Здравей Гост

НОВОБРАНЦИ

• 2121 Отговора
  • 330987 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: НОВОБРАНЦИ
« Отговор #1660 -: Януари 11, 2012, 03:49:20 pm »
Изток е от страната на Асцендента (изгряващия знак), запад е от страната на Десцендента (залязващия знак).
Слънцето изгрява на изток и залязва на запад - принципът е същият.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

snow

• *
  • 100
« Отговор #1661 -: Януари 11, 2012, 03:56:57 pm »
Благодаря. :blink: Бъркам се с географията:)))))
"Само слабите се стремят към порядък,силните владеят хаоса."

« Отговор #1662 -: Януари 11, 2012, 04:05:53 pm »
Искам да ви попитам как реагирате,когато някой ви попита "Ама как тъй пишат хороскопз а една зодия,неможе на всички да им се случват еднакви неща?" или "Ми как тъй 2ма човека родени в един час в България са различни хора".Направо откачих преди малко една ме скъса от подобни въпроси и едва ли не ми се подиграваше.Обеснявах,обвснявах видях,че тя просто го прави да ме провокира,дори не се вслушваше в това,което казвам и накрая й казах,че астрологията е за широкоскроени хора,които са ментално на по-високо ниво от другите и млъкна  :33: Извинявам се,че малко оспамвам темата,но наистина ми е любопитно как се справяте с такива хора.
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

*

Alric

• *
  • 358
« Отговор #1663 -: Януари 11, 2012, 04:26:42 pm »
Мълчанието е злато  :mellow: . Повечето хора от обкръжението ми не са наясно, че се занимавам с астрология и поради тая
причина досега не съм изпадал в подобни ситуации.

« Отговор #1664 -: Януари 11, 2012, 04:41:53 pm »
Мълчанието е злато  :mellow: . Повечето хора от обкръжението ми не са наясно, че се занимавам с астрология и поради тая

и аз не го коментирам,1-2 приятелки знаят,но едната спомена пред въпросната жена......

*

Grace

• 2257
« Отговор #1665 -: Януари 11, 2012, 04:45:59 pm »
Обяснява се на човек, който иска да те чуе и е отворен към това, което би могла да му кажеш. Повечето хора, не просто са непросветени, ами и не го осъзнават, още по-малко пък имат желание да се просвещават. Както аз казвам, астрологията не е за всеки. Още от древността, малцина са били посветените и не е нужно да става чак толкова масово явление. Че то всеки втори е астролог - хайде на курс, от тук от там по малко.....и хайде по 50-100 лв. Защото е много лесно с няколко приказки да впечатлиш някой, дето хал-хабер си няма.   

« Отговор #1666 -: Януари 11, 2012, 05:09:13 pm »
Обяснява се на човек, който иска да те чуе и е отворен към това, което би могла да му кажеш. Повечето хора, не просто са непросветени, ами и не го осъзнават, още по-малко пък имат желание да се просвещават. Както аз казвам, астрологията не е за всеки. Още от древността, малцина са били посветените и не е нужно да става чак толкова масово явление. Че то всеки втори е астролог - хайде на курс, от тук от там по малко.....и хайде по 50-100 лв. Защото е много лесно с няколко приказки да впечатлиш някой, дето хал-хабер си няма.

Съгласна съм напълно с теб. Но като цяло много се изнервих,аз например също не вярвам в много неща,но не ги отричам,има си пътници за всеки влак. И се чудих как трябваше да постъпя в тази ситуация.

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #1667 -: Януари 11, 2012, 05:18:11 pm »
Мълчанието е злато, но само в някои ситуации. Когато става въпрос за споделяне на знания и мъдрости е по-добре да се разпространяват. Нали това е смисъла им. За какво ти е да държиш знанията само за себе си?! Ти само за себе си ли ползваш астрологията? Аз нямам кой знае колко много знания, но ако имам повече или когато имам ще правя хороскопи и ще помагам винаги, когато мога. А ако наистина си добър астролог и тези, които не вярват, ще повярват :)
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #1668 -: Януари 11, 2012, 05:18:32 pm »

Съгласна съм напълно с теб. Но като цяло много се изнервих,аз например също не вярвам в много неща,но не ги отричам,има си пътници за всеки влак. И се чудих как трябваше да постъпя в тази ситуация.

Кажи и - Това са неща, които са твърде сложни за ум с нисък капацитет като твоя.  ;D

Или просто си замълчи. Исус е казал: "Не хвърляйте бисери сред свинете!" Та, така!

*

Alric

• *
  • 358
« Отговор #1669 -: Януари 11, 2012, 07:00:48 pm »
Мълчанието е злато, но само в някои ситуации. Когато става въпрос за споделяне на знания и мъдрости е по-добре да се разпространяват. Нали това е смисъла им. За какво ти е да държиш знанията само за себе си?! Ти само за себе си ли ползваш астрологията? Аз нямам кой знае колко много знания, но ако имам повече или когато имам ще правя хороскопи и ще помагам винаги, когато мога. А ако наистина си добър астролог и тези, които не вярват, ще повярват :)

Точно при споделянето на знания мълчанието е от най-голямо значение. Хелото добре е цитирала фразата на Христос
за бисерите и свинете. Защо ми е да споделям дадена информация с някой, който не би я приел на сериозно, или с някой, който не би могъл да разбере какво му казвам ? Аз не задържам знанията само за себе си, но преценявам какво и колко
мога да кажа в даден момент пред даден човек.

« Отговор #1670 -: Януари 11, 2012, 09:11:32 pm »
Искам да ви попитам как реагирате,когато някой ви попита "Ама как тъй пишат хороскопз а една зодия,неможе на всички да им се случват еднакви неща?" или "Ми как тъй 2ма човека родени в един час в България са различни хора".Направо откачих преди малко една ме скъса от подобни въпроси и едва ли не ми се подиграваше.Обеснявах,обвснявах видях,че тя просто го прави да ме провокира,дори не се вслушваше в това,което казвам и накрая й казах,че астрологията е за широкоскроени хора,които са ментално на по-високо ниво от другите и млъкна  :33: Извинявам се,че малко оспамвам темата,но наистина ми е любопитно как се справяте с такива хора.

Питай ги възможно ли е възможно ли е от средно 200 бебета раждани на ден в България всичките да са родени в един ден, в един час, в един град  :rolleyes: . Дори близнаците не се раждат по едно и също време. Как изобщо могат да допуснат, че подобно съвпадение е често срещано. Астрологията е за това, за да покаже, че не всички хора са в 12 категории /зодии/ като не го разбират, прав им път  :blink:.

« Отговор #1671 -: Януари 16, 2012, 11:17:15 pm »
Искам да попитам какво би могъл да означава тригон между управителите на МЦ и ИЦ, някъде бях чела хармонични отношения между родителите, някой сеща ли се за алтернативни интерпретации?
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #1672 -: Януари 16, 2012, 11:19:11 pm »
Професионалният живот и кариерните стремежи не пречат на семейния. Родител може да помогне или да насочи в професионалната реализация. Професия по наследство.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1673 -: Януари 16, 2012, 11:23:37 pm »
Искам да попитам какво би могъл да означава тригон между управителите на МЦ и ИЦ, някъде бях чела хармонични отношения между родителите, някой сеща ли се за алтернативни интерпретации?

Имам такъв тригон, абсолютно нищо общо нямат тези описания с реалността, вкл. и това:

Родител може да помогне или да насочи в професионалната реализация. Професия по наследство.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1674 -: Януари 16, 2012, 11:26:29 pm »
И аз го имам, Лили, за отношенията на родителите - горе-долу е така, за другото, което Мирабела изброи като възможни сценарии - може би само първото е вярно и това го казвам от перспективата на необвързан човек, другото не важи за мен, сама си избрах пътя и винаги сама съм се борила и постигала всичко.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #1675 -: Януари 16, 2012, 11:27:49 pm »
Само цитирам от книжките. Всички лъжат, явно. ;D Аз го нямам в картата си, не мога да го проверя лично.

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #1676 -: Януари 16, 2012, 11:41:51 pm »
И аз да питам нещо .Марс става ретрограден след около 10 дни .Това ще се случи в седмият  ми дом, ще премине през Вертекса и точно като достигне  до DC ще тръгне пак напред .Та мисълта ми е ,може ли да ми донесе някоя стара любов :blink:

« Отговор #1677 -: Януари 16, 2012, 11:54:30 pm »
Само цитирам от книжките. Всички лъжат, явно. ;D Аз го нямам в картата си, не мога да го проверя лично.

Добре, прогресивно са ми в сходящ тригон (У4 Меркурий, У10 Юпитер). Ясно е, че прогресивно не може да бъде равно на натално, но ще следя за проявления, които биха могли да си приличат. Като например, по-леко съчетаване между служебни и домашни задължения. Това, което забелязвам дотук като отражение на аспекта, е свързано с природата на двете планети, както и с факта, че управляват и оста 3/9 дом в прогресивната карта - засилен интерес към чуждите езици и науката.

« Отговор #1678 -: Януари 16, 2012, 11:55:08 pm »
Карита, значи Марс ще бъде стационарен върху DC-то ти, така ли? Може да ти донесе някой сексуален партньор. Мисля, че ще засили интереса ти към противоположния пол. Само да не те въвлече в спорове и пререкания, защото може да те направи нетърпелива във взаимоотношенията.

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #1679 -: Януари 16, 2012, 11:59:52 pm »
Карита, значи Марс ще бъде стационарен върху DC-то ти, така ли? Може да ти донесе някой сексуален партньор. Мисля, че ще засили интереса ти към противоположния пол. Само да не те въвлече в спорове и пререкания, защото може да те направи нетърпелива във взаимоотношенията.
Благодаря ти Мирабела, отзивчива както винаги  :blink:
Да ще се върне до DC ,точно на DC ще стане стационарен и после пак напред.