Здравей Гост

НОВОБРАНЦИ

• 2121 Отговора
  • 329908 Прегледи
*

Papy

• 4343
Re: НОВОБРАНЦИ
« Отговор #1740 -: Февруари 17, 2012, 07:43:42 pm »
дияна- въпроса не ми е "разгадайте ме", а е с цел да науча нещо в астрологията, просто себе си познавам най-добре- и ако някой ми каже ти си лекар- мога да му кажа защо не съм
но наистина- като си взема решение- следвам го- независимо от трудностите
а че се лутам- имам чуството,както каза и лили - няма да е за последно  :)

по венерата не работя, защото- противно на общото мнение- я усещам слаба за пари- поне моята е такава (може да бъркам де- пак казвам, уча се сега)

а за асц дева- почти ме убедихте- понякога съм педантична, рядко ме мързи (както везните-уж), имам склонност да анализирам- ама това всичко не може ли да дойде и от плутон в 1-ви?

*

Diyana

• 2705
« Отговор #1741 -: Февруари 17, 2012, 07:44:06 pm »
значи, лили, искаш 10-15 мин по-рано- тоест асц дева- ма не пасва тоя асц - ще взема да го проверя с някои предсказателни техники за събитията

Тук още нещо се сетих. Не знам защо потребителите тук много искат да са с асцендент Везни  ;D \всъщност, май се досещам - това може да е ранен симптом на пристрастяване към Линда Гудман :P\, но в този случай Венера има по-силно /и по-благотворно/ влияние върху външността при асцендент Дева ;), защото го тригонократства и тригонира. А при асцендент Везни Сатурновото влияние ще е доста силно, и не съвсем желано - самооценката за външността ни може да е твърде критична, недоволна и дори маниакално взискателна - и Венера и Сатурн са в квадратни знаци към Асц. При това елеваторът - Сатурн е заточен и ретрограден, но в десети дом. Кариерата може да стане много важна за себеоценката и придобиването на  публично професионално признание да е твърде акцентирано в личностното ни удовлетворение.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Diyana

• 2705
« Отговор #1742 -: Февруари 17, 2012, 07:46:57 pm »
дияна- въпроса не ми е "разгадайте ме", а е с цел да науча нещо в астрологията,

Знам бе, не се връзвай, а и това да ти беше въпросът, поне го задаваш на точното място ;D

*

Papy

• 4343
« Отговор #1743 -: Февруари 17, 2012, 07:49:33 pm »
пък и тепърва трябва да наместя тая индийската...ма интересна изглежда- бам бам- друг асцендент

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1744 -: Февруари 17, 2012, 08:04:07 pm »
имам склонност да анализирам- ама това всичко не може ли да дойде и от плутон в 1-ви?

Мдаа, туй и по ретро Меркурий в Козирог в опозиция със Сатурн можем да го наместим.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #1745 -: Февруари 17, 2012, 08:16:00 pm »

Тук още нещо се сетих. Не знам защо потребителите тук много искат да са с асцендент Везни  ;D \всъщност, май се досещам - това може да е ранен симптом на пристрастяване към Линда ...да стане много важна за себеоценката и придобиването на  публично професионално признание да е твърде акцентирано в личностното ни удовлетворение.
Това сега го видях-аз нищо не искам-майка е чула часовника в родилна зала как бие :)
Относно външността-въобще не съм суетна и не ми пука как изглеждам, красива не съм, но съм симпатяга
Последното за реализацията е тооолкова вярно! Много ми е важно да съм най-добрата-затова ровя-нямам аспекти като че ли за най-добрата...

*

Diyana

• 2705
« Отговор #1746 -: Февруари 17, 2012, 08:16:14 pm »
Какъвто е и моя Марс, изгряващ преди Слънцето.

А и Луната ти също сочи към него - най-близък аспект. И двете условия на Птолемей са изпълнени, пък не щеш да ставаш военен, алхимик или хирург ;D. Но в една корпорация по Марс би трябвало да е стратегическото планиране, мотивацията на персонала и екшън-планирането.
Между впрочем, антисията на МС-то ти попада точно върху Венера. Би трябвало от нея да черпи силата си, пък не личи това в професионалните ти избори също

Тая работа с изгряването много ме тормози. В едни източници е изгряваща, демек източна преди Слънцето... в други е глашатай, тоест с по-голяма еклиптична дължина, демек западна. На теб тогава ти излиза Меркура ;D. Между впрочем и на мен \по септенера, иначе е Уран\, пък и аз никак не работя по изгряващ Плутон, нито по изгряващ Сатурн, ако не броим трансовите.

*

Papy

• 4343
« Отговор #1747 -: Февруари 17, 2012, 08:18:56 pm »
Оо, дияна-това за мен ли беше?

*

Diyana

• 2705
« Отговор #1748 -: Февруари 17, 2012, 08:19:41 pm »
Оо, дияна-това за мен ли беше?

Не, поправих си цитата ;D.

*

Papy

• 4343
« Отговор #1749 -: Февруари 17, 2012, 08:23:07 pm »
А къде е картата, по която разсъждаваш :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1750 -: Февруари 17, 2012, 08:26:14 pm »

А и Луната ти също сочи към него - най-близък аспект. И двете условия на Птолемей са изпълнени, пък не щеш да ставаш военен, алхимик или хирург ;D. Но в една корпорация по Марс би трябвало да е стратегическото планиране, мотивацията на персонала и екшън-планирането.

Между другото, винаги съм мислила, че може би при други обстоятелства, ако трябваше да си избирам занаят, а не виШе, щях да се насоча към нещо свързано с разкрасяването - визажист, козметик, гримьор може би. Фризьорството като че ли не ме влече чак толкова, не ме бива много с ножицата.  ;D

Но като малка, още в предучилищна възраст имах силно изразена касапска страст, правех дисекция на охлюви и кълцах червеи в градината - не мислех, че правя нещо лошо.  ;D

Цитат
Между впрочем, антисията на МС-то ти попада точно върху Венера. Би трябвало от нея да черпи силата си, пък не личи това в професионалните ти избори също

Когато бях ученичка, рисувах много добре (наследствена дарба), приложните занаяти също ми бяха страст. Впоследствие всичко това се занемари и не намери реализация, тръгнах в меркуриева посока, нямах и голям избор.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #1751 -: Февруари 17, 2012, 08:29:16 pm »
А къде е картата, по която разсъждаваш :)

В компа :P.

*

Papy

• 4343
« Отговор #1752 -: Февруари 17, 2012, 08:35:44 pm »
А лили-в каква сфера работиш-

*

Diyana

• 2705
« Отговор #1753 -: Февруари 17, 2012, 08:36:40 pm »

Между другото, винаги съм мислила, че може би при други обстоятелства, ако трябваше да си избирам занаят, а не виШе, щях да се насоча към нещо свързано с разкрасяването - визажист, козметик, гримьор може би. Фризьорството като че ли не ме влече чак толкова, не ме бива много с ножицата.  ;D

Но като малка, още в предучилищна възраст имах силно изразена касапска страст, правех дисекция на охлюви и кълцах червеи в градината - не мислех, че правя нещо лошо.  ;D

Цитат

Когато бях ученичка, рисувах много добре (наследствена дарба), приложните занаяти също ми бяха страст. Впоследствие всичко това се занемари и не намери реализация, тръгнах в меркуриева посока, нямах и голям избор.

Напоследък ми се струва, че в детските и юношеските си години напълно естествено, инстинктивно и безпроблемно изразяваме именно заточените и падналите си планети. Изглежда с възрастта Сатурн все повече ги превзема обаче и ги прецежда през филтъра на социалната им приемливост. Ииии ставаме много самокритични - колко точно ставаме в тая област. И си ни остават само за домашна употреба.
Винаги имаме обаче възможност да се върнем пак към тях някъде около повторното вдетиняване и преди пълната сенилизация.  ;D

PS. Между другото, и антисията на Парс Фортуна ти е в Телец. Май наистина ще трябва да си търсиш късмета във венерини професии.
« Последна редакция: Февруари 17, 2012, 08:45:54 pm от Diyana »

*

Papy

• 4343
« Отговор #1754 -: Февруари 17, 2012, 08:45:28 pm »
Стига бе-сенилизация :))) млади сме още, пък и кой ще ни спре да си сменяме професиите :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1755 -: Февруари 17, 2012, 08:49:41 pm »
А лили-в каква сфера работиш-

Две висши като теб, по второто нямам един ден стаж (икономическа специалност).
В меркуриева сфера съм (преводач), индиректно свързана с първата специалност (туризъм/чужди езици).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1756 -: Февруари 17, 2012, 08:51:17 pm »
PS. Между другото, и антисията на Парс Фортуна ти е в Телец. Май наистина ще трябва да си търсиш късмета във венерини професии.

Ма нали знаеш, диапазонът е широк (особено между 5ти и 8ми).  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #1757 -: Февруари 17, 2012, 08:53:56 pm »
Това с сфера висши-и то различни-не надграждащи-от къде ли идва
Моя марс в близнаци в к9 може да е при мен-при теб кое?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1758 -: Февруари 17, 2012, 09:51:47 pm »
Това с сфера висши-и то различни-не надграждащи-от къде ли идва
Моя марс в близнаци в к9 може да е при мен-при теб кое?

При мен ключова роля изиграха обстоятелствата.
Не ме устройваше реализацията, която ми дава първата специалност (предимно сезонна/временна работа), затова завърших икономическа специалност, но и тя не е много приложима - не е СК или Финанси (и на мен счетоводството ми е изключително досадно, математиката обаче не ми е от силните страни). Учех за едната диплома - може да не влиза в употреба, но навсякъде ти я искат при кандидатстване за работа. С ретрограден Сатурн съм в 9 дом в тригон към У9 и малко по-широк към У10. :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #1759 -: Февруари 17, 2012, 10:10:10 pm »
Щом е тригон-явно всичко е както си трябва