Здравей Гост

НОВОБРАНЦИ

• 2121 Отговора
  • 330596 Прегледи
Re: НОВОБРАНЦИ
« Отговор #1640 -: Януари 04, 2012, 04:41:16 pm »
Когато две планети взаимно са си разменили троновете - примерно имаш Венера в Овен, Марс във Везни, двете са един вид свързани тясно една с друга и имат едно по-близко и благоприятно въздействие. Аз обичам да казвам, че планета във взаимна рецепция си е с половината гъз на трона си.  ;D Но само половината, де.  ;D

*

snow

• *
  • 100
« Отговор #1641 -: Януари 04, 2012, 05:03:58 pm »
Сега Плутон се е заел да нищи втори дом,там е и Point of Weddings. Между другото,откакто плутон влезе в Козирог,се напълни с Козирози около мен,докато ми дойдат пари от някъде и все ги давам за сметки.Влизането на Плутон в Козирог съвпадна и с приемането ми в университета.Развивам спестовност в момента.Да видим докъде ще стигна.
"Само слабите се стремят към порядък,силните владеят хаоса."

« Отговор #1642 -: Януари 04, 2012, 06:41:40 pm »
Как да постъпя,когато построявам натална карта,а не знам точен час на раждане:да пиша неизвестен или 12часа на обед?

« Отговор #1643 -: Януари 04, 2012, 06:46:46 pm »
Как да постъпя,когато построявам натална карта,а не знам точен час на раждане:да пиша неизвестен или 12часа на обед?

и аз това се чудя  ;)
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

« Отговор #1644 -: Януари 04, 2012, 06:58:50 pm »
Натална карта без час няма как да се построи, обикновено се пише 12ч. :blink:

« Отговор #1645 -: Януари 04, 2012, 07:00:27 pm »
Пробвай да поставиш Слънцето на Асцендента (ако е необходимо да има домофикация) или я остави без час, т.е. без домофикация. С 12 часа също става, разбира се.

« Отговор #1646 -: Януари 04, 2012, 07:05:09 pm »
Пробвай да поставиш Слънцето на Асцендента (ако е необходимо да има домофикация) или я остави без час, т.е. без домофикация. С 12 часа също става, разбира се.
Натална карта без час няма как да се построи, обикновено се пише 12ч. :blink:
Благодаря ви за бързите отговори. :wub:И според мен най-удачният вариант е 12часа.

« Отговор #1647 -: Януари 04, 2012, 07:23:32 pm »
Благодаря ви  :blink:
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

« Отговор #1648 -: Януари 04, 2012, 07:24:47 pm »
Според вас кои са аспектите, планетните положения на саморазрушението на самия себе си?

Плутон на трон по знак и дом дали може да даде това?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1649 -: Януари 04, 2012, 07:51:14 pm »
Не мога да кажа кои са аспектите, защото един и същи аспект може да се проявява на различни нива, обикновено малефиците се свързват с деструктивните импулси и с поведение/нагласа, с които си вредим. Аспектите с Марс, Сатурн, Плутон, Уран и Нептун могат да носят такъв потенциал, зависи как се проявяват в даден радикс.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1650 -: Януари 04, 2012, 08:04:25 pm »
Благодаря ти, Лили!

Днес една непозната жена дойде при мен и ми каза, че имам способности сама да си вредя и да се саморазрушавам. Никой не можел да ми навреди толкова силно, колкото аз самата. Казах ѝ, че това е напълно нормално. А тя отвърна, че при мен било в пъти по-силно :unsure:

Затова реших да разбера астрологично на какво се дължи.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1651 -: Януари 04, 2012, 08:06:18 pm »
А тя ясновидски способности ли има, въз основа на какво е направила това предположение?

Иначе всяка планета може да дава и деструктивни тенденции - според аналогиите, с които астролозите я свързват.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Grace

• 2257
« Отговор #1652 -: Януари 04, 2012, 08:08:30 pm »
Благодаря ти, Лили!

Днес една непозната жена дойде при мен и ми каза, че имам способности сама да си вредя и да се саморазрушавам. Никой не можел да ми навреди толкова силно, колкото аз самата. Казах ѝ, че това е напълно нормално. А тя отвърна, че при мен било в пъти по-силно :unsure:

имаш ли нещо в Скорпион и как е поставен Плутон в твоята карта ?

« Отговор #1653 -: Януари 04, 2012, 08:26:44 pm »
Ох, голяма мистерия е и за мен цялата ситуация.
Бях до библиотеката за пореден път да търся и копирам материали за изпитите. Но реших да отида до заемния отдел, където е раздела с мистиката. Започнах да разглеждам книгите там. И тази жена се появи отнякъде, взе от рафта една книга свързана с Таро, каза ми това и изчезна. Аз стоях 2-3 мин. като отнесена, все едно не бях на земята и тръгнах да я търся из лабиринтите, обаче нищо. Имаше много малко хора, питах една от служителките в отдела, после друга, но нищо. Все едно жената беше изчезнала за 5 мин. :unsure: Беше млада, до 40г. с тъмно-кестенява и чуплива коса с много златни бижута, това забелязах.
Нещо подобно ми се е случвало в църква миналата година през март.

Грейс
, при мен Прутон е ретро в 8 дом, в скорпион, У9.

*

Grace

• 2257
« Отговор #1654 -: Януари 04, 2012, 08:37:55 pm »
ами не виждам причина да се " саморазрушаваш"  :blink:

а тази ми прилича на шарлатанка. много хитър начин да зарибиш някой. подхвърляш му нещо такова и после ... чакаш да видиш какво ще стане. не се впрягай толкова.

*

Stella

• 7765
« Отговор #1655 -: Януари 04, 2012, 08:44:01 pm »
Благодаря ти, Лили!

Скорпионите по принцип се саморазрушеват по-често от останалите зодии, за да се изградят отново.
Процесът се нарича трансформация и в него няма нищо лошо.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #1656 -: Януари 04, 2012, 08:59:17 pm »
Благодаря ви, момичета  :blink:

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #1657 -: Януари 11, 2012, 01:14:04 pm »
Коя планета се свързва с извънземните? Нептун, Уран?

А коя би се свързвала с телепортацията?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1658 -: Януари 11, 2012, 03:00:12 pm »
По принцип Уран се свързва с високите технологии и с извънземните.
Особено ако става въпрос за някоя високотехнологична цивилизация. Виж, ако извънземните са в нехуманоидна гелообразна форма и не притежават индивидуално съзнание, може и да са по Нептун.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

snow

• *
  • 100
« Отговор #1659 -: Януари 11, 2012, 03:45:37 pm »
Как определяме източно и западно полукълбо? Източното е дясното,както в географията..или..?
"Само слабите се стремят към порядък,силните владеят хаоса."