на Лъв. Т.е да разбирам, че не й предстоят сходящи аспекти, с изключение на опозиция с Нептун? Ето, отново този Нептун е намесен. С него си имам едно на ум, да ти кажа, даже и 2 няма да бъдат излишни. Да не се е запътил единият от тях към любовно разочарование? Съветвам ги да не си дават обещания, които не могат да изпълнят и да не се правят пред другия на нещо, което не са, с цел да му се харесат повече.

« Отговор #1595 -: Декември 12, 2011, 05:25:58 pm »
Олеее,Мирабелка...благодаря.....това посмъртно не бих го разтълкувала.....познавам  младежът -той действително си е влюбчивичък и би приел сериозно нещата.....този Нептун винаги го свързвам с илюзия или нещо прикрито или завоалирано и по-малко с любов....дано намаляващата Луна не  е водеща при тях.... и нептун да не е откъм илюзорната си страна- ще видим...... :wub:

« Отговор #1596 -: Декември 12, 2011, 05:39:01 pm »
Не твърдя, че интепретацията ми е вярна. Това е просто моята гледна точка, има и други. ;)
Дано са заедно и щастливи!

« Отговор #1597 -: Декември 12, 2011, 06:07:27 pm »
дано  :blink:

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #1598 -: Декември 24, 2011, 01:12:20 pm »
Едва сега обърнах внимание на това, че мажорно неаспектираният ми Уран има полуквадратура с асцендента ми.

Вие какво ще кажете по въпроса? Как ще коментирате влиянието му?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1599 -: Декември 24, 2011, 02:12:13 pm »
Едва сега обърнах внимание на това, че мажорно неаспектираният ми Уран има полуквадратура с асцендента ми.

Вие какво ще кажете по въпроса? Как ще коментирате влиянието му?

В натала ли? :rolleyes:

На 45г...ще промениш всичко свързано с визията си..,както и с представите си за света и партньорите...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците